Vicces... 33 évesen számoloma perceket a hajnali premierig.

Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Nagyon jó és szép az összes új kép, de nekem most jött el az a pont, hogy hanyagolom a twittert meg az egyéb hasonló dolgokat holnap reggelig, mert nem szeretnék több dolgot látni belőle
Jött egy újabb összefoglaló a 111. és a 112.részhez egy másik magazinból.
A 111. kb ugyanaz, viszont a 112.részhez kiderül egy újabb dolog.
Herms fordításával:
Először is leszek telhetetlen, miért nem kapunk ennyi adag Dragon Ballt minden héten?
Röviden: Megérte 2 hetet várni.
Hosszabban: Eszméletlen jó volt. A 109.rész első 5 percét nem szeretném megemlíteni ,de utána beindult. Ahogy Jiren megindult az nagyon epic volt. A zenével, a reakciókkal együtt minden. Ami fura, hogy Vegita nem adott az erejéből a spirit bombhoz, viszont Frieza igen.
A 110. résztől meg főleg beindult az egész, hihetetlen epic volt. Erre a mostani "formára" pont igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több, pozitív értelemben.
Szerintem sokkal jobban néz ki, mint a Blue.
Jiren pedig egy állat, ha jól emlékszem talán 1 rendes ütést vagy rúgást kapott be. Sokat nem tudtunk meg róla, csak annyit ,hogy van egy kívánsága, amiért szeretné a Super Dragon Ballokat, érdekes lehet.
Jiren vs Goku a legvégén volt az egész fénypontja egyértelműen és Jiren még itt sem használta a teljes erejét. Hit belépője is hihetetlen jó volt és a rész végéről nem is beszélve, te jó isten, nagyon beindult ez az arc a résszel, csak innen már ne térjenek vissza arra a rettenet lassú tempóra. Jó volt az felvezetésnek, de innen már pörögnie kell.
Az előzetesről meg annyit, hogy féltem ,hogy nem fog olyan jól kinézni ,de abból a 30 másodpercből az is nagyon szépnek látszik, nagyon várom.
Próbálom feldolgozni a látottakat, hallottakat... egyelőre a hatása alatt vagyok!
Mibe fogadjunk, Frieza utolsó jelenete kapcsán?
"Emlékek a Namek bolygóról"
Talán... Kölcsön energia visszajár?
http://dragonball...ieza_2.PNG
Ugrás a fórumra: |