Remélem Ronaldonak ellenünk sem lesznek szebb kapuralövései.
Sport
Ishida írta:
Nekünk is lőhet 4 kapufát meg 8 lesgólt, amit nem adnak meg!
Faszák vagyunk nagyon de tényleg. A mai meccsünk meg bebizonyította, hogy a kitartás, a harci szellem és a szerencse is mellettünk tud állni. Ez most mind kellett, hogy a 12 fős izlandi csapat ellen elérjük a döntetlent. Vak ruszki nélkül amúgy nyerhettünk is volna.
Lol, mi meg szerenádon néztük az app-et, és a 86. perc körül hirtelen 1-0 lett, mi meg ki is akadtunk, hogy ennyit a döntetlenről, aztán valaki megírta egy csajnak, hogy rossz az egyik eredmény Erre rohantunk a TV-hez, és végigimádkoztuk a maradék pár percet.
Aztán Sinistram meg is megírta, hogy csóri Ronaldo fejelt be egyet lesből Ezen az EB-n nem megy a szekere a portugáloknak. Na majd sírhatnak ha jól elverjük őket szerdán.
Igen, végre egy küzdős magyar válogatott!
Nagyon szép, kulturált passzjátékot mutattunk be, igaz, az első félidőben néha "bealudtunk" a mérkőzésbe, így volt, hogy Királynak kellett bravúrt bemutatni (pl. Kádár hibáját követően); vagy Guzmó ért oda, az 1. forduló leggyorsabb játékosa, akit most magabiztosabbnak láttam, mint az osztrákok ellen. Fiola hiányát a helyén játszó Lang egész jól megoldotta szerintem. Juhász is aránylag jól teljesítette a feladatát, de a kieséses szakaszban nem bíznék benne a lassúsága miatt. Gera jól osztogatott, mint mindig, ám a végére elfáradt, mint ahogy Kleinheisler is, aki sokszor indokolatlanul is ellőtte a labdát, bár az jó, ha van lövőkedv. Mellesleg, nem gondoltam volna az Eb előtt, de a 2. félidőben elkezdtem hiányolni Szalait, mert Ausztria ellen kiderült, hogy nagyon jó az összhang közte és Kleinheisler között (Bilic jól mondta: olyanok, mint Messi és Suárez a Barcelonában ) . Az eredménye meg is lett, gördülékenyebb lett a támadójátékunk, ennek köszönhetően megzavarodott az izlandi védelem, s jött a gól.
Az orosz játékvezető sajnos hozta az elvárt szintet, már korábban is feltűnt, hogy hajlamos túl könnyen befújni egy-egy tizenegyest , sajnos most mi lettünk a szenvedő fél, de a magyar csapat tartását tükrözi, hogy nem estünk szét, igazi németes mentalitással mentünk tovább. Az izlandi társkapitány, Hallgrímsson is elismerte, hogy túl szigorú volt a bíró a büntetőnél, ezért pedig nagy respect jár neki.
A portugál válogatottból nehezen nézem ki, hogy a 3. meccsükön is ilyen impotensek lennének (tegnap rendesen be is aludtam az esti meccükbe, csak ma tudtam meg, hogy volt egy kihagyott CR tizi), azonban azt valószínűbbnek tartom - illetve azt szeretném látni - hogy most a nyeretlenség következtében görcsössé válnak, kétségbeesetten próbálnak majd támadni, mi meg majd jól lekontrázzuk őket, mint az osztrákok ellen.
Egy haveromnak pedig majd gratulálni fogok, hogy eddig mindkét mérkőzés eredményét eltalálta. )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Albánia elverte Romániát, hát erre szerintem még ők maguk sem számítottak...
Holnap (vagyis már ma) szurkolni kell az angoloknak, hogy a mi 3. meccsünk már tét nélküli legyen a továbbjutást illetően. (Pihentetés szempontjából sem lenne rosz szerintem.)
No, de a lényeg, hogy nagy valószínűséggel továbbjutunk, én az Eb előtt azt tűztem ki célnak, hogy valahogy jussunk be a legjobb 16 közé, mert arra már senki nem mondhatna semmit, hogy csak szerencsénk volt. Ez most már olyan, mint a pisai ferde torony, eldőlni látszik. Az UEFA maffia viszont nagyon könnyen büntet minket, úgyhogy csak okosan...
Mert a szív és az ész, együtt mindenre kész...
Hajrá Magyarország! Elnyertétek a szurkolók szívét!
Ha minden igaz már biztosan kint vagyunk az EB-n. A Németek aláztak, így ha veszítünk is tovább jutunk.
Ez a Horvátország-Spanyolország meccs túlságosan izgalmas volt. Teljesen megérdemelték a horvátok a csoportelsőséget.
Csak halkan jegyzem meg de a szurkolók is méltányolták mert (eddig) még nem történt rendbontás.
Holnap meg félhet Ronaldo, 44 éve csak tizenegyesből kaptunk gólt az Eb-n
Aes Sedai írta:
Ja, holnap már csak brahiból verjük szét Hisztiánó Rinyáldó haverjait. Már mindenképpen tovább jutottunk.
Ugrás a fórumra: |