Na, akkor én is, a jelenleg életben lévő karaktereket:
0. Gorosei
Fentebb már leírták, vagy rohadt erősek, vagy csak katonai vezetők, és valami van a birtokukban. Én szinte mostanáib csak utóbbit gondoltam, de az utóbbi időben én is úgy gondolom, hogy erősek kell legyenek... de majd meglátjuk.
1. Feketeszakáll
Nem biztos, hogy ez jelenleg is így van, de amire odaér a történet, biztos, hogy Luffy legnagyobb, végső kihívója lesz, minden eddig Yonkou-t felülmúlva. A képessége megvan hozzá, az biztos.
2. Shanks
Szintén, ahogy már fentebb is írták, márcsak történetvezetési okok miatt is. Szerintem Feketeszakáll fogja majd megölni, nem tudom elképzelni, hogy Luffyval harcoljon majd, sőt, szerintem még csak találkozni sem fognak, vagy ha igen, akkor, amikor már késő lesz
Mindenesetre én is úgy látom, hogy ő a legerősebb Yonkou, az egyetlen, aki Fehérbajusszal mérhető volt egy szinten (amikor már az öreg volt, akkor sem nagyon mert vele csinálni senki semmit, kivéve Shankst).
És igen, én is úgy látom, hogy ő a legerősebb hakis a történetben.
3. Dragon
Majd kiderül, de szerintem Yonkou szinten kell legyen.
4. Big Mom
Egy szörnyeteg ez a nő, ezt láthattuk, nem kell extra magyarázat.
5. Kaidou
Szerintem ő a leggyengébb Yonkou, de ezt értsétek jól. Valószínűleg elképesztően erős, és csak egy hajszállal marad el szerintem a Mamától (ha elmarad egyáltalán), de én úgy látom, hogy ő vele lesz valami. Sokszor elkapták és legyőzték már... talán tényleg hallhatatlan. Mindenesetre Luffy szerintem őt fogja leverni elsőnek a 4 közül, szóval már csak azért is úgy gondolom, hogy (egy nagyon-nagyon picivel, de) ő a leggyengébb (vagyis... a legkevésbé szörnyeteg ) négyük közül.
5,5. Mihawk
Mihawk szerintem az admirálisok felett kell legyen. Ha a történet végén Zoro végső ellenfele lesz, akkor mindenképpen. De ha nem is, akkor is min. admirális szinten, kicsivel fölötte.
6. Admirálisok
Akainu szerintem egy ici-picivel erősebb a többi admirálisnál. Aokiji gyakorlatilag ugyanolyan erős, mint ő (legalábbis volt), és Kizaru sem lehet sokkal gyengébb.
Fujitora és az új admirális meg... ki tudja. Hiei véleménye szerint erősebbek, mint a régiek... lehet. Mindenesetre nem láttuk még őket harcolni, egyelőre mindenkit egy szintre lövök be.
7. Marco, Katakuri, Jack, Sabo (Shanks legerősebb parancsnoka- sőt, talán több is), Shilliew, Magellán
Egy ici-picivel gyengébbek szerintem, mint az admirálisok, de a többi parancsnoknál erősebbek.
8. Smoothie, Cracker, többi Yonkou parancsnok, Weeble, Kuma, Luffy, Magellán (+ a nagy öregek: Garp, Rayleigh, Sengoku)
Weeble-t én min. ide helyezném, de lehet, hogy egyel feljebb, azok alapján, amit Kizaru mondott róla. És szerintem Kuma is itt lehet valahol.
Luffy szerintem már a saját erejéből is ezen a szinten van, sőt, én várnék a Katakuri elleni csatájáig, mert ki tudja mit fog előhúzni a kalapból.
Magellán nagy kérdőjel... és kicsit ellentmondok magamnak, hogy Shilliew-et följebb tettem, miközben 2 évvel ezelőtt ő egyértelműen gyengébb kellett legyen, de Shilliew úgy néz ki, hogy Teach jobbkeze. Talán képességet is kapott.
Magelánt meg ide érzem.
9. Doflamingo, Zoro, Urogue, Kid
Doffy egy picivel van a parancsnokok alatt, Urogue meg szerintem a legerősebb a 13 supernova közül, legalábbis megvert egy parancsnokot... ez azért sokatmondó (de mivel nem láttuk, hogyan teszi, meg hogy milyen erős is volt ez a Snack, én egy picivel a parancsnokok alá tenném még).
Zoro nehéz ügy. Én simán elhiszem róla azt, hogy parancsnok szinten van, de Luffynál nem lehet erősebb, úgyhogy... azért mégsem. Nyilván nemsokára ő is lever egy parancsnokot, de egyelőre legyen itt.
Kidet azért tettem ide, mert a többi supernovából azért kicsit kiemelkedik, legalábbis Oda igyekezett úgy bemutatni eddig. Aztán majd kiderül.
10. Sanji, Jinbei, Hancock, Crocodile, Smoker, Law, többi supernova, stb.
Ez egy gyűjtőkategória. Ők azok, akiknek egy Doffy ellen pl. nem lenne esélye (még), de van olyan erejük, hogy egyértelműen számottevőek legyenek.