Igen, van hogy apróbb szünetek nélkül, órákon át dolgozok ezeken, energia itallal/kólával kibélelt íróasztalon, a laptop társaságában. A két lötty valami oknál fogva elszórakoztat, máskülönben nem lenne motivációm annyit ülni.
Az egér hiányát pont azzal oldom meg/pótolom, amit a digitális rajzoknál a stílusomon látni is lehet. Még több réteget kell egymásra vinnem, hogy nézzen ki valahogy az alkotás és még mindig átok az, hogy körvonalakat nem tudok használni, meg kell elégednem azokkal a rétegekkel, amiket úgy alakítok ki és dolgozok el, hogy adjon valami keretnek csúfolható dolgot az egésznek.
Különben a kutya gazdája oda volt meg vissza a rajzért a kutyusáról. Azt hiszem, ha nagyon nem lesz több dolgom és ver az unalom, majd a saját kutyámról is csinálok ilyet, hasonló stílusban, meg esetleg más ismerőseim ebéről. 
Egyesítve 2016.10.13 02:06:47:
A Warhammer őrületemnek köszönhetően elkezdtem filozofálni azon, hogyan nézhet ki a kedvenc Istenem. Az igazat megvallva sokféleképp elképzeltem, de arra jutottam, hogy mint az öröm, a szenvedély, dekadencia, vágy stb. Hercege ő, hát olyan alakot ölt, amilyet csak szeretne. Olyat, ami kell ahhoz, hogy célt érjen, ezért most kitértem a Démonias külső hatásköréből és bizonyos mértékig emberibb arcot szabtam neki.
[img]http://kepfeltoltes.hu/161013/53535353555_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Az arcról leszűrhető az is, hogy egy alapvetően karcsú, nőies alkatú férfi alakjában testesül meg előttem általában. Ennek oka egyszerű, mindamellett pedig, bizonyos értelemben mindkét nemet képviseli (van aki nőként, többen férfiként tisztelik, mások hermafroditaként stb). De, hát egy olyan Isten mint ő, hogyan rugaszkodhatna el még jobban az ép ész határától? Főleg, ha egyszer a beteges perverzitása mellett, piszkosul vonzó?
Szerkesztette: Sasha - 2016.10.13. 02:07
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.