Hozzászólások
Boruto anime
iggi44
Köszi a válaszokat! Nem vagyok akkora Naruto-guru, vannak dolgok amikhez nem annyira értek de nagyon szeretem a Narutot ezért érdekel. Arról lenne szó hogy ugye naruto világába 5 természeti típus van a: Szél, tűz, villám, föld, víz elem.. és ugye ezeknek a kombinálásából még megannyi féle kekkei genkai pl. fa elem, por elem. És az lenne a kérdésem hogy a hivatalos naruto wiki-n ott van ezek a "Nature type"-ok között az is hogy: Yin realese Yang realese, és Yin-Yang realse.. (nagyon keveset tudok angolul nem értem meg az erről készült oldalt) lényegében lehet volt rész ahol elmagyarázták csak én felejtettem el de nagyon érdekelne ez a Yin Yangos dolog amennyit naruto wikin találtam például a második Mizukage is akit a 4. shinobi háborúban lehetett látni egy erős gentjutsu használó és elvileg neki ez a Yin Yangos release az erőssége.. de ez mi is pontosan ? illetve még amennyit én tudok a rikudou erő is 2 részre oszlik ugye amit Ashura képvisel a Six Path Yang power amit meg Indra az meg a Six Path Yin power.. illetve ami a fő kérdés lett volna hogy seholse találtam rá konkrétumot csak találgatást hogy most a Borutoba felnőtt Naruto illetve Sasuke ők a Six Pathos erejüket elvesztették ? mert ugye Kaguyás harc után akárhányszor szorult helyzetben harcolt Naruto mondjuk Toneri ellen vagy Momoshikiék ellen egyszerse lehetett látni Naruto Igazság Kereső Gömbjeit vagy Chakra botjait.
 
DereX
A naruto wikis dolgok hoaxok, nem erdemes komolyan venni oket.

A yin yang az feny es sotet elem amit csak az tud hasznalni aki rendelkezik a rikudou erovel.

A sennin adott Narutoeknak vmilyen erot, ami a lepecseteleshez kellet, s amint ez megtortent az ero visszatert a senninhez. A kezukon volt a nap es hold. Az mar mas dolog, hogy ez az ero kepes volt szemet kesziteni, es megmenteni Gait. Tulajdonkeppen semmi magyarazat nem volt, majd lehet Boruto anime fog ezzel jobban foglalkozni.
 
goku5
Én is csak azt tudom mondani, hogy semmi konkrét nem volt említve róla. Voltak már korábban is emlegetve, de annyiban lett hagyva, hogy még túl bonyolult téma. Szóval még tényleg nem volt magyarázat.
A wikis dolgokat én meg alapból nem is igen nézegetem, mert legtöbb csak találgatás fal kreálmány, másrészt én se tudok angolul és így kínlódni a fordítással se érdemes.

Rikudou sesnin ardta azt az erőt Narutóéknak és tényleg csak annyi ideig tartott ameddig le nem pecsételték vele Kaguyát.
Bár ha a gömbökre és az abból készült (chakra) blokkoló rudakra vagy kíváncsi arra narutó még képes lenne ha megint összehívná a 9 biju erejét. Az ő együttes erejük kell azok megteremtéséhez. És nem szükséges Rikuduo ereje.
Narutó nap pecsétje, meg nem igen dolgokat hozott létre hanem inkább szimplán gyógyított.

Legerősebb genjutcu használónak meg Shisui Uchiha-t tartották. Nála erősebbet tán csak a rinnegan által létrehozott mugen tsukuyomi volt.

iggi44
Hogy egy másik fórumról idézzek ennél hosszabb mondatot még nem olvastam. Nekem is sok bajom van az érthetőségemmel, de ez tényleg nagyon egybefolyt.
DereX te meg gondolom telefont vagy külföldi billentyűzetet használtál ugye?
 
roku
Hmmm... Megnéztem a filmet rendesen. Ez a Sasuke hatalmas forma. Én azt vártam volna, hogy legalább a családjával közvetlenebb lesz, de talán csak nem mutattak annyit az életükből.
Az osztályfelelős csak engem emlékeztet Hakura? Az endingből nekem olyan érzésem lett, hogy jön egy Sarada vonal. Nagyon kíváncsi vagyok rá mire utaltak azok a képek. Nomeg örülnék neki, ha Naruto kicsit több részt venne ki a "böcs vezető" szerepből, bár tudom, hogy ez csak egy álom marad ismerve a movie történéseit...
 
goku5
roku
Hát a filmben nem sokat mutatták Sasukét pláne a családjával együtt, (hátha majd az animében) szóval hogy lehetne közvetlenebb. Ráadásul Sasuke se az a fajta, ő az a magányos fajta.

Az osztályfelelős meg nem tudom hogy hasonlíthat Hakura? Miben?

Az ending meg a következő eseményszálról szól. (arc) Vagyis amiről már itt is sokat beszéltünk a Naruto Gaiden manga.
 
bakod
Hakura?? Ha egy másik H betűs nevet mondasz (Hinata), akkor egyet is értek :D oké ő nem pusztított a faluban de na akkor is a kinézet és személyiségben abszolút rá hasonlít.
 
goku5
Hinatára is már úgyhogy. Fiatalon Hinatának rövid haja volt és már fiatalon is nagyobb volt a mellbősége. De amúgy igen.
A személyisége meg a félénk osztályelnök, nem aki el akarta pusztítani a falut. (az sokkal magabiztosabb és elszántabb volt, egy pontig) Ja meg persze az öltözet. Hinatán Már már kabát volt. Az osztályfelelősön meg csak egy vékonyabb tetszetősebb ruha, nem is beszélve a kivágott hátú ruháról amit harc közben viselt.
Na meg persze vonzalom az Uzumaki fiúhoz. Ez is stimmel.

De amúgy elején tényleg Hinata 2.0 verzióként ismertük meg.
 
roku
A félénk Hinata személyiség fake volt. Arra gondolok, hogy neki is a múltja elég sötét. A családját üldözték, mint Hakuét és végül is Ő is egy fegyverként képzelte el magát, mint Haku. Nomeg kb ugyan az lett a vége, csak happy enddel: Sumire és Boruto barátok lettek. Számomra valamiért elképzelhetetlen az a páros. De majd jóval később úgy is kiderül :D

Sasukére visszatérve, azért az eléggé olcsó kifogás lenne nekem, hogy "apa tudod, hogy szeret, de Ő ilyen magányos fajta" Ikszdé De tény, hogy Saradát nem annyira zavarja az apja viselkedése. Gondolom amikor otthon van, akkor valóban otthon van...
Szerkesztette: roku - 2017.07.17. 16:18
 
bakod
Sumire "Hakus" személyiségét az apja erőltette bele, míg beletörődött hogy így kell élnie. De azt láthattuk hogy alapesetben "Hinatás" személyisége van. Emiatt őt inkább el tudom képzelni Boruto mellett, bár ha ő annyira máshogy akar csinálni mindent mint Naruto...

Sasuke sokat nem lehet otthon. Ez abból is látszik hogy Sarada bár nem utálja az apját, de inkább Narutot tartja példaképnek. Bár ő se az az otthonülős fajta most már sajnálatos módon.
Plusz amikor Sasukéval találkozik Naruto az istenháta mögötti fán, Sasuke igy köszön el: "Mondd meg Sakurának hogy sajnálom". Sokszor nem találkozhatnak. A vizsga előtt még Sarada is megjegyzi hogy végre itthon volt.
 
goku5
roku
Az osztályfelelős apjáékat szerintem soha nem üldözték. Azt szerintem ő mag mondta beszélte tele a lány fejét. Azt hogy nem engedték hogy folytassa a művét vagy hogy bosszút álljon azt igen. Viszont a háború után jócskán megváltoztak a dolgok hála Narutónak. Simán bocsánatos bűnnek számít ha abbahagyod az olyan dolgokat és átállsz a másik oldalra. Ha nem meg is érdemelte. Míg Haku szüleit csak félelemből üldözték.
Gondolom nem olvastad még a Gaident! Vagy olvasd el vagy várd ki míg meganimálják. Az sokat elmond Sasukéról és Saradáról. Mi is nekik a szeretet.
Amúgy Sarada is az a nagyon szeretlek, kimutatom fajta.

Sarada meg a tettei miatt tartja példának Narutót. Borutó meg inkább csak azért mert ő az apja nagy riválisa.

bakod
Azt hogy Sakuke miért nincs otthon még a Narutóban Karin mesélte el. Amúgy ez is benne ban a Gaidenben hogy miért nincs otthon, mit csinált. És persze hogy mikor ment el és miért nincs otthon eleve Sarada mennyire ismeri.
 
roku
Annyi helyen van leírva a sztori, hogy az valami szörnyű. Inkább megvárom az animét. A 13. részben arról magyaráznak Kakashiék, hogy akarva/akaratlanul de üldöztetve voltak a gyökér túlélői. Én nem hiszem, hogy a Hinata2 lett volna az igazi személyisége. Még csak személyiséghasadása sincs. Meg akarta bosszulni az anyját, de se a kisállata nem akarta, hogy meghaljon, se a kötelékei, amiket akaratlanul is épített nem engedték neki. Végül is fejlődött a személyisége, de messze nem olyan félénk, mint amilyennek mutatta magát az kezdetekkor.

A Sarada-Sasuke szál majd ki fog derülni. Nem rossz, vagy ilyesmi amit eddig láttam/tapasztaltam, csak másra számítottam. Valahogy úgy képzeltem Sasukét, hogy ha családot alapít, akkor leül a seggére :D Na mindegy.
 
DereX
Én is arra emlékszem, hogy elzavarták a gyökér tagjait.

Egyébként meg a film végén mondja Boruto, hogy ő lesz a Hokage támogatója meg ilyenek, meg a film közben többször is közel kerülnek egymáshoz.

Nem hiszem, hogy ez a Sumire gyerek hosszú életű lesz.

Sasuke pedig szándékosan nincs otthon a faluban (városban) mivel a szeme miatt veszélynek tenné ki azt, ráadásul elkezd kutatni Kaguya klánja után és talál is dolgokat. Valószínűleg ő sem volt képes azzal megelégedni, hogy a chakra csak úgy létezik és a semmiből jött Kaguya.
Elméletileg a film után otthon marad, nem tudom.
 
goku5
A háború után elvileg egy nagy méretű kibékülés bűnbocsánatos idő kezdődött el. Akkor miért üldözték volna el a gyökér tagjait? Pláne ha semmi rosszat nem tettek éppen. De viszont ha folytatták a sötét háborús készülődést akkor el tudom képzelni hogy elüldözték őket. Szóval csak a saját hibájukból.

Sasuke meg tényleg a falu védelmére ment el mint írtam Karin is meg a Gaiden is ezzel foglalkozik. Hogy megy keresni hogy mi fenyegetheti a falut és a válasz maga a Movie. Eleve a gaidenben erről van szó hogy miért hagyja el a falut és Sakurát (aki éppen terhes).
És hát gondolom utána ideiglenesen hazaköltözik, bár ki tudja mennyi időre. Lehet hosszabb időre.
 
roku
Haku és a családja, azok az Uchihák, akiknek semmi köze nem volt sem a Kyuubi eleresztéséhez, sem a puccshoz, Narutonak, akinek végképp semmi köze nem volt hozzá, hogy belé zárták Kuramát. Az emberi természet szeret egyszerűsíteni. Danzou bukása után egyértelmű, hogy az általa irányított szervezet minden egyes tagja háborús bűnösként van elkönyvelve a köztudatban, még ha törvényesen nincs is így.
 
Jaeger
Az a erő, amit Rikodou adott miért tűnt volna el? Rikodou chakra van Narutonak meg Sasukenak is.
Naruto elméletben képes lenne megint a Rikodou sennin módra mint Kaguya ellen csak nem szokta kérni a többi bijuu segítségét Mondjuk így is dupla erős mint régen mert benne van az egész Kurama.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: