Azt én is. Valószínűleg most még Cracker nyert volna... de ki tudja. Pár hónap (a történetben pár hónap ), és Zoro már eljut, és túl is jut az a szinten.
Hody szerintem azért legyőzné Arlongot. Ekkora időbeli különbségek után, szerintem le kéne győzze. De nem mondom, hogy sima lenne.
És Robin nem azért ment Dragonhoz, hogy hakit tanuljon, meg harcoljon, neki SOSEM ez volt a feladata. Ha ezt elmondtuk Sanjiról, hogy ő elsősorban szakács, és csak másodsorban harcos, hát akkor Robin sokkal inkább. Ellenben megtudhatott olyan dolgokat a világról, amik még később még sokkal fontosabbak lesznek, lehetnek, mint az, hogy tudja-e még egy ember a hakit a csapatban. (Amúgy is örülök, hogy csak hárman képesek rá, vagyis mostmár Usopp is, és hirtelen nem lett teljesen egyértelmű dolog a haki.)
És amúgy meg Robin nem gyenge. Ha máskor nem is, de Hakuba szánalmasan könnyű megállításakor ezt megvillantotta. Márpedig Hakuba nagyon-nagyon nem akárki. Az, ahogy őt megállította, legalább az ötödik helyre sorolja nálam a csapatban, egyébként. De mondom, Robin nem harcos, nem tartom ezt fontosnak.