Mivel tudjuk, hogy Oda nézte a trónok harcát, azóta egyre több az ilyen offscreen harc a mangában. Egyrészt gyorsabban halad a történet, másrészt valóban az animének szüksége van töltelékidőre, és a nézők jobban járnak, ha harcjelenetekkel pótolják ezt az időt, nem pedig fölösleges dumával vagy filler jelenetekkel. Ilyen lesz a Sanji vs. Page One, és a Law vs. Hawkins is. Hawkins-t pedig én még nem temetném, neki pont olyan képessége van, hogy el tudja kerülni a halált. Én a helyében biztos tartogatnék egy utolsó szalmabábut vésztartaléknak arra az esetre, ha be akarnák vinni a végső csapást. Ha már tudod, hogy nem győzhetsz, nem használod fel az utolsó életedet, inkább elhiteted az ellenfeleddel, hogy nincs több plusz életed és bekapod a végső csapást, majd mikor már elmegy az ellenfél, felhasználod és nem halsz meg. Meg egy szupernovát majd pont a háttérben fog Oda kiírni a történetből anélkül, hogy tudnánk róla valamit.

értem én ha valakinek nem tetszik, de ez nem kétszerezi meg az erejét. igaz elvileg hosszú távon növeli majd valamennyivel, de tekintve hogy parancsnokok ellen kell majd mennie a legénységnek, akár 1v1be, szükség is volt egy kis powerupra. 

Persze Luffy napok óta, folyamatosan eddzett.