Köszönöm!
Boruto manga
Köszönöm szépen a munkátokat!
Már tényleg nagyon elszállt ez már a régi Narutótól. Ott még érteni is lehetett a dolgokat itt más más a dolog. Én arra lennék kíváncsi vajon Kishimotó tisztában van-e vele mit is akar most kihozni mindebből.
De amúgy egy rohadt nagy kérdés pont hogy nem hangzott el! Mégpedig hogy honnan vette ezeket az adatokat? DNS-t?
Amúgy én azt hittem hogy Eida lesz a lánya klónja és azért vannak ilyen képességei. De úgy látszik Delta a lánya klónja.
De amúgy megint csak honnan jött már akkor Eida és a testvére és miért pont ők kapták ezeket a képességeket.
Az meg pláne érdekes hogy Momoshiki igen sokat tud már erről. De lényegében ő semmi ilyen képességgel nem rendelkezett mi!? Meg tényleg kezd olyan lenni a kapcsolata Borutóval mint Nerutó és Kurammáé volt. De valahogy ez sejthető volt. De főleg hogy miért is mondja el ezeket Borutónak?
A végén meg biztos ha már lehet a múltat látni lehet Borutó bepillantást nyert a jövőbe. Na meg tényleg mikor is derül már ki végre valami Borutó jobb szeméről? Gondolom azzal lesz kapcsolatban. Ahogy Eidáé a múltat látja. Annak is a szeme.
Ez a vonzódás meg a visszatükrözés eleve irreális már csak gondolat útjáról pláne. De amúgy nem értem ez a vonzódás miért ne lehetne férfitól való? Elvégre is nemtől független.
De egy tényleg nagy itt a katyvasz! Mit is akarnának majd kihozni ebből. Messze nem olyan mint a Narutó volt. az azért egyszerűbb volt sok szempontból.
Most indulnak be az igazi izgalmak, mindenki megérkezett a villába, összeismerkedtek és most izgatottan figyelhetjük a lány kibe is fog beleesni VV Borutoba vagy VV Kawakiba. Inkább abbahagyom mert ezt valami borzalom olvasni.
Most jól értettem, hogy akit sikerült Naruto-nak és Sasukénak lepacsizni az előző sorozatban, nála is van egy (vagy volt) egy klasszisokkal erősebb egyén?
Ui Köszönet a fordításért.
goku5
Shibai holttestéből vette a DNS-t. Amit gondolom Isshiki birtokolt. Az nem hangzik el de mint Outsutsuki biztos megszerezte valahogy valamikor.
Momoshikinek is van ilyen képessége hisz maga a Karma adás is az. Ez elhangzik a fejezetben. Mint az is hogy onnan tud a képességekről hogy kutatta őket. Kb. Mint Orochimaru a jutsukat vagy lehet vannak feljegyzések róla az Outsutsukik otthonában.
Boruto jobb szeméről ha jól emlékszem a mangában semmi szó nem esett még. Konkrétan az se hogy van-e képessége. Egyedül annyit tudunk hogy mikor Momoshiki átveszi az irányítást Karma módban akkor a jobb szeme Byakuganná (vagy Joganná nem tudom megkülönböztetni) válik. Szóval az is lehet hogy semmi köze nincs a szemnek Borutohoz hanem a Karmából fogja nyerni.
Lehetne csak hát azért ha meghallod a képességet nem egy férfit gondolsz a birtokosnak. Ez olyasmi ami nőkhöz jobban passzol. Szóval csak fura lenne nekem de nem elképzelhetetlen.
Ami még meglepő hogy Code ereje is Shibaitól származik. Bár Eida és Daemon mellett eléggé béndzsa az övé.
Arra leszek kíváncsi hogy Code Fehér karmája hozzájuttatja-e most hogy a limitek el lettek távolítva Isshiki képességeihez is mint Kawakit.
OH és ez az Amado beleintegrálta a lányát is Kawaki új Karmájába hogy az egy klónba helyezhesse majd. De ez elvileg fölösleges hisz a lánya lelke évek óta odavan így a karma nem tudja feltámasztani mint Isshikit se tudta a halála után Kawakiban hiába kapta vissza később a karmáját.
Hihetetlen hogy elvileg ugyan az(?) az ember írja ezt a rakás trágyat mint aki a narutót, mintha azért küzrene hogy kinyírja a szériát és a földbe tiporja jó melyre az egész franchiset a feledés homályába. Évek óta fut ez is, de olyan mintha még mindig egy helyben toporogna az egész sztori. Alig történik valami. Ha történik is, valami elkepesztő vontatott, unalmas, ötlettelen. Most komolyan bárki el tudja képzelni hogy egy a 2 vakarék android giccs a kisujjával legyőzné az egész shinobi haderőt? Legalább még jigennen látszott hogy van ott power, meg új képességek mutatkoztak meg, de ezek....nincs valami infó arról esetleg hogy a sensei mikor óhatja lezárni ezt a katasztrófát és új lappal nekiállni a folytatásnak?
Elolvastam ezt a Boruto mangát. Hát nem kellett volna vele annyira sietnem 😀
Kicsit ilyen Dragon Ball érzésem van, hogy legyőzték Narutoék az irreálisan legerősebb karaktert, aztán utána megjelenik egy nála is sokkal irreálisabban erősebb karakter, aki után megjelenik 3 irreálisan sokkal erősebb karakter, de a dragon ballba legalább valamilyen szinten még élvezhetően hozták elő. Aztán szerintem ha ezeket legyőzik majd jön a Jiraya klón aki most épp bújkál valahol és biztosan az előző irreálisan erős karaktereknél is erősebb lesz.
Egyébként csak a mangát olvastam, animéből 2-3 részt láttam. Az a kérdés, érdemes végig nézni? Mert ahogy láttam ott mintha lenne olyan szemtechnikája a kis Borutonak ami a mangába nincs. Add valami pluszt a történethez az Anime?
Illetve én nem nagyon követtem a Borutot, csak most végigszaladtam rajta, hátha ti jobban tudjátok. Olyan hogy például Kakashi hogyhogy nem szerepel benne? Mert annyira öregnek nem kéne lennie (40-45) hogy ne legyen Shinobi, vagy ha nem is harcolni, észben is ott van, és azért ilyen komoly helyzetekben jól jöhetne még egy embernek aki segít gondolkodni, de nem nagyon rémlik hogy bármi szó is esett volna róla. Orochimaruról miért csak beszélnek, miért nem jelenik meg ő is a történetben? Elvégre ha nem is a legerősebb, de nem gyenge, és van esze, és ha már a klónozott fia is shinobi, gondolom valami köze csak van Konohához. Vagy mi lett Sasuke egykori csapatával? Lehet csak én maradtam le valahol a storyba, és elsiklottam felette.
Illetve Narutora és Sasukéra is lehet hatással Eida képessége? Mert ugye Ootsutsukikra nem hat, ők meg elméletileg Kaguya leszármazottai.
Bocsánat ha hosszú lett, vagy butaságokat kérdezek, de ezeket valahogy nem tudom.
Egyéni vélemény de jobb ha nem kezdesz bele az animébe. Egyszerűen borzalom és még a mangánál is értelmetlenebb. Rengeteg fillerrel időhúzásképpen. Velem nagyon megutáltatták.
A manga így is igen időhúzó. Szerintem fölöslegesnek gondolják bele tenni az előző generációt is. Plusz töltelékek lennének.
Kakashi lényegében nyugdíjas. kb 45-50 évesen. Orochimaru meg házi őrizetben van. (Sasuke volt csapatával lényegében együtt) Itt Amadó és Shikamaru az ész és akik helyettesítik őket.
Narutó és Sasuke már nagyon nagyon leszármazottak. Nem hiszem hogy nekik lenne ellenállásuk. Bár ez még nem volt a mangában. Viszont mintha Saradára valahogy kevésbé lenne hatással. Az már érdekesebb.
Viszont tényleg jó kérdés mi is van Borutó jobb szemével. Oly régóta fut a sztori de egy szó se igen volt róla. Max az animében mutatták sokat régebben, de azt hogy bárki lássa vagy tudjon róla. De gondolom jó okkal kellet történetbe valahogy felhozni. Viszont semmi ne derüljön ki róla, mert még az alap történetbe se volt róla szó.
Ugrás a fórumra: |