(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Jiren visszadobja a genkit, Gokunak pedig muszáj elnyelnie, hogy ne haljon meg. És szintet lép. Nem?)
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Trunks- írta:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Jiren visszadobja a genkit, Gokunak pedig muszáj elnyelnie, hogy ne haljon meg. És szintet lép. Nem?)
Trunks- írta:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Jiren visszadobja a genkit, Gokunak pedig muszáj elnyelnie, hogy ne haljon megs szintet lép. Nem?)
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Kezdek én is egyre inkább ebben a hitben lenni a 10.02 -án kiadott előzetes után. Vagy elnyeli, vagy berage -el rajta, de tuti, hogy a genki miatt fog változniEgyre jobban várom, de messze van még a vasárnap
)
Csepp túlzásba estél Trunks-
Én is főleg a Genki létrehozására vagyok kíváncsi! Honnan is szerez hozzá majd erőt.
Eleve meg időbe is kerül az energiagyűjtés, minél messzebbről jön annál több idő is. Az elraktározáshoz is csak azt teszem hozzá hogyan.?
Na de majd a hétvégén megtudjuk. Remélem kapunk majd egy jó magyarázatot is rá.
Miért ne tudná saját manából? A KI, az KI.
A Genkidama akár nevezhető egy kollektív Kamehamehának is.
S az utóbbi is simán lehe gömb alaku:
https://www.youtu...UlZioDanIw
Friezának ott a Supernova, Beerusnak meg a Destruction Sphere. Miért lenne akadály Gokunak egy akkora energiagömb?
Teória
Biztos már másnak is eszébe jutott ez, viszont én nem gondolkodtam rajta, mert nem nagyon hittem ebben a Genki Dama elnyelős dologban, viszont a legutóbbi előzetes után már látok rá esélyt.
Na arra gondoltam, hogy hogyan is tudna itt most a semmi közepén összegyűjteni ennyi energiát és már ezen a fórumon is taglalva volt ,hogy lehet a Zenok felnyújtják a kezüket. Tegyük fel benne lesz abba a Genki Damaban az ő erejük is és ezt veri vissza Jiren Gokura és ez az új forma nem maga a Genki Dama elnyelése miatt lenne ,hanem a Zenok Ki-je miatt.
Én megint azt mondom, hogy lepjenek meg valami olyannal amire nem számítok, de pl egy ilyet amit írtam simán el tudnék képzelni.
Shiro írta:
Miért ne tudná saját manából? A KI, az KI.
A Genkidama akár nevezhető egy kollektív Kamehamehának is.
S az utóbbi is simán lehe gömb alaku:
https://www.youtu...UlZioDanIw
Friezának ott a Supernova, Beerusnak meg a Destruction Sphere. Miért lenne akadály Gokunak egy akkora energiagömb?
Ugrás a fórumra: |