Hozzászólások
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
goku5
Na hát ez a rész se lesz a kedvencen. Nem volt olyan rossz mint az előző első fele, de azért kicsit többet vártam. Bár lehet Gohan szándékosan nem adott bele mint vagy mi van? De legalább okosan dobta ki micimackót.

Amúgy meg nem tudom mennyire jó keverni a mangát az animével. Mivel a manga másabb felépítésű, máshogy jönnek benne a dolgok. Ott eleve nem így oldották meg a szinteket.
Amúgy eddig itt nagyon az volt hogy itt tökéletes a kí kontroll az rendben van, de akkor hogy zabálja úgy a kít ha tudja kontrollálni a felhasználást. Akkor nem sokban különbözne ez a ssj2-től.?
 
KingBradley
goku5 írta:
Amúgy meg nem tudom mennyire jó keverni a mangát az animével. Mivel a manga másabb felépítésű, máshogy jönnek


Lassaan, lassan de úgy látszik szinkronba kerül a manga az anime vel. Legalább is a technikai mozzanatokat nézve, ha a történések pontosan nem is egyeznek.
 
laszlo222
De folytatom még. Lefordítottam pár magyarázatot is a GOD formával kapcsolatban:

GOD forma hátránya: A hatalomnövekedés ellenére a formának is megvan a hátránya, ugyanis az isteni energia lejár és ezzel együtt elvész ez a forma.

GOD forma javítása: Ha azonban a csillagharcos hozzászokott az energiához GOD állapotban, akkor az GOD forma lejárta után is velük marad az átalakulás ereje. Goku képes volt elérni ezt az eredményt és megtanulta elsajátítani az isteni erőt.
A Saiyan GOD ha felszabadítja az energiáját, azáltal robbanásszerűen növeli a Saiyan állóképességét.


vagyis, ahogy írták többen. A God formában igen.. tudja magát healelni.


God forma variációi:

Blue: Az isteni KI felhasználásának az eredménye, miközben SSJ-be alakult. Az eredmény egy olyan átalakulást eredményez, ami ERŐSEBB mint a God forma.
Rose: egy másik eredmény az isteni KI felhasználásának, miközben SSJ-be alakult át. Az eredmény szintén egy olyan átalakulás mai ERŐSEBB mint a God forma.http://dragonball....wikia.com a forrás.
 
KingBradley
Amúgy igen érdekes a medállos mozzanat. Vajon Gohan számára még jobban hangsúlyozva lett mi is a (család, barátok, minden) tét. Vagy csupán valamennyire magba roskadt, mit is tett a 10U mal? Netán mind2? :$
 
bszebi
Szerintem mind2 KingBradley,de ami igazán dühitő volt a részben az a rajzolás,főleg Gohan VS Botamo harcnál,meg párszor Piccolo is elég érdekes arcot vágott :hmm :nee
 
Bromiosz
KingBradley írta:

Amúgy igen érdekes a medállos mozzanat. Vajon Gohan számára még jobban hangsúlyozva lett mi is a (család, barátok, minden) tét. Vagy csupán valamennyire magba roskadt, mit is tett a 10U mal? Netán mind2? :$


Gohan úgy láttam, hogy lerótta a tiszteletét és nem örömmel tette a dolgát de hát a saját családját kell védenie mindenkinek. A 10-es univerzum istenei és harcosai legalább méltósággal búcsúztak nem úgy mint a 2-es.
 
Coelho
10-es univerzum istenei és harcosai legalább méltósággal búcsúztak


Ja, bennem is megragadt ez a rész.

A medálos jelenetnek nem tudom, lesz-e még valami jelentősége a későbbiekben, esetleg ha lenne Zeno ellen valami lázadás (bár erre kicsi az esély). De valami csavar azért lehetne a sztoriban, unalmas lenne a "Goku a legerősebb és egy újabb átalakulással végül lever mindenkit" forgatókönyv.

Amíg neten nézem a sorozatot és nem fizettem érte egy forintot sem, addig én inkább nem szidom a grafikát. :D Szerintem összességében nem rossz, amit hétről hétre összehoznak, viszonylag rövid idő alatt.
 
hudaklaci
Mikor is lesz az a váratlan fordulat?
 
goku5
Amúgy más is figyelte milyen arcot vágott a főpap amikor bejelentette a 10U pusztulását.!?
Igencsak gonosz és önelégült képnek tűnt nekem.
 
jasek89
Sztem fogjuk még látni az eltörölt karaktereket, pl kívánsággal akár vissza is hozhatóak. Kérdés h erre mit fog reagálni a főpap. Egyre gyanúsabb az alak.

Egyre inkább látszik, h vmi nagyon nem stimmel az angyalokkal, sztem két párttá fog alakulni, lesznek akik főpap mellé és lesznek akik zeno mellé fognak állni.
 
laszlo222
goku5 írta:

Amúgy más is figyelte milyen arcot vágott a főpap amikor bejelentette a 10U pusztulását.!?
Igencsak gonosz és önelégült képnek tűnt nekem.


Bevágták ugyanazt a jelenetet, amit az U9 pusztulásakor.

Mégis hogy kéne bejelentenie? Vigyorogva, kétpofára röhögve? Hoztak egy döntést, amit teljesítenek. Nincs itt semmilyen hátsószándék.
 
KingBradley
Újra nézve is meghatónak, szomorúnak találtam a rész 2. felét. :(
Obuni stílusa és karaktere nagyon megtetszett. Még szomorúbb volt, Cus reakciója, miután törölték az univerzumát. Látszik teljesen más, belsőségesebb volt a viszony közte, Gowasu és Rumoosh között. Arról nem is beszélve, milyen büszkén viselték a vereséget... Nem tudom mi lesz a vége ennek, de egyre több karakter hiányzik. :)

Apropó... mintha az eddigieknél több újrahasznált jelenet lett volna. Nem? :)
 
goku5
Attól még hogy elrendezett beígért még nem kéne ennyire örülnie neki. Lehetne tényleg mosolygós vagy szimplán fapofa. nem hogy így örülne neki. Tényleg mintha még ő akarná és örülne neki.
Amúgy most se sok idő telt el. Mindössze 2 perc.
 
sladecske
Szerintetek Gohannak melyik tetszene jobban?

Régen:

image.ibb.co/fifPUv/4962121_ginyu_force.jpg


Most:

image.ibb.co/n12rba/Pride_troopers.png
 
Gyuri
Lehet,hogy csak én látom így de Zeno karaktere kezd rohadtul irritáló lenni ha valóban az a verzió van,hogy meghalnak a vesztesek és nincs visszaút.:(
Ha ez a helyzet és a készítők ezt lépték meg, érdekes lesz ebből valamiféle pozitív végkifejletet kihozni.
felvetés
Ha csak klisés módon nem hoznak vissza mindenkit a gömbökkel illetőleg az egészről kiderül ,hogy a torna egy nagy próbatétel lesz/ volt mindenki számára és a kiesőket a két Zeno elteleportálta egy üres dimenzióba egy várakozóhelyre. Lehet,hogy ez lesz a nagy csavar ha már ledegradálták gyerekműsor kategóriává az egészet.
A végén így oldanák meg a happy endet; azon se lepődnék meg.:D
 
Ugrás a fórumra: