Önmagában, hogy Han Soloról csinálnak filmet az még mindig nem ok egyáltalán a bukásra. Bevétel szempontból szerintem biztos nem lesz nagy bukás, viszont nézői szempontból annál inkább lehet. Azonban ez igazából nem fog senkit sem meghatni, amíg bevétel van, mert ugye sokan nagyon érthetetlenül bugyután a film nagy bevételét ekvivalensnek gondolják a film minőségével. Tehát pénzügyi szempontból én kimerem jelenteni, hogy nem lesz bukás, csak nézői szempontból lehet, de még nem írnám le a filmet anélkül, hogy nem láttam még a sok negatív hírek ellenére sem, megadom neki az esélyt. A bukás sok összetevőből áll, egyrészt az eddigi tapasztalatok az új Star Wars filmekkel, vagyis inkább a 8. résszel, hiszen az nagyon megosztó volt. Egyik nagy buktatója a filmnek, ha a híresztelések igazak, hogy, aki Han Solo bőrébe bújik ebben a filmben, többször lehetett róla hallani, hogy nagyon nem tud színészkedni és elvileg hatalmas gondok voltak vele. Mikor először Kathleen Kennedyék "tisztogattak", örültem, mivel szembe mentek a mostani trenddel, hogy minden filmből vígjátékot készítsenek tömérdek erőltetett poén beleerőszakolásával. Másik ok, amiért pozitívan fogtam fel, hogy kihangsúlyozták, hogy Han Solo nem az a tipikus poénos humor herold, inkább szarkasztikus, mintsem humoros figura. Azonban az utóbbi időkben kezdem azt érezni, hogy ettől függetlenül ők sem kezelik helyén Han Solo karakterét, de ez csak megérzés. Sokan azt is mondják negatívumként, hogy mit lehet belőle kihozni. Zsivány Egyes előtt is szinte mindenkitől azt hallottam, hogy mit hozhatnak ki a terv ellopásából, és végül jó film lett, szóval ebben is ugyanúgy meg van a potenciál az egy másik kérdés, hogy mit hoznak ki belőle.
Már én is amondó vagyok, hogy hagyják békén az eddigi érát, személyeket minden, mert a Disney a mostani hozzáállásával sokat ront a helyzeten. Nekem az előzmény trilógia sem volt közel ekkora érvágás, mint amiket mostanában tapasztalok. Azonban a Disney-féle újításoktól is tartok, bár remélem sikerül teremteniük egy kreatív, de hiteles és a Star Wars univerzumhoz úgymond hű világot.