Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Star Wars Univerzum
kristofkristof
Mindenestre már most több hős lesz benni, mint az első részben dlc-kel együtt. :lol Bár én is ettől félek, hogy megint az lesz, hogy látványilag nagyon ott lesz, de tartalom nem nagyon lesz benne. Emiatt nem is vettem meg a Battlefrontot, amikor megvettem az új laptomomat, először nem is akartam elhinni, hogy ennyire semmilyen játék lett, pedig érdekelt volna egy jó kis Star Wars játék. Azért kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle, előrendelni biztos nem fogok játékot többet, majd miután kijön meglátom.

Ezek a Jar Jar spekulációk mindig kiégetnek. :D
 
Imperator
Én a régi Battlefront 2-t nagyon szerettem, az új pedig ahhoz képest egy üres valami volt, na meg én nem is nagyon multizok így nekem sehogy se érte volna meg. Az új rész előzetese tetszik, na meg most már lesz kampány is, és érdekes hogy most birodalmiak leszünk, de attól még vannak fenntartásaim.
 
Gdat88
Jó volt az új részekben ez a sok lézerkardos párbaj. Csak nekem hiányzott Jar Jar, a legnagyobb hatalmú shit lord.

https://www.youtu...YCCnWhXr-Y

Szóval alapvetően nem rossz ez az egész, de azért nem egy Doctor Who.
Szerkesztette: Gdat88 - 2017.04.15. 23:53
 
Micsudi
Elméletileg abból ma jött új kiváncsi vagyok milyen lett. Én imádtam Clarat, bár sokan utálták :/ Nekem nagyon fog hiányozni.
 
vincentlll
ajánlom meg néznésre mond 1-2 új dolgot 8részről
https://www.youtu...m4aNx41kEY
 
dungeonlord
kristofkristof írta:
Ezek a Jar Jar spekulációk mindig kiégetnek. :D

Ha már JarJar,akkor itt egy érdekes videó xD :
https://www.youtu...DGpwuMAmVs
 
Micsudi
Dumában vetettem fel de sztem inkább itt tárgyaljuk ki. Mit gondoltok ?

Micsudi írta:
Hülye dolog de ti gondolkoztatok más a fénykardvíváson. Tudom egy képzeletbeli fegyver jellemzőin és harcstílusán gondolkozni merő hülyeség de folyamatosan most ezen agyalok. Tudom a mostani filmekben a látvány miatt akrobatikusak és pörgősek a fénykardpárbajok, de azon agyalok hogy gyakorlatilag ez a legoptimálisabb módja ezen fegyver forgatásának. A pengének nincs súlya nincs tömege, a vágáshoz gyakorlatilag erőt kifejteni nem kell az erős csapások max a másikat fárasztják de egy simítás is elég a másik fél megöléséhez. A pengét magát csak egy másik penge képes blokkolni, és a blokkba is csak a csapás erejét kell blokkolni mivel a pengének nincs tömege. REttenetesen könnyű vele felszeletelnimagadat így magadtól is érdemes kvázi távol forgatni a fegyvert, így a HEMA Kendo stb technikák jórésze kiesik. Nem tudjuk mennyire csúsznak a pengék egymáson de ahogy észrevettem inkább lepattanni szeretnek egymásról tényleg csak ha nyomják maradnak egymáson. Ha csúszni tudnának lenne keresztvas mindegyiken. De pl a Kylo féle kardon a kereszvas kialakítása sem véd a pengétk csúszásától inkább vágófelület az is. Értitek miről beszélek? Igen ezt lehet az SW topicba kéne írnom Beteszem oda is XD ott folyt köv. :D
 
goku5
A pengék is olyanok lehetnek mint a mágnesek. Az azonos pólusok taszítják egymást a különbözőek vonzzák. Főleg a te elméletedre alapozva.
Még ha nincs is súlya valamilyen módon csak hat a forgatójára. Ha valamilyen ellenállás éri az is hat rá. Pl egy páncélajtót se vág csak úgy át inkább megolvassza azt, szóval valamilyen hője is lehet.
Amúgy nekem nagyon tettszett ahogy a Zsivány egyes végén vívott Darth Vader. Nem ugrált nem csinált semmi gyors felesleges mozdulatot. Mégis gyors és hatékony volt. Nem volt kihívás neki. A nagy csaták már inkább csak a látványra mentek. Pl Anakin és Obitó végső csatája a láva bolygón.
 
Micsudi
Szerintem is valami vonzó taszító kölcsönhatás lehet. Pattani tud csúszni nem. Hője meg nincs neki amíg nem találkozik valami szilárddal. Pár centire is volt már szereplő arcától akkor annak meg kellett volna égnie, de csak akkor ad át energiát ha kontaktusba kerül valamivel. A Zsiványban az mészárlás volt, nem harc nem kellett Vadernek energiát belefektetnie, Sugárvető nyalábot kézzel is tud védeni ha kell ezt tudjuk. Az egy szülinapi pinyata kör volt egy sith nagyúrnak. Semmi extra. De azért laza is volt. A Rebelsben Ashoka ellen jobban megizzadt ott látszott hogy azért a páncél korlátozza egy akrobatikusabb ellenfél ellen. De elkellene egy önálló Darth Vader film. Ő megérdemelné :D
 
Jon
Én egyetértek gokuval. Legalábbis abban, hogy az eredeti trilógiában nagyon béna párbajok voltak (főleg Vader és Obiwan között, az Új reményben...), az előzményekben meg irritálóan túlcsicsázott, komolyanvehetetlen.
Ha valamiben, akkor ebben biztos, hogy megtalálta az arany középutat az Ébredő erő, meg a Zsivány egyes.

Darth Vader az utolsó jelenetben meg kegyetlenül ütött :D


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
dungeonlord
1979 filmhez képest nem tudok panaszkodni.
Vader vs Obiwan (Star wars4) szerintem jó volt.Obiwan azért nem harcolt komolyan ,mert több célja volt.
Első sorban a többieket akarta megmenteni és részben a halálával egy okot adjon Lukenak,hogy legyőzze a 2sithet és első sorban az édesapját.
Ha esetleg lenne egy újradolgozás,akkor max egy animációként.Mert itt pl mangaként:
http://kissmanga....?id=259916
sokkal látványosabb küzdelem volt Luke és Bobba között.
Star Wars Lázadók 4.évad:
https://www.youtu...N8WheOMnEQ
Ha minden igaz,akkor az uccsó évad.Ott majd kiderül,hogy ki él és ki hal.
 
goku5
Tényleg egyezik ebben az ízlésünk Jonnal!
Remélem ez a komolyabb harci küzdelmet láthatjuk ezután is és nem mennek megint a látványra.

Darth Vader meg tényleg nagyot alakított a zsivány egyes végén. Pont ami kellet oda. Lehet egyszerű mészárlás volt, de nem vitte túlzásba még ha a páncél miatt nem is tud úgy ugrálni. Visszafogott nyugodt és hatékony mészárlást végzett. Pont ami kellet.

Amúgy általában izzadnak azok akik fénykard közelébe kerülnek. Ha nem is feltétlenül a hőtől.
De amúgy maga az energia ami a fénykardból ered az okozza a hőt mikor valamiféle ellenállást fejt ki.Az energia elszabadul. Nincs akkor már konkrét összetartó erő, elszabadul az energiája amikor valamihez ér.
 
Jon
Váó, ez a manga tök jól néz ki :D Han meg Luke még menőbben is néz ki :D (Meg Leia is szebb :D )

Nézd vissza Dungeon azt a harcot. Gyakorlatilag csak kerülgetik egymást, néha odasuhintanak, és ennyi :D Nem is értem, utána a Vader-Luke harcok már sokkal jobban néztek ki.

És igen, a Zsivány Egyes szerintem tényleg baromi jól csinálta. Talán Samuel L Jackson mondta azt az ébredő erőre, hogy a kölyköknek még lenne mit tanulniuk vívás terén- hát szerintem meg hülyeség, nem az a vívás, hogy ugrabugrálnak jobbra-balra, mint az előzménytrilógiákban, az egészet irreálissá téve. A két új film teljesen jól megtalálta az arányokat.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Micsudi
A Jedik vívása azért más mert ők ugye valamennyire látják is a másik mozdulatát előre. Egy átlagembernek esélye se lenne az ő stílusukban harcolni.
 
Aizen
Szerintem semmi baj nem volt az előzményes párbajokkal, sőt. A "duel of the fates"-t nemigen fogják élőszereplősben egyhamar lekörözni. Pedig a hétre is azt rebesgették, hogy olyan párbajt kapunk, amit 10 év múlva is emlegetünk. Mondjuk azt nem mondták, hogy azért, mert kiröhögjük, vagy azért, mert annyira ütős lesz.

Ellenben rászántam magam a Zsivány Egyesre. Hát, az tuti, hogy ezt se fogom soha többé elővenni. :D
 
Ugrás a fórumra: