PumpedCapaccal majd ezt üvöltjük a Cabrióból a sztrádán (amit az "összefarmolt" pénzéből vett) a Balaton felé menet
https://www.youtu...o4wDtBXjus
Zenék
PumpedCapaccal majd ezt üvöltjük a Cabrióból a sztrádán (amit az "összefarmolt" pénzéből vett) a Balaton felé menet
https://www.youtu...o4wDtBXjus
Ettől most kiégett az agyam. Nekem új, mert van a srácból egy rakat meme, de Greizmann miatt rákerestem végül erre a klippre.
Többek között ez az ami miatt nem ismerik.
Mármint attól függ, hogy mit jelent esetedben a "széttolás".
De pl. amit most Capac ide, bemásolt, nincs az az isten, hogy valaki ezt végighallgassa. Magamból kiindulva az ember azt hallgatja meg, ami egy vagy nagyon maximum két zene és le is ír mellé valamit az ember, hogy miért érdemes meghallgatni, mi tetszik neki benne.
Raktam be párszor, ennyi. De a régi fórumon inkább, viszont ide írtam pont egyszer hogy innen látszik mennyire nem figyelünk a másikra, mert pl anno is mindig valaki belinkelt egy előadót, hogy valaki ismeri és mindenki leszarta, pár hónapra rá egy másik ember ugyan úgy belinkelte azt az előadót, és ugyan úgy senki se válaszolt, majd ezt még eljátszotta jó pár ember.
Amúgy én végig hallgattam ahogy Azazel nagy listáját is. Capac eddigi zenéit eleve ismertem, és szeretem a listákat és szeretem a zenéket, s mivel sokat utazom/utaztam van lehetőségem zenét hallgatni.
Gdat88 írta:
De pl. amit most Capac ide, bemásolt, nincs az az isten, hogy valaki ezt végighallgassa. Magamból kiindulva az ember azt hallgatja meg, ami egy vagy nagyon maximum két zene és le is ír mellé valamit az ember, hogy miért érdemes meghallgatni, mi tetszik neki benne.
Van egy együttes akikről nem rég tudtam meg, hogy végre kijönnek Magyarországra és előadnak az A38-on. Ez nem más, mint a híres dán-amerikai;
Coelhonak SoA válogatás szeretettel :3
Ez egy személyes best of, a zenék nincsenek évadokra osztva, de mindegyik évadból van benne egy pár.
Köszi!
Nekem ez tetszett még nagyon, mert az eredetit is szeretem
The Forest Rangers - The Age of Aquarius / Let The Sun Shine In (Sons Of Anarchy)
---
Blue Foundation - Eyes On Fire
Ugrás a fórumra: |