Ebayen engem is értékeltek az eladók, hogy aszongya "good buyer, prompt payment, valued customer, highly recommended."
Segítség
Milyen lehetőségek vannak arra, hogy az FPS dropot csökkentsem?
Bezárok mindent, ami fölös, maximum a Skype van megnyitva a konferencia miatt, de ugyanolyan borzasztó minden. Nagyon ritka, amikor 35-40FPS-em van. Az újratelepítés se segített.
A játék grafikáját is levettem, de fura mód nagyobb az FPS drop, ha kisebb a grafika...
Nálam ez bevált: http://www.razerz...rtex/boost
Esetleg Skypeot cseréld TS-re, jóval kevesebbet eszik.
Köszi. Az újratelepítés előtt használtam, de akkor nem igen figyeltem oda rá illetve nem igen tűnt fel tartósabb változás, mondjuk olyan állapotában lehet, hogy nem csoda. De, így akkor kipróbálom újra, ki is ment a fejemből, hogy ilyen létezik. Volt valami más Booster a gépemen, nem tudom már a nevét, de az viszont kegyetlenül belassította az egészet.
Aztán most... kicsit agyaltam, mi adhat még pár plusz FPS-t, de nem tudom ez mennyire válhat be:
Számítógép > Tulajdonságok > Teljesítményadatok és eszközök > Vizuális hatások beállítása > Legjobb teljesítmény
Az egyetlen dolog, amitől falra mászok ennél az esetleges megoldásnál az az, hogy... ezek után mégis hogy néz ki az a szerencsétlen Windows!?
Úgy, ahogy azzal ne foglalkozz, úgysem látod játék alatt
Én is próbáltam egyéni beállításokkal szórakozni, amíg le ne csaptam az explorer.exe-t Utána már csinálhatsz bármit csak a reset segít...
Az explorer.exe-t egyszer én is kinyírtam. Azóta nem próbálkoztam merészebben semmivel.
Most egyébként elég érdekes "újratelepítést" hajtottam végre. Letöltöttem a Telepítőt és igazából úgy futtattam simán az egészet. Próbáltam a Rendszer visszaállítást, de az egyetlen pont egy pár héttel ezelőtti volt, viszont ez a nyomorult egy és fél éve nem látott már komoly Újratelepítést ami... ami probléma, de nem volt meg a Win 7 Telepítője, így ez ilyen B tervként szolgált még múlthéten.
Most persze sikerült egy telepítő CD-t találni/szülni. Várható lenne esetleg, hogy egy valódi Újratelepítés segítene mind ezek mellett az FPS problémán? Elvileg ezen a vackon pedig azért döcögnie kéne a játéknak amivel bajlódom. Pedig most még csak nem is szedtem le szemeteket a gépemre.
Illetve még egy kérdés:
- Proci: INTEL Core i3-4330 3.50GHz 1150 BOX
- Alaplap: NTEL Core i3-4330 3.50GHz 1150 BOX
- Memória: HyperX 4GB FURY DDR3 1600MHz CL10 HX316C10FR/4 (2x)
- Tápegység: MARS GAMING MP600
- Videokártya: GIGABYTE GV-N730-2GI GT730 2GB DDR3 PCIE
- Winchester: SEAGATE Barracuda 500GB 7200rpm 16MB SATA3 ST500DM002
Ez nagyon aránytalan Konfig, igaz?
Hát nem tudom, hogy egy újratelepítés megoldja-e az FPS laggot.
Az otthoni PC majdnem hasonlít ehez, sőt még kevesebb memória is van benne. Nem tudom, hogy mi az a játék amire gondolsz de régebben nekem sem volt sokkal több FPS-em. Mindig a ping volt a probléma...
Az összeállításhoz nem értek, arról egy illetékest kérdezz. Így hozzá nem értő szemmel azt mondanám, hogy az a 2 GB videó kari lehet sok a többihez képest.
Úgy értem nekem is 2 gigám van laptop-ban de mellette 8 giga memória meg i7-es proci. Javítsanak ki ha tévedek.
Drága mulatság lenne azt orvosolni?
Egyébként a League of Legendsről lenne szó. Magamat ismerve biztos rátapadnék később más játékokra (hiányzik a GTA IV is, az XCOM2 stb.), de egyelőre most ezek nélkül is megvagyok.
A LoL-t régen azzal a szlogennel reklámozták, hogy még a kenyérpirítón is elmegy. Nem is volt egy ideig vele probléma. Aztán miután behozták a hősismeretet, olyan szinten magas lett a ping-em, hogy inkább dobtam a gémet. Ez volt kb fél éve. Amennyi felesleges patch-et raknak bele nem is csodálom ha nem fut szabályszerűen.
Egy kicsit OFF elnézést
Szóval te feladtad, G3ri. Én még valahogy próbálkozom. Talán, mert túl sok időt öltem bele, pedig ez pont nem az a játék, ahol tartósan élvezhetsz arra, amit leértél. Kivéve a kereteid. Egyébként, nekem a Pingekkel csak egyszer volt bajom. Pár hete, még a peccsek előtt. Akkor volt olyan 5000. Meg ugye, persze... az FPS...
Capac, 60? Ó, ugyan... az semmi. És, ehhez egyébként nem kéne hozzáigazítanom ennek a roncsnak a többi alkatrészét?
Akkor tényleg tisztább és biztonságosabb, ha egy új gépre kezdek el farmolni (nem tudom, miért keresem a kibújót). Azt hiszem, az előző Fórumon még össze is írtál valamit, ami még megfizethető összegből kijött és használható (úgy 170k körül talán), de annak azóta lába kélt.
Hogy nézne ki ez akkor végül is? Illetve mennyiből jönne ki? Már ha van időd összepötyögni.
http://www.pc-out...series.jpg én a 190k-sat fogom venni. PCben nem gondolkozom a hordozhatósága miatt. Ki tudja meddig lakom itthon na meg haverokhoz is gyakran járkálok át lanozni. Ez a gyönyörűség LoLhoz és Blade&Soulhoz tökéletes.
Ugrás a fórumra: |