Hozzászólások
Boruto anime
bakod
na asszem este megnézem azt a moviet :D
 
goku5
bakod
Jó szórakozást hozzá!

Én is úgy gondolom ahogy Papirtigriske leírta. Hasonló lehet Borutó kötődése hozzá. És hát nagyon úgy tűnik hogy a fiatalok nem sokat tudnak a múltról. Se Narutó felemelkedéséről se Sasuke múltjáról.

Én amúgy nem igen emlékszem olyan jelenetre ahol bármiféle románc vonzalom mutatkozott volna Borutó és Sarada között.
 
roku
Még nem is volt. De ha ugyan az a recept, akkor egyértelmű a szerelmi szál. Boruto = Sasuke, Sarada = Sakura. Legalábbis ahogy én látom a dolgokat jelenleg és itt nem arra gondolok, hogy Sarada azt hajtogatná folyton, hogy Boruto-kun, hanem személyiségükben hasonlítanak nagyon. Azt tudni lehet, hogy hova fut ki a sztori, de az oda vezető út eléggé ködös még. Nagyon a karakterépítés fázisa folyik egyenlőre, ami nem baj, kifejezetten szeretem ha a karakterek rendesen fel vannak építve.

Sasuke valóban eléggé karizmatikus fazon. Azt hiszem, most elért olyan szintre, mint Itachi. Gondolok itt arra, hogy elég megjelennie és tudja mindenki, hogy mi a helyzet. Csak az a fura nekem, hogy Sarada és az apja kapcsolata eléggé lapos nem? Mondom ezt abból, amit a Ninja Storm 4-ből leszűrtem :lol
 
bakod
Amúgy ez egy fordító pont lehet goku: megismerik a múltat. valahogyan. Akkor lehet visszatér az apjához akit talán meg is fog utána becsülni. Az egy szép momentum lenne, de ha lesz is csak a vége felé várható szerintem.
 
DereX
bakod nézd meg a filmet és rájössz a dolgokra. Nem fogja az apja útját követni.
 
bakod
Igen már látom... nem is ezzel volt a bajom leginkább csak hogy mindig a könnyebb utat választja, és sokat akar szólózni. azért a film végére ez gyökeresen megváltozik, ráadásul Narutora is normálisan tekint már. Ez nekem már elegendő hogy azt mondjam megérte végig menniük a filmbéli eseményeken.
A csaták marha jók voltak, az IGAZI Narutot hozta vissza :)

Viszont ezzel megnyílik a lehetőség hogy hova tűnt mindenki - Naruto, Sasuke és a többiek. Ha úgy fogják le Sasukét ahogy most Narutot akkor nem tud kiszabadulni. Boruto pedig tudja hol vannak, így akár erre is utalhatott aaz 1. rész legelső percében.
 
goku5
Az hogy Boruto lenne az új Sasuke, hát nem igazán. Ő az a tipikus Narutó személyiség viselkedés, csak kicsit módosulva Sasukés példaképpel.

Amúgy a movinak lényegében tényleg az volt az értelme hogy megértette az apját Borutó. És hát ezután hátha mesélnek majd a régi dolgokról neki. Így megismerve a múltat.

Az meg hogy Borutó és Sarada összejön azért esélyes mert csak ők Narutó és Sasuke gyerekei. És főleg e miatt. Meg hogy mindegyik a másik apját tartja példának. Ezért összeillők nem is a személyiségük miatt.
 
bakod
na igen de még a film után is fenn tartom hogy bár igazad van, elég fura pár lennének pont amiatt hogy különböző személyiségük van.
 
goku5
Hát ez pont így van. Két igen különböző személyiség. Lehet éppen emiatt lennének olyan összeillők. Ellentétek miatt.
De ez is csak egy lehetőség. És hogy főleg mint írtam a szülők miatt lennének összeillők.
 
DereX
Nem beszélve arról, hogy így a sharingan vérvonal és a byakugan vérvonal egyesülne a későbbiekben, amikből már volt szó. (most attól el lehet tekinteni, hogy B-nek nem byakuganja van)
 
dungeonlord
Nagyon jó lett az uccsó 2.rész.Nem akartam külön értékelni,ezért megvártam a heti részt.
Boruto and Mitsuki vs Nue nagyon tetszett. Gyönyörű animáció,visszatért a régi Shinobi küzdelem és Boruto sokkal okosabb,mint gondoltam.Tiszta Zabuza hangulata volt.Remélem még sok hasonló küzdelem lesz.

Jó volt látni a 2 Otsutsukit,remélem 3 nem a közel jövőben fog szerepelni.Toneri nem halt meg a Last filmnél?
Sumire visszatérésével az alap Boruto film és talán még a Gaidenen is fognak változtatni.

Már nagyon várom a kövi részt.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.07.14. 12:37
 
goku5
Borutónak elvileg tenseiganja van ami fejlettebb a Byakugannál. Gondolom az uzumaki vér miatt. Bár tényleg érdekes hogy csak az egyik szeme az a másik meg sima alap szem. Igaz Sasukénak is csak egy Rinnaeganja van. Bár ez azért fejlettebbnek néz ki mivel a tenseigan tud deaktiválódni is a Rinnegan viszont nem.

Amúgy a 2 Otsutsuki klánt említett szóval lehet nem csak egy 3. lesz hanem egy egész klán.
Toneri meg nem halt meg a Lastban, csak önkéntes száműzetésben élt tovább a holdon ahol eddig is élt és onnan figyeli a világot.

Változást én meg nem hinnék se a Gaiden se a film esetében max kisebb bővítéseket.
 
roku
Boruto dojutsuját lehet látni? Még senki sem mondta, hogy "Boruto a szemed"... Naruto elég tapasztalt, így nem csoda, hogy elhiszi neki. Főleg miután látta milyen elszántan akarja bizonyítani. Egyenlőre nem mutat többet, mint a többi, de kíváncsi leszek rá, hogy miben más, mint a Sharingan, vagy amihez nagyon hasonló a Rinnegan.

Belenéztem a filmbe, mert felkeltettétek az érdeklődésem, nomeg úgy látom, hogy egyenesen kihagyhatatlan a sztori szempontjából ellentétben az előző Naruto nagyfilmekkel, amik habár jók voltak, de ha nem láttad, nem maradtál le sokról. A film a mangát dolgozza fel, ha jól értem a dolgokat. Az anime pedig az előzményeket és az utána következőket. Nagyon kíváncsi leszek, hogyan hidalják majd át ezt a filmet az animében. Továbbá ha jól értem a dolgokat amit itt is írtatok: a sztori több formátumba van szétdarabolva. Van a film és a manga, vannak a visualok és van az anime, amibe feltehetően a visualok sztorija is bekerül és mindet Kishimoto jegyzi, legalábbis sztori szintjén... Eddig sem volt kicsi a Naruto franchise, de asszem ezzel igazán kinőtte magát.
 
bakod
A film áthidalására én is kíváncsi leszek. Ha belerakják, akkor nincs értelme a filmnek, ha nem akkor egy lehetséges változatot tudok elképzelni: ahogy vége lett a filmnek, úgy kezdődik a rész, és folytatják tovább. Vagy utalnak rá egyértelműen, hogy a film után vagyunk. (mondjuk megemlítik hogy milyen jó hogy megúsztuk azt a támadást). Esetleg kiírják hogy a filmbéli események után... Akárhogy is, az utóbbi elég béna lenne :D
 
goku5
Borutónak elvileg Tenseiganja van. És az a Byakuganból ered. Ez azért másabb mint a sharingan.

A filmról meg annyit, hogy inkább a manga dolgozza fel azt mint fordítva mert az sokkal hamarabb jelent meg. Lényegében ha jól tudom maga a Borutós manga és folytatás is a film miatt lett csinálva. A nagy sikere miatt.
Kihagyni a filmert meg biztos nem fogják. Max kicsit átdolgozzák, de még tökéletesen illik a történetbe. Ez további időt ad a készítőknek, arra hogyan is húzzák majd az animét, és ezáltal időt adni a manga megjelenésnek is.
 
Ugrás a fórumra: