Kb What-If dolgok . Mi lenne ha Krillin megölte volna vegitát még saiyan sagában?
Mi lenne ha
Esélyük nem lett volna.
Derminek a 100%-hoz kellett magát buffolnia, az 50%-ot viszont lazán tudta hozni
Ezzel szemben Gokunak 20x-os Kaioken kellett hogy elérje Dermi 50%-os szintjét. S az nem az amit folyamatosan bírt volna használni.
Vegita meg mondjuk úgy, csak kicsivel volt elmaradva Goku alap erejétől, de Kaoken, vagy bármiféle erőszorzó nélkül kb annyit ért volna mint egy Krilin.
Az kérdéses, hogy Vegeta át tudott-e volna alakulni ssj-be azon az erőszinten (ha feltételezzük, hogy nem volt sokkal gyengébb, mint Goku, bár az volt - főleg, hogy Goku kapott több zenkai-t is).
Mi lett volna, ha Gohan megöli Cellt és Gokunak nem kell feláldoznia magát?
Szerintetek mi lenne, ha Ginyu is részt venne a Tournament of Poweren és testet cserélne Jirennel, majd ezután kilökné a ringből? Jiren vagy Ginyu számítana a kiesőnek, és melyik univerzum kispadjára kerülne? Ha eltörölnék az adott univerzumot, akkor hogyan történne az adott karakter, teszem azt Jiren eltörlése, a saját vagy Ginyu testében?
Szerintetek milyen lenne ha nem lenne annyi szint a Dragon Ballba? Elég lenne az SSJ1 az SSJ God meg az SSJ Blue? Friezat legyőzte Goku. Cell ellen meg ott volt 4 Super Saiya-jin. Ha együtt támadnak lenne esélyük legyőzni SSJ1-ben. Vagy ugye a grade formák. Buu ellen meg ott a fúzió. Gohan megkaphatná az ultimate formát ugyanúgy. Goku és Vegeta fúziónál ahogy Goten és Trunks is. Szerintem simán nyernének. Illetve a félvér Saiya-jinek ne érjenek már el olyan szintet mint a tisztavérűek. Max az SSJ1. Meg az ultimate. Az Ultra Instinctel csak az a bajom hogy ha úgy nézzük azt bárki tudja használni. Nyilván attól függ mekkora ereje van. Az is inkább Saiya-jin szint legyen. De szerintem az is felesleges. Mit gondoltok?
Cell miatt már az SSJ2 behozatala is felesleges volt.
Ha Goku még 1 napot benn edz a Tér-Idő szobában SSJ-ként is leverhette volna Cell-t.
De az igazán felesleges dolog szerintem az LSSJ canonizálása.
Egyébként csak szerintem nem érződik már kb a Buu saga óta SSJ formába lépéskor hogy 50-szeresére nő az erejük?
3 érdekesebb dolog. (Legalábbis nekem az.)
1. Mi lett volna ha Kaio megtanítja Piccolo-nak a Kaio-kent?
2. Mi lett volna ha Goku tanítja meg Piccolo-nak a Kaio-kent az androidok elleni felkészülés alatt?
3. Mi lett volna ha Goku nem üti be gyerekként a fejét?
Egyetértek veled AFR.
Mi lenne ha Goku és Vegeta ki lenne írva a sorozatból, és Goten és Trunks lennének a főszerepben. És el lenne döntve hogy akkor a tiszta vérű Saiya-jinek az erősebbek, vagy a félvér Saiya-jinek. Én Az elsőt pártolom. Sőt jobb lenne ha nekik valami más szintjük lenne, ami nem olyan erős mint a SSJ1. Vagy akkor már Z-ben Gohant akarták főszerepre. Ez jó is. De akkor a Super meg felvezethette volna hogy Goten és Trunks lesznek majd a főszereplők.
Ugrás a fórumra: |