Hozzászólások
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
KingBradley
Szerintem Krilin ugyan azt az "elmeharcot" gyakorolja, mint anno Gohan nal,a Namekra tartva.
https://www.youtu...0h4bIN25bI
 
Kurosawa
cobydick írta:

Nem tudok szó nélkül elmenni amellett én sem, hogy még most is vannak olyanok, akik szerint a red form erősebb mint a blue, meg hogy a blue nem a red form erősebb szintje. Blue: "ez a forma a super saiya-jin alakja egy olyan saiya-jinnek, aki rendelkezik a super saiya-jin isten erejével". Maga Goku mondta. Any question?!


Attól nem adsz nyomatékot a mondanivalódnak ha egy magyar szövegkörnyezetbe benyomsz egy angol mondatot. :)
Gondolom rám céloztál a 'blue nem a red form erősebb szintje' mondatoddal,csakhogy nem értelmezted amit én írtam.

"De a kék nem a piros következő szintje. Teljesen más transzformáció." - ebben sehol nem állítom,hogy a kék nem erősebb a rednél,csak hogy másképp,más módon érik el,hívják elő,más maga a folyamat amivel átváltoznak.
 
Rotcsa
Könyörgöm, ne kezdjétek el vitatni a SSJB-erejének a létjogosultságát a SSJG-felett, mert ez már kb a 27, 28-ik részek óta nem vita tárgya! Nehéz volt elfogadni, nem csak nekünk , nemzetközileg is sokan meghökkentek rajta Freeza-miatt, de ez van..! Toriyamáék( azaz Beerusék) már az elején SSJG-ról beszéltek, majd jött a piros hajas God, majd az a rész a BOG-ban,, amikor a God aura elmúlt, de Goku teste magába szívta a God-ki-t, majd átváltozott egy olyan SSJ-é, aki normál sárga hajas, de már God-kivel.... Itt volt vége a harcnak. Ha engem kérdeztek, szerintem ez volt az a bizonyos SSJG.... , még Beerust is meglepte. Aztán meg jött a SSJ Blue, ami a Red God szuperharcos alakja, de immár a God-ki használatának teljes birtokában.
 
Kurosawa
Nem is vitatta senki.

Viszont Toyotaro annyit csavart a dolgon(azon kívül,hogy rituálé nélkül érik el a God formot) hogy a vörös hajú verzió ugyan gyengébb de itt sokkal nagyobb állóképességgel,kitartással és úgymond erő-tartalékolással tud gazdálkodni,mint a Bluenál,ami hamarabb leszívja a kraftot.
Ami vicces mert az animében bejelentették,hogy itt tökéletes a Ki-kontroll és nem állna fenn ez az eset.
 
Rotcsa
Amúgy szerintem sohasem nézett még ki Goku olyan jól a kék hajjal, mint most! A
szeme körüli kontúrok is olyan szépen vannak meghúzva! Az arcát sokkal magabiztosabbra rajzolták szerintem, mint azt eddig bármikor a DB-ban láthattuk! Ami nem tetszik, hogy rengeteg a kamera -kapkodás a harcok alatt!
Nem olyan jól megfigyelhető!
 
Jaeger
Szerintem a mostani rész pont elég rosszul sikerült :D Mármint valahogy grafikailag nem igazán volt nyerő. Ezt tuti más csapat csinálta pedig azt hittem az új graf már állandó lesz de neeem.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Jas0nx
Nekem sima SSJ átváltozása tetszett, azt most valahogy nagyon eltalálták :D
 
Rotcsa
Érdekes volt ilyen szempontból a mai rész, mert néhol igen kutya-trágya lett, néhol pedig nagyon szép! Az előző rész kaioken-blue-nál volt eddig a legjobb.
A tömény színek még mindig megvannak, de legalább már nem annyira túlnyomóan, mint eddig! Ennek nagyon örülök! Néhol viszont azt érzem a harcok mutatásánál, h ez nem is dragon ball! Annyira kapkodnak minden kamera-szöget, hogy az agyam össze se rakta még, hogy ki hogyan támadt, már padlón is van! Túl gyors és túl részlethiányos! Viszont amit csinálnak, az rendben van. Nagyon Dragon Ball-os!
 
laszlo222
Gondolkozzatok egy kicsit egyszerűen. Ezt a műsort gyerekeknek tervezték, de páran olyannyira túl akarjátok gondolni ezt.

- a sima SSJ szintnél Goku base formája a sima fekete haj, ahogy kinéz eredetileg. Ennek a powerupja az SSJ1, SSJ2, SSJ3.

- az isteni szintél a RED az isteni szint base formája. Akkor hogy néz ki Goku? Úgy mint eredetileg, csak vörös a haja. Ennek a powerup-ja a KÉK. Ezt megerősítették a készítők. Innentől kezdve hülyeség vitatkozni ezen, hogy melyik a jobb.

Nem kell túlgondolni, ennyire egyszerű. Csak miért használja mindig a KÉK-et?

Mert ahogy Kurosawa is leírta. A RED előhívásához egy rituáléra van szükség. De mégis minek rituálézni, amikor gyengébb mint a KÉK?

Teljesen illogikátlan elkezdeni a rituálét, amikor:

1. időigényes.
2. gyengébb a kéknél, amibe pillanatok alatt átváltoznak.
3. még több idő. Harc közben hadd ne kérjen már taktikai szüntet, hogy megcsinálják páran a rituálét.


Ha már a rituálé. Gohan esetében nem tudom mennyire lenne érdemes megcsinálni a torna előtt. Bár nem tudom, hogy kizáró ok-e, hogy félvér, ez elképzelhető.
Valószínűleg senkinek sem fog az eszébe jutni, mert nagyon sablonos lenne a készítőktől, de ez is egy taktikai lehetőség. "Doppingolni" Gohant, hátha magába szívja ő is.

Ugyanakkor valami edzés kéne neki, mert legyen bármilyen dühös, nem lesz hirtelen a kék közelében, mint Trunks. (Őt is edzette azért Vegita, amit el is mondtak valamelyik részben)

Jelenleg a legnagyobb dühével is SSJ2-be, talán SSJ3-ba változna. Furcsa lenne nekem, ha még jelenleg az elgyengült SSJ1-et tudó Gohan, csak úgy 40 óra alatt EDZÉS NÉLKÜL átmenne kék közelibe. Mindenképpen kell mutatni ebben a 40 órában egy kemény Gohan edzést, akár Goku, akár Whis által.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.03.19. 22:01
 
shrek11
Ez butaság,nem kell mindig rituálé sem az animében sem a mangában.
Mangában 1x kell,utána az adott személy bármikor képes rá,animében megint csak 1x kell,utána egybeolvad a használóval.

Abban viszont egyet értek,hogy a piros powerupja a kék,és lévén hogy Vegeta képes a kékre,és a cobydick által leírt definíció szerint kell a piros a kékhez,így a piroshoz sem kell feltétlen ritulé,mert Vegeta anélkül is megtanulta a mangában,és logikából adódóan az animében is.
 
xindrix
Egy kis spoiler C17 érkezéséről:

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
https://pbs.twimg...AAj4O3.jpg

Röviden annyi, hogy a 86.részben fog először megjelenni.
Szóval 83. rész Vegeta beszervezése, 84.rész Krillin és C18, 85. rész C17 keresése, 86.rész akkor valószínűleg C17 beszervezése. Vajon Tien, Roshi és Piccolo is kap e külön részt? Tien szerintem mindenképpen, mert nem mostanában szerepelt. Igazából egyben nézve én nagyon örülnék ezeknek a részeknek, csak így hetivel már várom, hogy eljussunk a tornához, ami így ötletem sincs mikor lesz. Talán 90+ ?:D
)
 
peterk
Nem szeretnék kötekedni, de sokan elfelejtitek, hogy Gohan Freeza óta edz, mert akkor rájött, hogy sehol sincs a többiekhez képest és nem tudja megvédeni a szeretteit.
 
faiden
xindrix írta:

Egy kis spoiler C17 érkezéséről:

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
https://pbs.twimg...AAj4O3.jpg

Röviden annyi, hogy a 86.részben fog először megjelenni.
Szóval 83. rész Vegeta beszervezése, 84.rész Krillin és C18, 85. rész C17 keresése, 86.rész akkor valószínűleg C17 beszervezése. Vajon Tien, Roshi és Piccolo is kap e külön részt? Tien szerintem mindenképpen, mert nem mostanában szerepelt. Igazából egyben nézve én nagyon örülnék ezeknek a részeknek, csak így hetivel már várom, hogy eljussunk a tornához, ami így ötletem sincs mikor lesz. Talán 90+ ?:D
)


Akkor kb. 2-3 hónap múlva látjuk a tornát, ez azért durva. Szerintem a 90. rész előtt már elkezdődik, de ez csak egy tipp.
 
http://indavideo.hu/profile/Pixaa
jasek89
Valamelyest kezdek békülni Krillin szerepével, csak összekapja magát és érni fog valamit az ereje.

Viszont még mindig nem tudom elképzelni , hogy Tien, meg az öreg Roshinak egyáltalán mi szerepe lesz a ringen, ahol ilyen Toppo féle szintű harcosok lesznek. Annak meg nem sok értelme lenne, ha pár perc után kifeküdnének.

Én Goku helyében a srácokat (Trunkst, Gotent) vinném, már bizonyították h a tér-idő szobában 1 hét alatt sokat fejlődnek és kettős fúziójukkal még akár Toppo féle szintűeket is megszorongathatják.
 
xindrix
Gondolj bele, akkor a csapat fele Saiyan lenne, az nem lenne úgy túl változatos. + A fúzió nem biztos, hogy engedélyezett. Külön ki is emelték, hogy ide kell a stratégia, amiben Roshi a legjobb szinte.
Tient meg ne becsüljük le, Cellnél is azt hitte mindenki, hogy haszontalan és mégis vissza tudta tartani Cell második formáját elég sokáig.
Az meg már többször ki lett tárgyalva, hogy nem lesz minden harcos Toppo/Jiren szintű, mindenkinek jut majd valaki.
 
Ugrás a fórumra: