Erre a részre megérte várni, örülök is hogy nem a 106. előtt volt a szünet.
Komolyan mondom ,ha a torna összes része olyan lenne, mint a 104., 105. és a 107., akkor magasan a legjobb arc lenne a Superben.
Jirentől is láthattunk ismét valamit, még ha nem is sokat. Várom már, hogy ő is belendüljön. Frost pedig megmutatta, hogy nem feltétlen kell a legerősebbnek lenni ahhoz ,hogy kárt okozzon
Sokkal szórakoztatóbb a karaktere itt, mint az U6 arcban.
Aminek legjobban örülök, hogy végre megdőlt az ending teória. Roshi nagyon jó volt, epic volt, többet is kapott, mint amire számítottam, de Vegitának igaza volt a végén, neki itt kellett "feladnia" a harcot.
Nem emlékszem minden egyes részre, de volt ezelőtt Roshi és Vegita interakció a Dragon Ballban ?
Mert szerintem nem volt és pont az ilyen "párosításokra" vártam a tornán, hogy olyan karakterek kerüljenek ugyanabba a szituációba, akik eddig nem nagyon harcoltak az egymás oldalán.
Ami még fokozta nagyon a rész élvezhetőségét az a megvalósítás. Nagyon szépen volt végig megrajzolva, az animációval sem volt probléma és azok a megoldások, pl amikor mutatja Frost gonosz tekintetét Champánál, majd hirtelen átváltanak a tornára ahol pont ugyan úgy néz, meg az ehhez hasonló kis vágások tették a részt még élvezhetőbbé.
A következő rész is várós, úgy látszik Frieza tényleg elárulja a csapattársait, legalább is Gohant mindenképpen.