Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Tudom nem valószínű,de örülnék ha
Goku már csak Goku marad! Nem hinném hogy olyan sokat változna. Ezért szeretjük őt úgy ahogy van. Amúgy szerintem Goku tud igen komoly is lenni. Pláne egyes harcok során. Tudja ő komolyra is venni a szót ha akarja. De nem kell akkor minek. És ő eleve olyan aki élvezi a jó harcot!
És már 3 nap sincs hátra a Speciállig!
Tudom nem valószínű,de örülnék ha
spoilerBirth of The New Super Warrior-t nem a szokásos értelemben kéne venni,hogy valaki erősebb lesz,hanem személyiségében változik meg.Például Goku ezután megkomolyodik és így egy "új harcos" születik meg,mivel a régi személyiségét ledobta magától.
lencse írta:
Tudom nem valószínű,de örülnék haspoilerBirth of The New Super Warrior-t nem a szokásos értelemben kéne venni,hogy valaki erősebb lesz,hanem személyiségében változik meg.Például Goku ezután megkomolyodik és így egy "új harcos" születik meg,mivel a régi személyiségét ledobta magától.
Feltöltötték a Toei oldalára a torna résztvevőit és az oldal kódjába meg találták az egyik (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: bogár ) harcost.
Kivételese HAT új kép jött ki a részhez,baromi érdekesek
Genkivel kapcsolatban úgy látszik tényleg onnan jön az energia ahonnan hittük! Jól megoldott!
Amúgy az szerintem nem biztos hogy új szint lesz még, hanem csak valami átmeneti a kettő között! Hasonló volt a jövőbeni Trunks esetében is. Sárgás kékes aura.
Holnap majd meglátjuk! alig várom.
goku5 írta:
Genkivel kapcsolatban úgy látszik tényleg onnan jön az energia ahonnan hittük! Jól megoldott!
Amúgy az szerintem nem biztos hogy új szint lesz még, hanem csak valami átmeneti a kettő között! Hasonló volt a jövőbeni Trunks esetében is. Sárgás kékes aura.
Holnap majd meglátjuk! alig várom.
Ugrás a fórumra: |