Hozzászólások
Boruto anime
dungeonlord
Wow,az a Sarada lefejezés nagyon ütött.A küzdelmek nagyok jó lettek,külön piros pont,hogy Boruto megint jutsukat használt.Az ilyen apróságokat hiányolta a Narutonál,mert egy idő után uncsi volt az árnyék és a rasengan jutsuk.
Sarada vs Buntan nagyon epic és nagyon szépen megrajzolták a küzdelmet. Ilyen egy igazi Shinobi harc.
Kicsit sajnálom,hogy Iwabe nem kapta meg a méltó küzdelmét.Nagy kár érte,mert érdekes figura és tetszik a fegyvere.
Mizukage harca szintén bejött,lazán és trollkodva alázta a kölyköket.
Összegségben remek arc lett.
 
king1987
Következő részek címei és tartalma

http://www.spiral...am-begins/

Episode Title Release date
32 Souvenir Quest November 8
33 Slump!! Super Beast Imitating Drawing November 15
34 The Night of Falling Stars November 22
35 The Tripartite Meeting;!! November 29
36 Graduation Examinations, Begin!! December 6

Summary:

Episode 32: Souvenir Quest
The field trip has finished. However, Boruto;s sister Himawari is acting a little odd upon his return. She was looking forward to a souvenir from her big brother, but Boruto had completely forgotten about it!

Episode 33: Slump!! Super Beast Imitating Drawing
From Inojin Yamanaka;s love of drawing since a young age, his signature technique, Super Beast Imitating Drawing, breathes life into pictures. However, one day he suddenly became unable to use that technique. The confused Inojin sought out his father, Sai, who uses the same technique, but Sai would not give him any advice. For some reason, Sai then recommends Inojin participate in a drawing competition aimed at children.

Episode 34: The Night of Falling Stars
In attempt to catch the mysterious fish Eiengoi, which is said to be;so tasty if you eat it once, you will never forget its deliciousness;, Boruto goes on a camping trip with his classmates. As this is likely to be the last event with his classmates before graduation, in an effort to create an everlasting memory, Boruto is determined to catch Eiengoi no matter what it takes.

Episode 35: The Tripartite Meeting;!!
Before the graduation examinations, it has been decided that in order to confirm the students; graduation options, there will be tripartite meetings for that effect. However, Boruto, who performs admirably in;Ninja Techiniques”, notices that he had never worked hard in class, and has made no commitment in becoming a ninja. Boruto then meets Sukea, a freelance journalist who is interviewing Academy students who are about to graduate. Sukea notices a certain dangerousness in Boruto;s carefree and comfortable perspective on what it means to be a ninja, and decides to give some advice to him.

Episode 36: Graduation Examinations, Begin!!
Examinations, Begin!! At last, the graduation exams have begun. After the first theory exam has finished, Boruto and his friends challenge the practical abilities exam. The exam involves a ;Bell Taking Test;, with the 6th Hokage, Kakashi Hatake, and the Academy;s other teachers as opponents.
 
goku5
Hát érdekes volt a mai rész is. Mondjuk levezető résznek jó volt viszont ez se volt valami nagy valami. Valahogy már ez is Borutó személyiségére ment ki.
A következő rész is az a tipikus filler rész amiben az egyik főbb szereplőt ismerhetjük meg és a tipikus hogy elveszíti a képepeégét majd kiderül mégse. Magába nézzen.

Köszi a következő részek tartalmát.
Hát várhatóan jön a vizsga. Ez várható volt és jó is ez így. Viszont már ami a 35.részt illeti érdekes. Már valahogy nagyon movies Borutóra utal és pont a mai rész és az előzőek után ezt nehéz tényleg elhinni.
Várom hogy és mint oldják meg a dolgot.
A 36 meg gondolom Kakashi csengős kiképzése lesz. (3. Hokage is ezt használta már annó) Érdekes. Lehet már megszületik az új 7. csapat?
 
bakod
Hát az előzetes alapján megoldják hogy olyan legyen Boruto amilyen a filmben volt.... Egyszerűen tesz a vizsgára.... nem mondom hogy ez valami jó megoldás.

Amai rész nem volt rossz bár sokat nem lehet róla mondani. Mondjuk azért remélem Inojin is képes lesz használni az anyja technikáját, mert akkor így az ino-shika-cho kombó is tovább élne :)

Ezt gondolom az animéről írtad, és véletlenül küldted a manga topicba :D Úgyhogy áttettem ide.
Moderátor

Szerkesztette: Jon - 2017.11.18. 15:05
 
Vanna
Sziasztok
Igazából nem tudom hol lehet jelezni, hogy ez az anime rész 17:56-nál sérült videót jelent és nem nézhető tovább erről az oldalról csak külön az indán: Boruto - Naruto Next Generations 032. gondoltam itt jelzem.
 
goku5
Hát a heti részről se igen tudom mit lehetne írni?
Hát nem nevezném rossznak, de valahogy jónak se.
Már az előző rész végén látott előzetesből tisztán lehetett tudni miről is fog szólni a rész. Teljesen nyílvővaló volt ez a rész is. Egyedül csak Himawari lepett meg benne. Igen érdekes szerepe volt. Bár nekem valahogy nem jött be. Másabb volt mint amilyen eddig volt, vagy mint amire számítottam. De a képéhez ez a szinkronhang érdekes volt. Valahogy lehetett volna gyengédebb gyerekesebb.
Amúgy én is bízom benne hogy Ino képességeit is fogjuk látni a jövőben.

A következő rész meg érdekes lesz! Legalábbis abban, hogy valahogy nagyon rámennek a Movies jellemére és magatartására. Az pedig az eddigiektől jócskán eltér. Szóval nem értem mi lesz ez a nagy és gyors váltás.
Ezek a győztes csaták amiket átélt teszik most ilyenné? Túl elbizakodott és beképzelt lett ezek miatt!?
 
Jon
Felszólítom oozarut, hogy hagyja abba az indoklás nélküli dislike-olgatását gokunak. Ha valami problémád van vele, a személyével, akkor az a te dolgod. Ha minden egyes kommentjével bajod van, akkor arra viszont kérnék egy magyarázatot. A stílusa mindenkinek olyan, amilyen, a helyesírásra, fogalmazásra ugyanúgy, nála sokkal fárasztóbb stílusú emberek is vannak a fórumon. Elviseljük egymást, vagy ha nem, akkor legalább méltatjuk magyarázatra. És végső esetben pedig simán ignorálhatod is, ha nem bírod a stílusát, és ő sem változtat rajta, akkor nem kell elolvasni.
De a magyarázat nélküli, automatikus dislikeolgatást nem fogom eltűrni.
Moderátori.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
goku5
Na ez a heti rész is egy tipikus sehová nem vezető rész volt, ami "fillernek" is megfelel, De szerintem ez egy remek rész volt! Legalábbis nekem nagyon bejött. Annak ellenére hogy semmi harc vagy hasonló nem volt benne. De legalább volt mondanivalója. Ezét is tetszett. Lehetett belőle tanulni.
De vajon Borutó is tanult belőle?
Amúgy elvileg kezdenék vinni a személyiségét a Movies felé, de ez még messze tényleg a jó öreg Borutó aki kiköpött Narutó. Nem is tudom tényleg hogyan és miként változik a személyisége.
Vagy csak beadják hogy nem is változott és csak a filmet értettük félre.

Jon!
Köszi az észrevételt, de én már nem is foglalkozom vele. Bocsi a kifejezésért de ez a tipikus "olcsó játék hülye gyerekeknek" elv. Remélem ezzel azért nem sértek szabályt, hogy ezt írtam.
A DBS fórumon is van pár hasonló aki semmit nem ír csak a like és dis like gobot ismeri. Azokkal sincs senkinek nagyobb baj.
 
bakod
Semmi baj ha filler részt kapunk ilyen minőségben. Szórakoztató volt, és a mondandója is átjött.
Kifejezetten tetszett az osztályfelelős viselkedése és mint vizsga előtt lévő diák szép hogy idézni is tudott már (persze nem akkorát mint anno Naruto, de az ő chakrája meg lett támogatva :D). Az a kis Nue nagyon illett hozzá XDD

Boruto MÉG nem tért észhez szerintem vagyis az előzetes alapján semmiképp.

Goku azért a mostani lusta Borutora azért rá lehet húzni hogy inkább kütyüket használ mert akkor nem kell edzenie, könnyebb úgy.
 
Papirtigriske
Nekem az jutott eszembe, hogy ez valamilyen szintű társadalomkritika(?) is egyben, mert ha megnézed, a mai kölykök is kábé annyira vannak rácsúszva az elektronikai dolgokra. Persze ez alól a felnőttek sem feltétlen képeznek kivételt.


i66.tinypic.com/2dhzair.jpg
 
goku5
Hát csak tanulságos volt azért ez a rész.
Számomra az jött le belőle leginkább hogy a barát nem csak egy szó. És hogy a közös dolgok élmények viszik közelebb egymáshoz az embereket, és hogy főleg számíthatnak egymásra.
De vajon ez lejött Borutónak is? Vagy csak ráfogta de jó is ez ahogy van és barátok maradnak ezután is? Nekem ez nem jött le egyedül a részből.
És hát Borutót tényle próbálják a Movis figurája felé terelni. Bár lejöhet amit előbb is írtam, hogy csak a nézők megítélése volt rossz a filmben, mert nem ismertük az előéletét és nem is olyan. Kíváncsian várom mit hoznak ki belőle.

Amúgy az osztályelnök megjelent a mangában is szóval csak találkozunk mi még velük később is.

Érdekességnek felvetem hogy a nagy osztályos buliban baráti körben csak az eddigi főszereplők voltak benne. A többi osztálytársat megint csak szépet kihagyták, szóval ők is csak töltelékek. Nem lesznek később se jelen. (Narutóél esetében is legalább 10 csapat volt mégis csak a 7. 8. és 10 csapatot ismertük meg)
Ja meg a nagy kirándulás piknik benne van az endingben is ott mégis az egész osztály benne van (jelen van) Itt meg csak a főbb szereplők.
Az opening végén meg az itteni baráti körön kívül még az osztályból 2 lány van jelen. És megint csak nem az egész osztály. Lehet nekik még lesz szerepük.

Ja meg amit az előzőből is elfelejtettem írni! Még érdekes volt Toneri alakítása a végén! Vajon mit is takar a mondandója? Mert nem hinném hogy csak a movies eseményeket, hanem inkább ami felé a manga halad. Vajon mi is lesz majd az!?
 
bakod
Ez nem volt egy nagy rész, inkább csak felvezető...

DE! Kakashi a vizsgán? ohhhohooo ezt már várom. Kíváncsi vagyok mit talált ki hogy ezt a generációt megszívassa :D
 
goku5
Na ez a rész is kiakasztott. Valahogy nem értettem. Ennyire ne lett volna semmi mondanivalója? Borutó se jut sehova? ÁÁáááá....
Egyedül KAkashi vitte a részt!
Azonnal kiáltottam amint megláttam a riportert! Mi legalább már ismerjük Kakashi eme oldalát.
De legalább a jövő heti rész jónak ígérkezik.
Van mit tanulni Kakashitól! Mit is tudnak az ifjak, akik nem is igen tudják mit is jelent igazi Shinobinak lenni a modern korban. Bár ezért maga a változás a felelős nem ők. Ott vannak ahol a múlt találkozik a jövővel.
 
fornetti2
Egészen tetszett ez a mostani rész :D Tetszik hogy Boruto mentalitása mennyire az ellentéte a Narutoénak, mégis a megfelelési kényszere hajtja, és másfelől meg hasonlít is Narutora, remélem hogy ezt valahogy jól össze tudják gyúrni a későbbiekben is, mert kövezzetek meg érte de én kifejezetten utáltam Naruto együgyűségét. A következő részt pedig nagyon várom, és vicces mert én meg végig agyaltam hogy ki lehet a riporter de nem jöttem rá. :D
 
bakod
A riporter személye nekem is csak a legvégén esett le amikor már mindenkinek.... Nem gondoltam volna én se Kakashira. :D
 
Ugrás a fórumra: