sladecske írta:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:)
Ez csak egy fanart, nem hivatalos kép.
Persze, hogy fan art, mert az eredeti poszteren Goku hátulról látszik csak

Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
sladecske írta:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:)
Ez csak egy fanart, nem hivatalos kép.
De ez a kép nem jelent semmit még várjuk meg mi lesz. Amugy már megint ott tartunk, hogy Gohan mindenki szerint béna lesz közben meg az ending pont nem arra utal, hogy Goku mellett Vegita fog állni.
Tudom, hogy az ending az sokszor semmit nem jelent, de nekem folyamatosan jönnek az ötletek, hogy mi mit jelenthet onnan Persze valószínűtlen, de na, nem tudunk mit csinálni, csak teóriázni.
Gokuék valami lepusztult helyen vagy hegységben vannak, a többiek csak nézik őket a napsütésben, de Goku meg Gohan mintha még mindig harcolna.
Lehet valami olyasmit jelképez (tudom, 90% eséllyel semmit se, de na ), hogy a többiek kiestek, azért nézik őket messzebbről, Goku meg Gohan pedig az utolsó 2 harcos az U7-ből. Az ending ugyancsak 3 pride toopert emel ki, A Jiren, Toppo, Dyspo hármast.
Az én teóriám/ tippem az, hogy a végén Goku és Gohan marad vagy a 3 pride tooper vagy csak Jiren ellen és csak úgy tudják majd megnyerni, hogy összedolgoznak. Gohan megtanulja nem el nagyképűsködni a harcot, Goku pedig megtanul csapatban dolgozni. Szép és tanulságos lezárás lenne szerintem.
Na de ez csak az én következtetésem egy olyan dologból, aminek valószínű semmi köze semmihez
Pár letisztított kép az endingből, nagyon szépek, főleg az utolsó.
Végre valaki észrevette, hogy az endingnek köze sincs a mostani küzdőtérhez. Az endigen jól kivehető h egy bolygón (földön?) vannak, ráadásul mindenütt romok. 2 opciót tudok elképzelni, ha a story errefelé halad.
- Az ending már jóvval előrébb tart és egy másik szál pillanatát látjuk.
- Valami váratlan fordulat fog történni a küzdőtéren.
laszlo222 írta:
Ez a botos csávó már a múltkor is feltűnt. Elvileg nem lehet használni semmilyen segédeszközt, ennek mégis van egy botja.
jasek89 írta:
Végre valaki észrevette, hogy az endingnek köze sincs a mostani küzdőtérhez.
Shiro írta:
Azzal, hogy a kiesettek a nézőtérre kerülnek kétségessé vált számomra, hogy tényleg elpusztulnak-e a vesztes univerzumok?
Nekem úgy tűnik, hogy Kale-nek halvány lila gőze nem volt arról, hogy miről beszélt neki Calfia, amikor azt mondta, hogy "Csak menj nekik az ordítós fénylő alakoddal!"
Kis memóriavesztés... Na nem baj, majd ha Califa kap két három pofont valakitől, akkor eszébe jut!
Nekem is nagyon szemet szúrt az ending. A szereplők egy az egyben azok, akik a mostani bajnokságon vesznek részt. Sőt, Dermesztő feje fölött ott van a glória is, szóval időben is itt vagyunk, hiszen azt csak egy napra kapta. Tőlem áll legtávolabb, hogy elméleteket gyártsak, de mi van, ha út közben változik valami miatt a helyszín, vagy a fényviszonyok? Szétlövik a két félgömb-szerű fényforrást, Daishinkan meg csettint egyet, és lesz világos, kék égbolt?
A papírformát is hozná: Goku, és a nagy favorit, Gohan maradnak a végén. Az ellenfeleket meg nem látjuk, hiszen az már durva szpojler lenne...
Az ending legvégén mutatják annak a területnek a szélét is, ahol vannak, és szépen kirajzolódik egy körív. Pont olyan, amilyenen most harcolnak. A kövek meg a feltöredezett harctér kövei, mert nem csak a hakaishinek tudják széttörni.
tehenhun írta:
Nekem is nagyon szemet szúrt az ending. A szereplők egy az egyben azok, akik a mostani bajnokságon vesznek részt. Sőt, Dermesztő feje fölött ott van a glória is, szóval időben is itt vagyunk, hiszen azt csak egy napra kapta. Tőlem áll legtávolabb, hogy elméleteket gyártsak, de mi van, ha út közben változik valami miatt a helyszín, vagy a fényviszonyok? Szétlövik a két félgömb-szerű fényforrást, Daishinkan meg csettint egyet, és lesz világos, kék égbolt?
A papírformát is hozná: Goku, és a nagy favorit, Gohan maradnak a végén. Az ellenfeleket meg nem látjuk, hiszen az már durva szpojler lenne...
Az ending legvégén mutatják annak a területnek a szélét is, ahol vannak, és szépen kirajzolódik egy körív. Pont olyan, amilyenen most harcolnak. A kövek meg a feltöredezett harctér kövei, mert nem csak a hakaishinek tudják széttörni.
A terület széle az ending végéről[img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/07/03/478vlcsnap_2017_07_03_23h.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Nem hiszem hogy pont valami különöset jelentene az új ending. Mivel szerintem a harc során a legvégén a legerősebbek maradnak meg. Még azt se zártam ki hogy Son Goku és Vegeta Fusionálnak elvégre nincs megtiltva és az a forma nagyon erős, isten formában meg kitudja. Nem semmisül meg egyik univerzum se sőt azt se zártam ki hogy esetleg a Sárkánygömböktől azt kívánják hogy újra létezzen a 13 - dik univerzum. Zeno - samaék meg szerintem annyira fogják élvezni a tornát hogy meghagyják az összes univerzumot hogy majd egyszer újra összecsapjanak.
Ugrás a fórumra: |