himawarival biztos kezdenek valamit, csak annyi a baj hogy hónaponkéntjön a fejezet és ha pl nem a fö sztorira koncetrálnak akkor még lassaban fog menni minden, szerintem minimum átkéne menniük 2 heti re vagy hogy hetente jöjjön a fejezet. lehet idö ugráskor átváltanak az jobb lenne!
[/quote]Kíváncsi leszek hogyan oldják meg.Szerintem itt Himawarinak is nagy szerepe lesz majd,hogyha már kettő gyermeket csinált a szerző akkor kezdjen vele is valamit.Mondjuk Saradából kiindulva aki nekem hatalmas csalódás...
Tibiii írta:
Biztos vagyok benne hogy Sarada fogja megölni Eidát,és akkor minden visszatér a régibe.Viszont ettől függetlenül Code akkor is Konohára fog támadni.Szerintem Kawakira és Borutora nem fog hatni ez a dolog.
boruto ch 79Az oka annak, hogy Boruto története visszaemlékezésel indult, hogy elmesélje nekünk mi történt hogy mi legalább emlékezünk rá mert az ö történetét elvették töle. még beleképzelni is rossz hogy mindenki azt hiszi hogy kawaki naruto gyereke föleg mitsuki megtámadja a napját![]()
Ha meg is ölik eidát akkor sem fog eltünni amit okozott nem lehet vissza forditani de talán majd a késöbbiekben boruto szeme felébred és az lesz az egyetlen lehetösége hogy helyreálitson mindent. mert mint ''toneri is mondta a szemed a remény csillaga...
a pusztulás ellen, amely végül bekövetkezik.''