Hozzászólások
Boruto anime
goku5
DereX
Jobb is ha nem vitázunk, úgyse engedne egyikünk se. De a lényeg akkor is félreérthető volt amit írtál. Ahogy hirtelen feljön egy név ami igen ismert és azt egy kevésbé ismerttel összekeverni nem nehéz, pláne ha nem is volt róla szó. Amúgy minek kell ez a nem tetszik gomb minden olyan hozzászóláshoz ami nem olyat ír amit neked is tetszik? Én pl nem is használom őket.

Amúgy a híd volt az első hogy előtört. És egy pontig gondolom Kakshi is tudja kezelni. Akkortól lett veszélyes mikor Jiraiya megbolygatta a pecsétet, szóval előjöhetett könnyebben. Utána meg ő maga vigyázott rá egy darabig és ha ő nincs mellette kell aki kordában tudja tartani az erejét. Nem kell a "nagy ágyút" már az elején bevetni. És mint ahogy Dova is írta volt hátulütője is az ő előhozásának.

Az meg hogy Himawari remek kunoichi lenne semmi kétség. Bár azért Borutó az Borutó. Ő azért tehetségesebb, de ha nem is akkor is megvan benne az akarat hogy jobb legyen. Pl ki volt jobb Neji vagy Lee?
De sajnos nagyon nem úgy tűnik hogy annak akarnák nevelni. Inkább háziasszonynak mint Hinatát. Pedig Hinata is jó volt. Ezért bízok én még Himawari jelentőségében és nem csak hogy a hős kishúga lesz.:jaja

Dova
Teljesen jó hozzászólás, bár egy kicsit illúzióromboló. Ne az íróra kenjünk már mindent még ha ő is az oka mindennek. Maradjunk a képzelet világában. Vagyis a második felénél!:D
 
DereX
Azért kell mert nem bírom olvasni a hozzászólásaidat amiket 0 odafigyeléssel, szövegértéssel és fogalmazással írsz meg és hidd el nem csak engem zavar, hanem másokat is, csak épp nem ide írnak, hanem privátban speciel. Nem akarnak megbántani, engem meg pont nem izgat, hogy azért mert ezt leírom ki fog leszavazni, vagy nem. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de feltételezem, hogy jó pár éve követed már a Narutót így akár már te is felnőtt lehetsz és nem olyan jó érzés úgy olvasni valamit, hogy tele van zavaró hibákkal, pedig alapvetően nem írsz hülyeségeket. Ha meg tévedek és mégis jóval fiatalabb vagy, akkor elnézést, nem szóltam.

Egyáltalán nem volt érthetetlen amit írtam csak tovább kellett volna olvasni.
 
roku
Persze, tudja mindenki, hogy Kishimoto így találta ki és csak később jött az ötlet, hogy legyen egy mokuton használó főleg, hogy kapta Tsunadétől azt a használhatatlan nyakláncot, amit amint komolyan előtört az állat Narutoból, azzal a lendülettel apró darabokra tört. Meg lehet magyarázni mindent az író szemszögéből és irodalmi szakelemzéssel, de azért tényleg eléggé illúzióromboló. Maradjunk a világban és próbáljuk megmagyarázni többel, mint azzal, hogy az író így akarta.

Himawari rémesen fiatal. Még nem kell neki semmit csinálni, mint anyuval tanulni a háziasszonyoskodást. Majd idővel el kell kezdeni edzeni, mert már alapból az is hatalmas dolog, hogy előjött a byakuganja és ezt nagy butaság lenne hagyni parlagon heverni.

Az, hogy Sasuke rinneganja miatt megtámadnák a falut... A movieban kiderült mire képes a két bolond ha belendül. Megállíthatatlanok! Persze tudom, a manga is úgy kezdődött, hogy valami történt Narutoval, Sasukével és a többiekkel, de ugyan már. Az később lesz. Bár tény, hogy nem kizárható, hogy a rinnegan miatt történik az a támadás is... Én szívesen látnám otthon Sasukét. A hokagéknak otthon van a helye. Kivéve, ha ilyen nyomozás van, mert akkor az egyiknek el kell menni infót gyűjteni. Nem hittem volna, de Sasuke eléggé Jiraiyás lett ebből a szempontból.
 
Dova
roku, le van írva a hsz-em második felében a történeti indoklás ha az kell, meg van magyarázva.

Én is látnám otthon Sasukét, nem arról van szó, meg nem is arról hogy ne intéznének el bárkit. A Boruto kezdete meg fel sem merült bennem hogy attól lenne.
Hanem maga a fenyegetettség, hogy rossz szándékú emberek ezért tennének kárt a faluban és lakóiban. Ha gyengének érzed az indoklást, akkor ez mind le van vezetve és el van mondva a Sasuke novella anime feldolgozásában is. Ott is elintézte a rosszfiúkat Sasuke, de előtte jó sok ember áldozatul esett nekik, vagy megsérült, azért mert arra használták őket hogy Sasuke előjöjjön. Ettől akarja megóvni a falu embereit is, mert a civilek könnyen megsérülnek.
 
roku
Egy valamit nem értek. Sasuke rinnegangja sokkal híresebb, mint Naruto Kuramaja. Pedig Sasuke relatíve az árnyékban tevékenykedett, míg Naruto nemzetközileg is elismert háborús hős.
 
Dova
Hát, mondjuk úgy hogy azt hihetik könyebben megszerezhetik mint egy bijuut. Lévén tudhatják hogy ugye majdnem minden nagyfalunak van egy bijuuja vagy jinchuurikije. Azt meg ugye láthattuk hogy mennyire fontos egy falunak politikailag meg hasonlók, akár az egész falu is a védelmére kelhet.
Ezzel szemben meg ott van Sasuke, aki ugye egy darabig bűnöző is volt, az utolsó Uchiha, a faluban sincs, szóval kevesebb ellenlábasba ütközhetnek ha a Rinnegant akarnák mint hogyha egy bijuut. A háború hősével meg nagyon erősnek kell lenniük ha ujjat akarnak húzni :D
 
roku
Belegondolva igazad van. A rinnegan egy irányítható képesség, Kurama pedig lojális Narutohoz. Bár ezt nem feltétlenül tudhatja az, akinek az ereje kellhet... Hozzáteszem, a rinnegannal nagyobb pusztítást lehet végezni. Bár nem tudom, hogy van-e ugyan olyan összefüggés a rinnegannál, mint a sharingannál... Nem egyszerű a helyzet az biztos. Majd idővel talán választ kapok erre, vagy megoldást, hogy hogyan lehetne otthon tartani Sasukét. Azt viszont cáfolom, hogy Sasuke az utolsó Uchiha, hiszen van egy lánya. Nomeg láttam fanartokat egy mini Sakuráról. Róla tud valaki hitelest, vagy csak fanart?
 
DereX
Szerintem csak egy gyerekük van, de most bármit mondanék spoiler lenne, szóval várj a boruto 20. részéig kb.
 
goku5
Amúgy tényleg emlékszem hogy még a sima Narutóban kapott Narutó egy nyakláncot Tsunadétől, ami nagyon híres és ritka. pláne ahogy hordta is azt reméltem nagyobb jelentősége lesz, de lényegében semmi nem volt. Nem sokat segített Kurama erejének folytatásában.

DereX
Amúgy én végigolvastam csak azt nem tudtam, hogy jött fel hirtelen a semmiből Kaguya klán. Ezért kevertem. Amúgy meg nem feltétlenül kell elhinni mindent a Wikin.
Amúgy szánom bánom, de 30 vagyok. Szóval tényleg jobb kellene lennie a fogalmazásomnak. De idővel inkább csak romlott mint javult.

Azért nem olyan rémesen fiatal Himawari. Kb olyan 8 lehet. Ilyen idősen mit tudott már akár Hinata pláne Hanabi. Bár azok más idők voltak. De neki is edzenie kellene már ha shinobi akar lenni. Mert elvileg 2 év és jön az akadémia és akkora Borutó meg már miket tudott. Himawari meg szerintem szinte semmit. A Byakuganról meg annyit hogy mondva is volt hogy az az egy alkalom volt hogy megjelent azóta egyszer se.

Amúgy Kurammáért le le kéne győzni Narutót azt is élve hogy valahogy kiszedjék belőle Kurammát majd még valahogy engedelmességre bírni is. Na ez már mind együtt szinte lehetetlen. Erre kéne a Rinnegan.
Míg sasukét elég megölni és átültetni a szemét. Sasuke meg maga vállalta az önkéntes száműzetést majd a kutatást.
Ez kissé spoilleres, de a Gaidenben ami van úgy értem, hogy Sasuke haza költözik (ez már a Shipuden végén is van hogy Kakashi hazahívja) De elmegy Kutatni Kaguya után és hogy van-e még bármi fenyegetés. Szóval a Moviban történtek után (ami a fenyegetés) elvileg simán haza is költözhet mert befejezte a kutatását. Ezért is tért haza.

Sarada lényegében egy mini Sakura. Csak van sharinganja. Erről is szól Saradáról és az Uchiha kánról a Gaiden.

Amúgy meg meddig lesz itt még Uchiha klán? Ezt úgy értve ha férjhez menne Sarada az ő és pláne gyerekei nevei is az apjuk klánjának nevét viselnék. Pláne ha asz a klán az Uzumaki Borutó miatt.
Igaz ha egy névtelen kánbeli lenne a férje akkor maradna az Uchiha mert az a híresebb nagy múltú. Viszont ha borutó lenne a férje és erre nagy az esély akkor annyi az Uciha klánnak.
 
DereX
Igen a wikit nem kell komolyan venni, csak épp nem minden lapja hülyeség az amit linkeltem benne is volt az animében, ráadásul Kimimarohoz is tartozik.
 
roku
A mini Sakurát úgy értettem, hogy volt egy Sarada, aki átölelt egy kisebb rózsaszín hajú lányt. De mondom, az valószínűleg egy fanart volt, mert kell egy kistestvér Saradának gondolom... Bár a második gyerek lehetne egy fiú is...

Arra, hogy az Uchiha klán kihalna, egyértelműen a végét járja a klán. Azzal, hogy megmented a nevet, sokat nem érsz el. Most ha van 3-4 ember, akit Uchihának hívnak... Nem sokat érünk. De ha csak ennyi kell, a nevet megtarthatja, sőt Sarada férje is felveheti Ikszdé

Goku az, hogy Himawari 8 éves ezt miből gondolod? Én a viselkedéséből max 5-6 évesnek saccolnám. Ráadásul ha van még 2 éve az rengeteg. Főleg ha ráfekszik az edzésre és minden nap edz. Hamar behozhatja a lemaradást és itt a lényeg, hogy magától előjött. Nyilván nem volt alkalma eddig, hogy előjöjjön. Akkor is a macija miatt gurult be annyira, hogy előjöjjön. Gondolom az óta vigyáznak rá, hogy a kiscsaj ne guruljon be :D
 
goku5
Hogy Himawari kb 8 éves én is olvastam valahol. Meg itt is volt már róla találgatás, hogy kb 2-3 ével fiatalabb Borutónál. Mint ahogy Borutó most olyan 10-11 éves lehet. Igaz már elvileg eltelhetett egy év a kezdete óta. De mindegy is.
Az meg hogy ha rágyúr 2 év alatt elérheti az tény. Megvan benne. Az már más tészta hogy nem igen úgy néz ki mint aki nagyon törekedne rá sajnos.
Amúgy hogy előhívják a Byakugant volt példa Borutó esetében. Nála nem is törekednek hogy előhozzák. Sajnos! Nem aarok neki kemény életet de azért tényleg jó lenne látni ahogy ő is edz valakivel.
 
roku
Látok csomószor mangás képeket a borutoból. Naruto meghal, Sasuke és Shikamaru ott vannak és sírnak felette stb. Ezek honnan vannak? Én csak azt a mangát találtam meg, amit a movieból csináltak.
 
goku5
Sehol nincsenek. És nem is lesznek. Azok mind csak fan kitalációk lehetnek. És az ilyet nem is hiszem hogy megvalósítanának bármikor is.
 
DereX
Az amit mangát találtál az a hivatalos, minden ilyen kép az fanart. Amik hozzáteszem kiválló minőségiek, de szigorúan fanart. (sokszor jobban rajzolnak meg valamit, mint most Ikemoto. Szerencsétlen eléggé kapja az ívet, de amióta kiderült, hogy az animálás során odafigyelnek a minőségre, így mostanában nem kap már annyi támadást.)


Egyébként goku, kicsit nem értelek, miért kéne valakinek kötelezően ninjává válnia?
Én személy szerint örülök is, hogy Himawari megmaradna örök gyereknek, aki mint egy normális falubeli lakó csak úgy létezne.
Én 23 leszek szeptemberben és örülök annak, hogy nekem speciel nem kellett háborúban felnőnöm, nem kellett kötelezően katonának menni, mint ahogy neked talán még kellett. Persze az életet nem szabad összevetni az animével, de egy téren meg összelehet és ez szerintem az.
Himawarit sokkal törékenyebbnek animálták meg, mint a fiatalabb Hanabit/Hinatát.

Egyébként szerintem végül fog kapni edzést, ha a byakugan megjelenik még egyszer.
 
Ugrás a fórumra: