KingBradley
Pontosan ugyan erre gondoltam.
Mindig eszembe jut, hogy mennyire Frieza ellen voltam amikor először megtudtuk, hogy visszahozzák és közben ő az egyik legjobb dolog ebben az arcban magasan.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Nem tudom ,hogy a Dragon Ball Heroes opening spoilernek számít e, de a biztonság kedvéért abba rakom.
Hát böjtölni akartam pár hónapig és egyben megnézni. De hát nemigen bírtam ki.
Az első 5 percen a rosszullét kerülgetett, a többi tetszett. Bár az átalakulása utáni zene nekem nagyon nem jött be, de ettől függetlenül nagyon jó lett a rész, ami elég hamar el is telt.
Igazából kell még ennek pár óra még leülepszik, mert elég intenzív élmény volt.
Szerintem csak a kezdő löketnek kellett a Genki Dama, mintha valami olyasmit mondtak volna, hogy ez hozta elő belőle.
Én úgy gondolom, hogy ezentúl magától is elő fogja tudni hozni, de biztos vagyok benne ,hoy választ fogunk erre kapni, ha nem is most, de az arc vége fele.
Angol felirattal néztem meg, de ne mazzal magyarázták, hogy Goku a sajét energiájára, technikájára immunis, így valahogy be tudta "kebelezni" a Spirit Bomb-ot. És ugye elvileg ez egy átmeneti időszak volt, úgy mint Future Trunks-nél mikor ilyen RAGE módba lépett szétvágta Zamasut...
Vagy tévedek?
Ez elképesztő volt.
Mennyire jó volt hogy nem percekig próbálkozott a Blue kaikennel. Biztos majd nyavajognak,hogy szinte egyből jött a Genki dama. De ez ilyen,nem működhetett más...és még az se működött.
Whis,hogy örült már a forma láttán,de még inkább a technika miatt.
Ultra Instinct- mekkora zseniális név Én úgy gondolom,hogy ez a dolog nem feltétlen kapcsolódik ehhez a külsőhöz,ahogy Whis is mondta a Genki kb csak katalizálta ezt a folyamatot,hogy elérjen a legmélyebb potenciáljáig és végülis ja,limit breaker legyen.
De a külső sztem a genki damatól lett ilyen. Mindenesetre ebben a formában néz ki a legjobban Goku az hétszentség.
Ja és ilyen egy full poweres átalakulás Blueba.
Na de Hit se lesz semmi jövő héten,több ütést visz be Jirennek mint Goku az ultra instinct-el...
Nekem az tetszett főleg a formával kapcsolatban, hogy Goku mennyire nyugodt volt és nagyon jól szemléltették, hogy Goku teste magától reagál a dolgokra. Volt még egy olyan apró jelenet is, ahol Goku arcán látszott, hogy még saját maga is elcsodálkozott ezen. Nagyon figyeltek most a kis részletekre is az animációban, egyszerűen gyönyörű volt.
El is felejtettem említeni, Kurosawa posztja miatt ugrott be. Nagyon bejön az Ultra Instinct név, jó lett az angol fordítás. A magyarra is kíváncsi vagyok.
Nem hallottad félre! Egyértelműen valami állati őrjöngés (Oozaru??) is hallatszik Goku üvöltése közben.
Frieza "vissza kölcsön" elmélet mellett:
Nem a szokványos támadó (egy újjas) pozícióban látjuk. Egy az 1 ben úgy tartja a kezét, mint Goku a Namek on, abban a bizonyos szituációban.
http://naruto-kun...all/326/17
Ugrás a fórumra: |