Azért Kirigakure az elmúlt cirka 30 évben óriásit fejlődött. Eljutottak a Vérködtől eddig. Szép munka. Nekem ez a falu modernizáció bejön, érdekes látni, hogy a ninják hogyan használják a mindennapjaikban ezeket a cuccokat.
Boruto anime
Azért Kirigakure az elmúlt cirka 30 évben óriásit fejlődött. Eljutottak a Vérködtől eddig. Szép munka. Nekem ez a falu modernizáció bejön, érdekes látni, hogy a ninják hogyan használják a mindennapjaikban ezeket a cuccokat.
Szerintem sincs baj a modernizációval. Ha belegondolsz azért a váló életben is hatalmasat változtak a dolgok intézése bármely területen.
Plusz igen ez nem a Naruto és még inkább ki akarják ezt fejezni nem csak a szereplők viselkedésével hanem a környezet változásával is. Persze szerencsére nem 1-2-szer van dejavum a Boruto nézése közben ami szintén fontos
A modernizációval nekem sincs bajom, meg azzal se hogy ne az előző generáció klónjai legyenek. Jobb is hogy ők másak és a környezet is.
Viszont ahogy az első részben elhangzott ők már nem olyan shinobik mint voltak a szülők. És ezt megint csak nem csak akaratra értem, hanem hogy hogy a modernizáció nagyon elkényelmesítette őket. Lényegében pont erről is szolt volna a film is. Akarat maradt, de ők már nem azok. Technológia kényelmesít. Ez a baj a modern dolgokkal pláne a háborúval. Most ha lenne háború már nem vonulnának a csapatok hanem szállítanák őket. Pláne nem maguk erejéből harcolnának hanem fegyverekkel. Az új eszközök.
goku:
"de hogy az utat vonattal és luxushajóval tegyék meg, na ez már tényleg unalmas. Túl modern. Hol van már az hogy saját erőből juss el a célodhoz."
A hajóval nincs bajom. Azzal hogy Luxushajóval amin szórakoznak. Na az már kicsit érdekesebb. De miért ne biztos vannak már olyan hajók és modert a világ nam eg ők is lényegében turistáskodnak.
Na megint feljöttek a korok. Borutóék most olyan 11-12 évesek lehetnek. Nem sokkal a Genin vizsga előtt. Akkor meg ők annyi idősek. Szóval 20 évesen kellet már szülniük Hinatáéknak. Mellesleg a Lastban 19 évesek. Egy terhesség 9 hónap szóval nem sokkal utánna már szültek is. Max 1 év.
Amúgy jó lenne már tényleg abbahagyni ezt a vitát! Maradjunk a Borutónál!
Atyám, nem akartam ezt a topicot olvasni addig, amíg nem érem utol az animét (le vagyok maradva rendesen, majdnem az egésszel), de úgy látom, hogy muszáj lesz.
Szeptember 10-ig visszamenőleg minden olyan hozzászólást töröltem, ami nem kapcsolódik a Borutohoz (visszább nem vagyok hajlandó átnézni). Minden olyan hozzászólást szerkesztettem, amiben volt nem ideillő téma (magyarul azokat a részeket, amik nem ideillőek voltak, töröltem).
Nem tudom, hogy eredetileg melyik moderátornak a témái ezek, mindenesetre ez az állapot tragikomikus. Mostantól minden olyan hozzászólás figyelmeztetve lesz (szerkesztve), ami személyeskedő, vagy nem ide illő (és a spoileresek is, természetesen). Második alkalommal pedig simán törlöm a hozzászólást, és ha még egyszer előfordul, felfüggesztem az illetőt.
A vita természetesen megengedett. Értelmes, intelligens keretek között, és nem úgy, hogy elveszi a levegőt minden mástól. Nem tudom, hogy honnan indult ez a vita, nem tudom, hogy kinek van igaza, valószínűleg oldalakat kéne visszaolvasnom, hogy rájöjjek, és erre nincs sem időm, sem kedvem, és nem is kötelességem.
A moderátori döntéssel meg természetesen nem lehet vitatkozni, a kék hozzászólásra nem lehet reagálni a topicban. Aki megteszi (vagy esetleg beleszerkeszt a hsz-ébe írt kék szövegbe) azt azonnal felfüggesztem. Viszont akinek valamilyen problémája van, az írhat privátban, nem diktátor vagyok, hanem olyan rajongó, mint ti, csak nekem (meg a moderátoroknak általánosságban) a pluszfeladatuk a rend fenntartása, ezt remélem megértitek.
Remélem érthető voltam, és mindenki tesz azért, hogy a topic élettel teli legyen, és ne mordor, meg a megtestesült sötétség, ahogy sokszor más topicokban utalnak rá.
Én azon leszek, remélem ti is.
Moderátor
Szerk.:
Jaj, és még valami. A topic elsőszámú feladata az adott részek kivesézése. Ezt természetesen lehet tágabban is értelmezni, mindenesetre ha valamilyen téma már több kommenten át eltér az anime jelenlegi történéseitől, akkor azzal más topicba kell átfáradni - pl. képességek, ki győzne harcban, személyek, teóriák, vagy általánosan a dumába. Ha valaki szeretne topicot nyitni, akkor azt nyugodtan lehet, de jó lenne, ha előtte írna nekem, mert ha értelmes és van érdeklődés rá, akkor hagyni fogom, ha nem, akkor viszont nem.
Egy pár érdekesség eddig az animéval kapcsolatosan. Nem tudom, feltűntek-e másnak is.
Kagemasa ugyanúgy pózol, mint Jiraiya (9. rész):
Az első epizódba Boruto viseli Sasuke kabátját és a kardja is nála (a fejpántban nem vagyok 100%-ig biztos):
A szereplők többször is "Narutonic water-t" isznak, ami a Naruto Shippuuden 10. endingjében is látható:
A kombináció, amit Sarada és Boruto használt Kagemasa ellen, nagyon hasonlított arra, amivel annak idején a szüleik éltek, amikor Zabuza ellen harcoltak. Sasuke hajította el a démonszél shuriken-t, amivé Naruto átváltozott. Naruto a végén egy kunai-t dobott el. A különbség annyi, hogy Boruto a saját árnyékklónját hajítja Kagemasa felé. (9.rész)
Ebbe most így jobban belegondolva amúgy ezt nem értem Borutonál. Sasuke látatlanba is király számára, mert azt mondják baromi erős volt. Na most nehogy már, ezt Narutorol talán mindenhol elfelejtik mondani vagy ez hogy nincs meg neki? Kagura is az első találkozásnál ezzel kezdte. Egy hős, aki megmentette a falut, megmentette a ninja világot, kb. mindenkinek adott a chakrájából, a Hokage, aki a legerősebb a faluban, de ennek Boruto nem ad nagy figyelmet, mert ő csak annyit lát hogy ül, vagy nincs otthon, ha meg igen akkor hétköznapian viselkedik. Hihetetlen azért hogy ennyire ne legyen tisztában az apja erejével akiről már már legendák keringenek. A movieban még nem volt zavaró, de a Gaiden meg a legutóbbi rész után már nem hiszem el hogy hogy tudja bénának nevezni. Bocs ez most valahogy kikívánkozott .
A Sasuke iránti rajongása leginkább a movieban fog elkezdődni, lehet itt már kicsit keveritek össze a kettőt. Az apjára nem az ereje hiánya miatt pikkel, hanem azért mert nem foglalkozik vele, míg Sasuke a mestere is lesz.
A Kagura az ki? Nem rémlik nekem most ilyen személy. A Gaidenben ő egyébként ott sem volt, a hozzáállása a movie végén változik meg.
Nekem inkább az a fura, hogy Borutó családot meg az apja figyelmét akarja, és Sasukét tartja példának és olyan akar lenni mint ő. Mikor is Sasuke még a lányát se ismerte meg. Mert nem volt a családjával. És ilyen akarna lenni ő!? Aki a saját apját és figyelmét akarja!?
Ugrás a fórumra: |