Hozzászólások
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Jaeger
Nem mindenkinek jött be az Overhaul arc pedig szerintem ott van a manga legjobb történetei között. Mirio harca az önfeláldozása nekem nagyon bejött, és Eri-chan története is igen megható szerintem.

És mivel iskolások és ez nem egy seinen, most bejött egy lazább iskolásabb kulturális fesztivál arc ahol igen jó kis zenét kaptunk. De ahogyan fentébb írták ilyenek is kellenek a történetben.

Jövőben még nagyobb izgalmak lesznek... Ott van Tomura aki láthatóan tervezz valamit nem csak úgy lóg a levegőben erre utalt a mostani részben Dabi ténykedése is.

Aki aktuálisan szeretne képben lenne jobban jár ha követi a mangát :)

Ha őszinte akarok lenni 1 év múlva kap az anime folytatást valószínűleg.

És ott is nem mindenkinek fog tetszeni amit lát, mire beindulnának az igazán izgalmas dolgok szerintem vége lesz ott is az évadnak.

Egy kis manga promó :D Most fut a mangában a story legnagyobb és valószínűleg legnagyobb változást kiváltó története. Úgy értem ami legnagyobb hatással lehet a kis hőseink életére. Aminek a vége talán nyáron/ősszel lehet. Most a közepén járunk szóval még ér becsatlakozni.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Selina
Én is olvasom a mangát és szerintem is a mostani arc lesz a legjobb és legizgalmasabb. :D
 
dungeonlord
Végre bepótoltam a lemaradásomat!
Sokan a leggyengébb évadnak találják , de szerintem tévednek, mert szerintem az anime színvonala tartja a szintet, amit 1.évad óta hype óta imádok .
Számomra ez a anime már lassan túlszárnyalta Marvel szuperhősös univerzumot, és a Boku No Hero Academia több ,mint egy szuperhősös anime . Gyönyörűen összefoglalja , hogy milyen egy valódi hős élete, és annak menette.


Résszemről 2 dolgokban tudok belekötni. Az egyik, amit feljebb említettem, az a timeskip .
Nagyon sok idő eltelt az évadok között, teltek a hónapok rendesen, és nagyon bökte a csőrömet, hogy még mindig 1osztályban vannak .
A másik, az a főszereplők midoriya ,aki már megint 1.évadnyit többet szerepelt, mint a többiek .
Okés, ő a főszereplő , aki a legjobb hős akart lenni, de ne hanyagolják el a többieket is .Remélem a kövi évadban a többiek nagyobb szerepet fognak kapni, mint a főszereplő. Vagy legalább egálban legyenek a szerep osztások .


Egy kis érdekesség:
Csak én gondolom azt, ahol Nighteye meghalt ,az eredetileg All Might halála lett volna ?
Hisz All mightnak megjósolt egy félelmetes halált, amit Overhaul képessége tökéletes beleillene ide .
Tudjuk ezt , azt a jövőben látásában, de mi van, ha félig hazudott, hogy megvédje all mightot ?
 
Csillaghullas
Azért nem csak Deku szerepelt, a jakuzás résznél több ember harcát is részletesen mutatták. Most főleg azokat hanyagolták a korábbiakhoz képest, akik nem szerezték meg az ideiglenes engedélyüket.
Azt nem hinném, hogy Nighteye All Might helyett halt volna meg. Főleg, hogy akkor All Mightnak legalább a helyszínen kellett volna lennie. Hiszen Nighteye-nak sose sikerült megváltoztatnia a jövőt, csak előre látta, és ez volt az egyedüli eset, hogy valaki nem halt meg, akinek pedig megjósolta a halálát.
 
Jaeger
dungeon az lehet, hogy az anime évadai között hónapok,évek teltek el, de a storyban nem volt ilyen "nagy" ugrás.
Durván egy féléve járhatnak suliba és az idő alatt ennyi esemény megtörtént. Most van azt hiszem november, majd tavasszal lesznek másodikosok ha odaáig eljutunk.

Egyetértek vele, hogy Deku amikor lehetett parkolópályán volt az évadban, de ő a főszereplő szóval ő fog szereplni a legtöbbet.
Nighteye konkrétan azt látta, hogy All Might fog meghalni. Maga miatt nem aggódott volna ha megvédheti All Might-ot igy.

Pontosan nem tudjuk mi a dátum, de AFO VS OFA harcnál is benne volt simán a halála. Lehetséges, hogy egyszer feláldozza majd magát, hogy megvédje Dekut és ezt látta Nighteye.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rezso
Szerintem is fasza kis évad volt. Az tény mondjuk, hogy az évad közepén volt a csúcs. Mirio harca epik. Az animék közül amiket néztem szerintem bekerült a top 10-be. Úgyhogy szerintem is teljesen jó volt ez az Overhaulos arc. Ez a kultúrális fesztivál valóban kicsit leültette a hangulatot, de hát ez van. Most igy jött ki, hogy az évad közepére esett a legnagyobb izgalom. Kíváncsian várom a folytatást.
 
Kira-chan
Ötödik évad hivatalosan is bejelentve! Dátum még nincs hozzá.
i.imgur.com/IFzfzBp.jpg
 
http://bleach.frpg.hu/
kudzso88
(Az a "Nem tetszik" nem volt szándékos :D ) (közben töröltem a "nem tetszik"-et,de a HSZ-t nem tudom, még tanulom a fórumot, bocsánat )
Szerkesztette: kudzso88 - 2020.04.02. 19:10
 
Jaeger
Amilyen népszerű most fura lett volna ha nem készül több évad :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
Ezaz! csak jöjjön, nem baj mikor, csak 1 évn belül xDD
 
dungeonlord
Résszemről mind a 4.évaddal megvagyok elégedve, szóval jöhet a folytatás . Utolsó résznél kiderül a hivatalos dátum, talán.
 
Selina
Számomra nem volt kérdés, hogy lesz-e 5. évad. Hatalmas rajongótábora van, szóval én bízom benne, hogy a manga összes fejezete meg fog jelenni anime formában is. :D
 
vincentlll
Na 5. évad be van jelentve :) hamarosan https://www.youtu...hOACVLT8Pk
 
tyber16
25. rész
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem tetszik Hawks hangja :D Szerintem nem illik hozzá. Sokkal jobban illene szerintem az aki Ginyu-t szinkronizálta a Kimetsu no Yaiba-ban vagy Sting-et a Fairy Tail-ben.
Meg szerintem a rész végénél a nagy pillanathoz nem a legjobb zenét választották . A miértjét értem de, de valami epicebb OST talán jobban illett volna, mondjuk egy you say run, vagy Endevaor témája a 2. évadból. Vagy akár a Katsuki and Izuku téma.
 
evrash
Köszi ezt az évados minőségi és gyors munkát is!
 
Ugrás a fórumra: