112. rész, SPOILER
Hát ez durva... :/
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:

Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
112. rész, SPOILER
Hát ez durva... :/
Visszanéztem a 110. rész utolsó jelenetét.
Mikor Goku szemszögéből látjuk Frieza t, a por úgy kavarodik körülötte, mintha tényleg ő intézte volna az Shunkan Idō t.
Mellette szól, h Goku már az ájulás szélén táncolt mikor Vegeta faggatta, + ez jobban is átjön mikor magához tér Frieza lila ragyogásában.
Tehát nem hiszem, egyrészt annyira tudatánál lett volna, h teleportáljon. Másrészt erre mi oka lett volna? Jiren nem volt a közelben, Vegeta meg védhette volna ha bármi gond van.
Követelem a z egyértelmű válaszokat már most 15. én!
SpoilerAzt ugye senki nem gondolta komolyan, h Hit-nek lesz bármi esélye Jiren ellen, mikor Jiren még az ultra ösztönös Gokuval is simán pariban volt. Várható volt, hogy itt most kifog kapni Hit.
Az U6-nak Hit a fő harcosa ugyanúgy mint az U11-nek Jiren.
És hát árkinek is elveszíteni a fő legerősebb harcosát az nagy csapás és hátrány!
Amúgy szerintem mindenki fel lesz támasztva a torna után. Legyen az halott vagy eltörölt univerzum.
De amúgy tényleg az lenne a durva, ha végén tényleg Vegetto kellene.
SpoilerSztem az sem kizárt, h Hit valamilyen technikával egy másik dimenzióba zárta Jirent, nem legyőzte, csupán kizárta a külvilágból és időbe telik mire Jiren kitörjön abból a dimenzióból. LEhetséges h ezért kizárták a versenyből Hit-tet. Bár én nem ebben hiszek, de majd meglátjuk.
LOL közben látom laszlo is ugyanezt az elméletet írta le. xDDD
Esetleges Gogeta kapcsán: mint tisztázva lett, nem jelent akkora power up ot mint a potara s Vegetto, Értelme akkor lenne, ha netán mind 2 fuzionáló partner, Ultra Instinct szinten lenne.
Mivel a jelen helyzet szerint Vegeta nem hiszem, h ezt elérte, így Goku nak redukálnia kellene az erejét, az azonos szint miatt, mely elengedhetetlen a tánc sikeréhez. Az így születő harcos meg nem lenne ellenfele Jiren nek...
superlacko írta:
Itt igazán nagy az lenne, ha Jiren a dinenzió harcnak is mestere lenne. Tudná azt amit Goku, tudná azt amit Hit. Nesztek, ezt hogy győzitek le?
KingBradley írta:
Esetleges Gogeta kapcsán: mint tisztázva lett, nem jelent akkora power up ot mint a potara s Vegetto, Értelme akkor lenne, ha netán mind 2 fuzionáló partner, Ultra Instinct szinten lenne.
Mivel a jelen helyzet szerint Vegeta nem hiszem, h ezt elérte, így Goku nak redukálnia kellene az erejét, az azonos szint miatt, mely elengedhetetlen a tánc sikeréhez. Az így születő harcos meg nem lenne ellenfele Jiren nek...
A csapatmunka mind szép és jó, de kérdezném, hogy a megmaradt 7 harcosból ki a csapatjátékos???? Max Gohan meg Piccoló. Ha őket lehet is annak nevezni. mert hát ők is csak külön harcosok. Csak képesek egymásra támaszkodni és összedolgozni. A többiekre ez nem jellemző.
Hát kitudja, lehet kedvetkapnak a fuzióhoz (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: ha az a kétbogár is meglépi.) Én is örülnék egy Gogetanak és nem feltétlenül kellene az ultra instict állapotba lenniük fúzió előtt. Ha az egyik fél tudja akkor is elérhetnék Gogetaként. Lást Gotenks, egyikük se tudja az ssj3-at, még a kettőt se, mégis fuzionálva áttudtak alakulni abba a formába. Az se biztos, hogy kékbe csak 5-10 perc lenne a fuzió, ssj3 hivatalosan is zabálja az energiát (bár én ezt nem tudom elfogadni, hogy ezen nem lehetne javítani, de ez egy másik történet), de a kék viszont máshogy működik. Lehetne a táncos fuziónak egy különlegessége, hogy kék szinten még kaikennel is kitartana fél óráig viszont gyengébb lenne mint a potarás.
goku5 írta:
A csapatmunka mind szép és jó, de kérdezném, hogy a megmaradt 7 harcosból ki a csapatjátékos???? Max Gohan meg Piccoló. Ha őket lehet is annak nevezni. mert hát ők is csak külön harcosok. Csak képesek egymásra támaszkodni és összedolgozni. A többiekre ez nem jellemző.
Ugrás a fórumra: |