Szívesen fogad mindenki új tagokat a topicban, mert talán ez az ország legnagyobb ilyen közössége. De számtalan eset volt már rá, hogy rögtön az első hozzászólással elküldte valaki a fenébe a Supert. Ez pedig nem túl szerencsés, mert nem árulok el újdonságot, hogy nem aratott osztatlan sikert senkinél sem.
Kitartok az anime mellett, mert régóta követem, de szinte sehol nincs a Z szintjétől. Eddig se volt túlcsavarva a történet a szériában, de eddig nem volt még egy ilyen unalmas főgonosz, mint Zamasu, most meg ez a viadal ahol Gokunak a 20-adik átalakulása van és szokás szerint így is jön egy ellenfél aki erősebb, de majd még 1 átalakulással legyőzi/vagy nem, a többi karater meg Gohanon (akinek én drukkolok, hogy vegye át a főszerepet, bár kevés az esély, mert Goku fanservice megy) és Vegitan kívül egyenlő a nagy 0-val ( pedig Piccolo egy elég érdekes és ÉRTELMES karater Gokuval ellentétbe akinek a harci erején és tapasztaltán kívül nagyon kevés ész jutott. Vegita meg a crybaby-t nyomja, hogy mindig gyengébb, meg, hogy ő a sayan herceg és ennyi. Emlékszem, hogy a Cell elleni harcban szinte lefo*tam a bokám, mikor megkaptuk Gohan átalakulását....de így Gokunál 21-edikre már repetitív és unalmas. Előre is bocs a sok szövegért, és félreértés ne essék, mert nem szapulni akarom az animet, de inkább vártam volna még 2-3 évet, hogy rendes sztorival álljanak elő és ne ilyen középszintűvel (egy pillanatig nem éreztem, hogy hatni akarnának az érzelmeimre, hogy milliárd élet sorsa forog kockán, és most aggódnom kéne,hogy mi lesz ezután). Behozták a többi univerzumot amiben hatalmas potenciál volt erre lerendezik egy tournamentel, hogy kik ott a legerősebbek akiket majd legyőznek persze, de ezek után leredukálódik a kör az Istenekre, akiket már megverni eléggé vicc lenne, nézve, hogy honnan indultunk el.
Bocsánat a hosszú irományért, de már egy ideje volt kiadjam magamból Nektek mi a véleményeket?
Off:.
[i]Csak gratulálni tudok,ha van valakinek véleménye mi a f@szért nem írhatja le????
Normálisabban is le lehetett volna ezt reagálni.
Azért mert kár beregisztrálni, hogy az első hozzászólásában leírja mennyire szar a Dragon Ball Super. Ráadásul fekete dolgokra mondja,hogy fehér. Utána már cizellálhatja a mondanivalóját,de már hiába mert bemutatkozott. Itt rajongók vagyunk. Én se járok Walking Dead fúrumra,h leírjam mennyire gáz-nekem. Volt aki értelmesen nyilvánult meg elsőre és azóta az egyik legaktívabb és ötletes meglátásai vannak,nem is egy ilyen tag van.
1. Azért regisztráltam be ide, mert olyan animek fordításait találom meg itt ami engem érdekel. Nem mellesleg évek óta itt vagyok, csak eddig nem volt okom írni.
2. Direkt és világosan leírtam, már az első hsz-ben hogy nem szapulni akarom, egyszerűen kifejeztem nem tetszésemet pár dolog iránt. (ezt hívják véleménynek )
Az, hogy szerinted ,, fekete dolgokra mondom azt, hogy fehér,, arra meg nincs mit mondjak, mert mindenkinek megvan a saját véleménye. Nincs egyetemes igazság, hogy kinek a véleménye igaz. Egyszerűen kiderült, hogy az itt levő emberek nagyrésze sértésnek veszi, ha nem az ő véleményével azonos hsz-ek íródnak és képtelen azt kultúráltan lereagálni Ha azt mondtam volna, hogy ez egy f*s akkor teljes mértékben egyet értenék veled, de azt mondtam, hogy gyengébb, mint a Z széria. Ha ezt se sikerül értelmezni, akkor elnézést kérek még egyszer.
Kurosawa
Miért ne írhatná le,hogy szar?
A negatív vélemény is vélemény.
Kár,hogy csak ennyit ragadtál ki a szövegkontextusból ,hogy ezek után mit csináltok nekem 8.
Ti akik egymással fórumoztok a kemény mag majd eldöntitek ,hogy kinek érdemes-e beregelni és megosztania a véleményét veletek.
Szívesen fogad mindenki új tagokat a topicban, mert talán ez az ország legnagyobb ilyen közössége. De számtalan eset volt már rá, hogy rögtön az első hozzászólással elküldte valaki a fenébe a Supert. Ez pedig nem túl szerencsés, mert nem árulok el újdonságot, hogy nem aratott osztatlan sikert senkinél sem.
Ezen nem lepődöm meg, gondolhattam is volna, hogy itt az erősebb fanbase található, de, hogy úgy álljanak hozzá a fanok, hogy még mi örüljünk, hogy ilyen is van ennyi idő után amikor pár éves gondos munkával 20-szor jobb sztorit is írhattak volna, azért az vicc. Ha már 20 évet kellett várni 2-3 már nem igazán számított volna pluszba szerintem.
Láttszik, hogy az embereknek/a fanoknak adhatnak lósz*rt is aranyporral behintve mert azonnal kérik a repetát. Ameddig megy a pénz addig jó, utána majd beszüntetik és ennyi. Mikor szemmel láthatóan lehetne jobban csinálni (mert akik ott ülnek azoknak nem ez a maximum potenciál...az siralmas lenne) de hát minek, ha ez is jó.
Én reménykedem, hogy ennél csak jobb lesz az anime. Ha nem akkor ez is egy kultusz animenek az eligénytelenedéséhez vezet végleg ahol csak a pénz számít nem pedig a minőség. A negatív kritika is kritika...erről sose feletkezzünk meg.
Sosem értettem, hogy akinek nem tetszik, az miért nézi? Engem pont nem érdekel, hogy olykor gyenge a rajzolás. Az se, hogy sok elem ismétlődik a Z-ből. Azt meg végképp nem, hogy egyesek szerint a Super aranyporral behintett szar. Akinek nem tetszik a Super és hányingert kap tőle, akkor egyszerűen nem kell nézni. Nem értem, miért kell túlbonyolítani. Én egyszerűen örülök, hogy ismét nézhetem és átélhetem azt amit 20 éve. Ugyanúgy voltak rajzolási hibák és alap bakik is a Z-ben. Ezt el kell fogadni.
Sosem értettem, hogy akinek nem tetszik, az miért nézi? Engem pont nem érdekel, hogy olykor gyenge a rajzolás. Az se, hogy sok elem ismétlődik a Z-ből. Azt meg végképp nem, hogy egyesek szerint a Super aranyporral behintett szar. Akinek nem tetszik a Super és hányingert kap tőle, akkor egyszerűen nem kell nézni. Nem értem, miért kell túlbonyolítani. Én egyszerűen örülök, hogy ismét nézhetem és átélhetem azt amit 20 éve. Ugyanúgy voltak rajzolási hibák és alap bakik is a Z-ben. Ezt el kell fogadni.
Nézem, mert kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle...ettől még nem muszáj elájuljak tőle Viszont az, hogy ti ezt képesek vagytok minőséginek beállítani az már a ti igényeiteket minősíti. Mert én ebből nem tudom átélni azt amit 20 éve. A pofámról sülne a ből, ha megkérdezné valaki, hogy mondjak neki nagyon jó animet és a Dragon Ball Supert is oda sorolnám. Ti nyugodtan élvezzétek, én is azt próbálom tenni, de veletek ellentétbe nem tudok szemet hunyni az igénytelenség felett( és nem a rajzolásra értem első sorban, hanem a történet egyszerűségére és minőségére).
Szerkesztette: DarkSider - 2017.10.09. 15:43
Sokan imádják, ez az ő véleményük. Egyedül azt nem értem, miért kell ráerőltetni valakire egy adott álláspontot? Miért baj ha valaki szeret valamit, amit te nem?
Mint amikor van két rivális csapat és az egyik szurkoló elkezdi a másik csapat szurkolóit szapulni, hogy milyen idiótaság nekik szurkolni. Pont ez a helyzet. Ezt a fórumtopicot bő 95% felett olyanok látogatják, akik szeretik a Supert és érdekel mások véleménye a jelenlegi történésekről. Erről is szól ez a fórumrész.
Mindenki elfogadja a negatív véleményt, de senkit nem érdekel. Szimplán azért, mert nem ezért látogatják ezt.
Sokan imádják, ez az ő véleményük. Egyedül azt nem értem, miért kell ráerőltetni valakire egy adott álláspontot? Miért baj ha valaki szeret valamit, amit te nem?
Mint amikor van két rivális csapat és az egyik szurkoló elkezdi a másik csapat szurkolóit szapulni, hogy milyen idiótaság nekik szurkolni. Pont ez a helyzet. Ezt a fórumtopicot bő 95% felett olyanok látogatják, akik szeretik a Supert és érdekel mások véleménye a jelenlegi történésekről. Erről is szól ez a fórumrész.
Mindenki elfogadja a negatív véleményt, de senkit nem érdekel. Szimplán azért, mert nem ezért látogatják ezt.
Egy szóval se akartam ráerőltetni másra a véleményem, csak azt hittem, hogy mivel ez egy vélemény nyilvánító fórum így nem csak azok jönnek ide akik imádják. Elmondtam a véleményem és még alátámasztottam érvekkel is, de a többség csak azt tudja repetitív módon mondani, hogy ez biza nem így van s kész...1 érvet nem kaptam arra, hogy ez a sztori miért jó legalább annyira, hogy ne kéne szégyenkezzek, hogy egy világhírű animeben hely tud állni. Tudom, hogy a mostani tizenéveseknek bőven elég az ököl párbaj és egy újabb átalakulás, de hogy sztori szinten ennél többet ne tartogasson legalább elszórva a mára már felnőtt és elméletileg értelmes fanbase-nek aki jóval 20 felett van azért az vicc.
Nekem inkább az az érdekes hogy egy ilyen Hsz a 110.résznél jön, és nem az elején!Mert hát eddig akkor igen sok részt meg kellet néznie.
Amúgy pláne ez a rész igencsak jó volt! Nem is kicsit, hanem nagyon jó, minden szempontból!
Az elején amint mondtam a Beerusos részek igéretesnek tűntek, utána meg gondoltam, hogy a következő arc.-ok jobbak lesznek..az, hogy pont most a 110. résznél írtam az nem azért van, mert nem tetszett, hiszen az elhúzott unalmas mellékharcok után ez is felüdülés volt, de ez az egy rész nem mentség a széria minőségbeli hanyatlásáért. Az elején is mondtam, hogy ez már a régi árnyéka lesz maximum. Hát az is
Vegitának biztos lesznek nagy jelenetei, de ezt az ARC-ot nem ő fogja a hátán vinni.
Még mindig azt mondom, hogy a legvégén Goku + Gohan lesz bent, mikor mindenki más már kihullott az u7-ből. Az ENDing még mindig erre hajaz.
Egyesítve 2017.10.09 17:02:37:
Erre a formára mondta Whis, hogy ez az-az erő, amitől még az Istenek is félnek?
De mint ahogy az előttem lévők is mondták, hogy ez az a szint, mikor a teste magától reagál a támadásokra/védekezésekre annyira kordában tudja az erejét tartani, irányítani.
Valszeg azért is tűnt annyira önkívületlennek Goku mert hirtelen jött erő, nem tudja még kezelni rendesen. Ő maga is meglepődött.
Nem elvakult itt szerintem senki. Én megmondtam az elején, hogy a 2 movie adaptálása nem lett olyan erős, sőt. Persze megvoltak azoknak is a jobb részei, de nem voltam tőle elájulva.
Aztán jött az első tényleg teljesen új arc, az U6 Tournament, aminél hatalmas elvárásaim voltak ezért csalódtam kicsit, pedig összességében szerintem nem volt rossz, sőt a Hit vs Goku igen csak jó volt.
Aztán a Goku Black volt az, amikor már kb újra rajongtam a Dragon Ballért, számomra nagyon eltalálták azt az arcot, még ha kicsit összecsapott is lett.
Ez a mostani arc meg változó ,de továbbra is élvezem és hát ez a lényeg nem?
Voltak gyenge részek benne, de szerintem igen erős részek is köthetőek ehhez a sztorihoz ,szóval én meg vagyok vele elégedve és a java még csak most jön.
Szerintem meg Goku, Gohan és Frieza, a semmire alapozva, csak én ezt szeretném látni
Hitre leszek kíváncsi, hogy kiesik e a következő részben, remélem nem ,de nem sok esélyt látok a bent maradására.
Amugy egy apró információ. Ne keverjük a szezont a fazonnal
Animék esetében is különböző műfajok vannak. Tokyo Ghoul vagy az Attack on Titan erősen seinen míg mostanában a Dragon Ball az inkább shounen. Tehát az előbbi kettőnél a célcsoport inkább a felnőttek utóbbinál pedig a gyerekek. Egy gyerekeknek szóló műsorban délelőtt 10-kor nem lesz vér meg brutalitás.
Most lehetne vitázni, hogy miért van ez így, de egyszerű a válasz. A pénz miatt. Igy érhetik el a legnagyobb közönséget.
ON:
Hogy mi lesz a végén? Nehéz megmondani.
Hit-et tuti kifogja ütni Jiren, aztán jön majd Vegita én vagyok a saiyan herceg szövege talán villant valamit ami nem lesz olyan erős mint Goku és nekimegy Jirenek de ő se valószínű, hogy bent marad.
Marad Frieza és Gohan. Nah Goku és Frieza szövetség egyelőre kinézz szóval lesz olyan rész, hogy ketten mennek Jiren ellen. Gohan meg vagy beragel azon, hogy a fél brigád ki fog esni és átmegy valami Super Ultimate forma vagy tényleg azt a kártyát szedik elő, hogy ő tudni fog gyógyítani, tehát felgyógyítja majd Gokut aki így nyer.
Lesznek még töltelék harcok bőven, az arc kb decemberig kitart simán, ezt még megcsavarhatják majd valamivel a végén, hogy gonosz a főpap vagy akármi, de a torna tuti végig lemegy. Ez az én elméletem lehet vitázni, de nagyjából kb tuti ez fog történi. Most megint csak Goku a legerősebb vonat jár. Vegita, Frieza is nagyon messze van tőle még a 20 szoros Kaioken Gokutól is az új forma meg kb 50-szer erősebb.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Vegitát szerintem nem kéne még leírni ne feledjétek, hogy ő volt edzeni a tér idő szobában megint... legutóbb is elég nagy fejlődést ért el. Lehet, hogy nem ő viszi a show-t majd a végén de simán elképzelhető hogy Hit-et ő nyomja majd ki a végén.
Darksider véleményéhez: Nincs gond ezzel amit írtál szerintem csak az a baj, hogy olyan hibákat hozol fel amik már a Z-ben is megvoltak pedig a Z szintje az írásodból ítélve megüti nálad a mércét. Vegita a Z-ben crybaby-zett sokat itt már kevésbé.
Jön egy átalakulás és legyőzi az ellent szintén jelen volt a Z-ben azt aláírom, hogy nem annyira súlyos az egész mint ott de hát így tudnak fejlődni a karakterek ez mindig is jelen lesz. A sztori meg a főgonoszok nézőpont kérdése. Zamasu szerintem nem volt unalmas gonosz. Neki legalább volt valamilyen motivációja amit valamilyen szinten meg is lehetett érteni ami pl egy Buu-nál hiányzott de Cellnél sem volt az igazi. A Z-ben talán az android saga volt kicsit megcsavarva az időutazás miatt de a többi ott sem volt különb mint itt. Sőt ha belegondolsz ilyen battle royale nem volt még dragon ball-ban ami szerintem kreatív mert senki nem gondolta volna, hogy ez így lesz amikor bejelentették. Behozták az univerzumokat de 4et okosan meghagytak amivel még bármit kezdhetnek ezt ne feledd. A maradék 8at így használták fel de szerintem ez nem baj. Gokut felhozzák az Istenek szintjére de az, hogy meg is tudná őket verni még merész kijelentés egyenlőre úgy gondolom. Lehet szídni a Supert mert sok sebből vérzik ami leginkább felróható neki az a brutalitás hiánya.. Mert ha ilyen szinteken harcolnak igenis sérüljenek meg én úgy gondolom. De ilyen karaktereket adott a Super mint: Beerus, Whis, Hit, nekem Jiren magabiztos szótlan karaktere is nagyon adja. Ezeken mind látni, hogy igenis dolgoztak a megalkotásukon mint karakter mint képességen egyaránt. Még1x mondom lehet szídni a Supert de amiket felhoztál egyaránt jelen volt a Z-ben is.