Zeno igen gyerekes viselkedésű személyiségűnek mutatják. Szóval nem győzködéssel meg érvekkel, hanem olyan okkal ami tetszene neki meggyőzhető. Pl tetszett a torna? Nem szeretnéd hogy ismét legyen és szórakozhass rajta? Erre biztos igent mondana. Erre ez megismételhető ha visszakívánjuk a többi univerzumot. És jön a JÉÉÉ.
Az meg hogy mennyire volt az össze kívánság előre megfontolt? Hát általában voltak, de kérdésre mi volt az első kívánság a DB-ban?
Gokutól meg kitelik, hogy még tényleg nem gondolt arra hogy mi legyen a kívánság, de gyorsan ráveheti magát és Zenót hogy legyen megint egy jó kis torna amin megint megmérkőzhet a többiekkel (mint ahogy ezt is ő akarta leginkább) és visszakívánja az ellenfeleket az univerzumokkal együtt.
Jaja mert eléggé kidolgozott karakterek minden szempontból ahhoz,hogy csak úgy el legyenek dobva. Szemben mondjuk az eddig eltörölt két univerzummal,ahol csak Gowasu volt méltányolható tag.
Na nem mintha nem lehetne újabb és újabb leleményesen megalkotott harcost kreálni,bizonyították már.
Zeno igen gyerekes viselkedésű személyiségűnek mutatják. Szóval nem győzködéssel meg érvekkel, hanem olyan okkal ami tetszene neki meggyőzhető. Pl tetszett a torna? Nem szeretnéd hogy ismét legyen és szórakozhass rajta? Erre biztos igent mondana. Erre ez megismételhető ha visszakívánjuk a többi univerzumot. És jön a JÉÉÉ.
Az meg hogy mennyire volt az össze kívánság előre megfontolt? Hát általában voltak, de kérdésre mi volt az első kívánság a DB-ban?
Gokutól meg kitelik, hogy még tényleg nem gondolt arra hogy mi legyen a kívánság, de gyorsan ráveheti magát és Zenót hogy legyen megint egy jó kis torna amin megint megmérkőzhet a többiekkel (mint ahogy ezt is ő akarta leginkább) és visszakívánja az ellenfeleket az univerzumokkal együtt.
Amennyiben szórakoztatónak tartaná, hogy megint megnézhesse ugyanazokat az univerzumokat, ugyanazokkal a harcosokkal, akik a legerősebbek elviekben minden univerzumban. Az előző játékára is ráunt a jövőbeli Zeno-samaval x.-edik játszma után, lehet hogy ezen szereplőkkel pedig már a 2.-at is unná. És szerintem emiatt a kétely miatt nem éri meg a szereplőknek ezt megkockáztatni. Zeno-sama alapból kiszámíthatatlan a személyisége miatt. Persze Goku megkérdezheti tőle, hogy hé, szeretnéd még ezt még egyszer? Nem? Oké. Akár ez is történhet. És én inkább ebben hiszek, hogy ez fog történni, nekem ezzel tűnik kerekebbnek a történet.
Igen, legfőképp a DB 1. kívánsága, és Beerus legutóbbi kívánsága miatt írtam, hogy 99%-ban.
Ebben egyetértek, hogy kitelnek tőle ilyen dolgok, de a jelenlegi helyzetben, amikor is a 9-es univerzum eltörlésével is szembesült, aztán a 10-esével is, ha ez nem rögtön fogalmazódott meg benne, akkor ha ezután történik meg, én azt végképp légbőlkapottnak tekinteném. És szerintem a készítők is tettek volna már legalább halvány, vagy akár határozott utalást is, ha valamelyik univerzumnak ez lenne a célja. Emlékezzünk vissza, hogy amikor a Supreme Kai-ok magánbeszélgetésen vettek részt, ott sem volt erről szó, még egymás között se. Kétlem, hogy bármelyiküknek is lenne ilyen ambíciója. De ez persze szubjektív vélemény és majd úgyis kiderül.
Jaja mert eléggé kidolgozott karakterek minden szempontból ahhoz,hogy csak úgy el legyenek dobva. Szemben mondjuk az eddig eltörölt két univerzummal,ahol csak Gowasu volt méltányolható tag.
Na nem mintha nem lehetne újabb és újabb leleményesen megalkotott harcost kreálni,bizonyították már.
Azt egyébként én sem hiszem, hogy csak az U7 élné túl. Még pontosabban, nem tudom elképzelni, hogy az U6 legalább ne maradjon meg. Ők elvégre az U7 testvéruniverzuma, ők vannak a legjobban kidolgozva, és volt már Vegitától is egy korábban elejtett mondat, hogy szívesen ellátogatna Cabba-hoz a Sadala bolygóra. Szerintem igazi kihagyott ziccer lenne a készítők részéről, ha az U7 néhány tagja egy arc erejéig ne ugrana át a szomszéd univerzumba. És szerintem Frost idő előtti külön eltörlése is ezt bizonyítja, hogy az U6 megmarad, mert egyszerűen nem akarnak egy Frieza-klónt, csakis az egyedüli és utánozhatatlan Frieza-t.
Kering a neten egy olyan teória, miszerint az arc előtti fillerek előrevetítenek bizonyos történéseket az aktuális arc-ról. Itt meg ugye a legutóbbi filler a baseball-meccs volt, U6 és 7 között, amit félbeszakítottak. És megmondom őszintén tetszene egy ilyen végkifejlet, hogy pl. U6-ból valaki összefog az U7-el, ketten legyűrik Jirent, és ezen két harcos lesz az utolsó két versenyben maradott a tornán. Zeno-sama meg hirtelen akár azt mondja, hogy ennyi, akkor inkább maradjatok meg mindketten, hiszen összefogva nagy dolgokra vagytok képesek, tudtok fejlődni, testvérek vagytok, blablabla... Pl. Szerkesztette: Balage3000 - 2017.10.13. 13:20
Nekem is az ég tűnt fel. Lehet a Hit vs Jiren harc következménye, vagy az egyik harcos képessége miatt lehet, aki célba veszi az U6ot?
Kijött a legújabb Dragon Ball Heroes trailerés megint csak azt tudom mondani, hogy vagy spoileres vagy nem, sosem 100% a DBH trailereknél, de valamennyi köze mindig van azokhoz a dolgokhoz, amik a Superben fognak történni.
Goku harcol Jirennel, ezúttal már a felsője teljesen leszakadt. Egyértelmű, hogy lesz Goku vs Jiren visszavágó, szóval szerintem ez nem nagy spoiler.
Másik érdekesség, Kiyoshi Hikawa, aki a jelenlegi openinget énekli, felmondott egy sort, amit a 115.rész előtt fogunk hallani, vagy valamikor a rész során, az nekem sem tiszta. Ez nagyon minimálisan spoileres lehet a résszel kapcsolatban.
Herms fordításával:
spoiler
Tehát a 112. , 113., 114. és 115. részek mind az U6 Saiyanek elleni harcról fog szólni? Én nem is bánom ,csak legyen jó. Hiszen utánuk aki szóba jöhet nagyobb ellenfélként már csak a Toppo, Jiren, Dyspo hármas valamint az U4 rejtett harcosai.
Nem lesz ez kicsit sok az U6 csillagharcosainak? Én magam részéről nem bánom, nagyon érdekes. De ennyi rész csak róluk?JA meg akikkel küzdenek.
De én magam részéről kicsit túlzásnak tartanám ha nagyon nagy szintet lépnének. Hiszen 1 nappal korábban tudták csak meg hogy létezik a ssj szint.
Amúgy nagyon bejönnek a lányok nekem. És kiemelem csak a lányok jönnek be nagyon. A fiútól nem tudom mire lehet számítani.
De biztos jó lenne ha a torna után ellátogatnának a földre hősikkhez és ott tanulnának tőlük valamit. Egy kis igazi csillagharcosi összejövetel.
Brolyt fel sem ismertem
Nem ismerem pontosan a DB Heroes történetét és elég nagy katyvasznak tűnik, de ezek a trailerek elég ütősek mindig.
spoiler
Én már tényleg afelé hajlok, hogy az egyik csajszi lesz az új erős warrior, vagyis a fúziójuk. Ha belegondolunk jobban, pont 2 lány, akik saiyenek is és alapból is erősek, de ha fuzionálnának, akkor tényleg elérhetnének egy olyan szintet, ahol megizzasztják Gokuékat. Nos nem azt a Gokut, aki a múltheti részben volt ,hanem a kimerült Gokut
Igencsak szeretik és ismerik egymást. Szinkronnal biztos nem lenen gond.
Bár, az eddigiek alapján, nagyon meglepne, ha bármi hasonló meglepetésük lenne... Az eddigiek alapján, az U6 saiyan jei, igencsak kényelmes, földhöz ragadt életet éltek, hősein történelmével szemben.
Igen, de Caulifla és bandája pont a kivételt képezik, ők jobban hasonlítanak stílusban a mi Saiyanjeinkhez.
Pont azon gondolkodtam, hogy ha tényleg fúzió lenne, akkor hogyan is tanulhatnák meg, talán Goku magyarázná el vagy hasonló és erre eszembe jutott, hogy az U6 Namekjai talán tudnak valamit. Ismét érdekes részeknek nézünk elébe
Igencsak szeretik és ismerik egymást. Szinkronnal biztos nem lenen gond.
Bár, az eddigiek alapján, nagyon meglepne, ha bármi hasonló meglepetésük lenne... Az eddigiek alapján, az U6 saiyan jei, igencsak kényelmes, földhöz ragadt életet éltek, hősein történelmével szemben.
+
Azért a fizikumuk megvan hozzá ,hogy képesek legyenek az ssj2 szintre,csak nem tudtak róla,hogy van ilyen erőszint,és hogy érhető el,még nem sok dolog derült ki,hogy mivel töltik az idejüket(persze mutatták mivel foglalkoznak,csak bővebben nem). Amúgy a 3 kölyök nem néz ki felnőttnek,max 20 körüli,főleg a csajok,igaz lassabban öregszenek.Ki tudja mennyit erősödhetnének a jövőben,talán nekik is tart edzést vados.lehet hogy kényelmesebben élhettek ,de erősebbek mint ennyi idősen a U7 saiyan harcosok(kivéve a kölyköket,de ők már pár évesen tudták a ssj 1 et is).
A 95.részben amikor Sidra energiájával játszadoztak, akkor bemutatta be Dermi a golden igazi erejét. Képes volt a pusztítás energiáját az irányítás alá vonni.. Na már most ugye Goku nem tudja az Ultrát irányítani.
Mi van ha Dermi mutatja meg végül Gokunak, hogyan tudja kezeli az ultrát? Elég jó összedolgozás lenne a két ősellenségtől. Plusz ez magánvélemény és nem spoiler, de eléggé várható a végére, hogy lesz egy Goku és Dermi összedolgozás.