Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Star Wars Univerzum
goku5
Köszi a választ! Akkor aztán tényleg gyorsan ledarálják. Én pl nem bánom, legalább nem kell olyan sokat várni a részek között.
 
dungeonlord
Lassan kezdem megérteni, hogy miért szeretik olyan sokan Thrawn főadmirális karakterét.(Titokban remélem, hogy ő fog győzni x) )
 
Avaren
https://www.youtu...-orX6Sa1OI
Csak azoknak akik nem félnek a spoilertől. :D
 
Jon
Nem tudom, hogy ezzel más is így van-e, de Kylo Ren szerintem az egyik kedvenc karakteremmé válik lassan. Szerintem az egyik legösszetettebb (sőt, A legösszetettebb) karakter a filmekből, és még csak egyben volt benne.
Ez jutott eszembe erről a kis teaserről is, gondoltam elmondom :D


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Avaren
Igen, nagyon jó karakter :D + a színész is jól játsza a szerepét, mikor az arcát mutatják közelről az a szenvedés és belső vívódás.

Sokan utálják, mert jaj csak egy utánzó majom, megölte Hant stb. , pedig messze az egyik legérdekesebb karakter.
 
Jon
A színész szerintem baromi jó, én a Patersont láttam még tőle, de ott is nagyon tetszett, nagyon szerettem. Pedig az aztán nem egy akciószerep, két órán keresztül szinte az arcát nézzük (bár a karakter nyomottsága az kicsit hasonló talán).

Úgyhogy ha mást nem is, Kylo Ren karakterét és castingját kegyetlenül eltalálta a Disney (de szerintem még jópár dolgot jól csináltak azért :D ).


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
dungeonlord
Tegnap este megnéztem az új Star Warst.
Spoiler mentesen csak annyit tudok mondani, hogy a zsivány egyes a legjobb Star wars film az újak közül.
Majd valahol, valamikor részletesebben is leírom a véleményemet róla.(google kerüljétek!)
 
bakod
Tegnap én is láttam.
Igen a Zsivány egyest nehéz lesz felülmúlni, DE szerintem nagyon is jó volt ez a film is :) szerintem megüti az eredeti sorozat mércéjét, humorban lekörözi(és azért kell is neki ;) ).
 
Capac
Előre is elnézést kérek azoktól, akik személyes támadásnak vélik a véleményemet. Nem szántam annak, aki ezt hiszi, azt csak beképzeli magának.

Megüti? Ja, a guta üti meg az embert ettől a szartól. Ez a film egy szemét. Egy büdös mocskos biztonsági játék a Disney részéről,hogy minél többet adhassanak el ebből a mocsokból a minél fiatalabb generációknak, akik csak most kezdenek megismerkedni a szériával. És hogy miért mondom ezt? Mert a film tele van dilettáns, retardált, emós, drogos, papirvékony karakterekkel és olyan dialógusokkal, amiktől a falra tudnék mászni. Senkiről nem tudunk meg semmit, megy továbbra is a ködösítés, cserébe legalább 5 percenként van egy robbanás, halál, és Millenium Falcon. Ebből látszik, hogy a Disney semmit sem akar belelátni a számozott folytatásokba, ők megelégszenek azzal, ha dől a lé a mozikból. És őszinte leszek, nem néztem végig a filmet. Kábé a felénél hagytam ott, amikor már annyira telítve lettem a sok bullshittől és a rendező részéről a széria ismeretének a teljes hiányától, hogy inkább fölálltam, és hazajöttem. Pedig én még az Alien Covenantet is képes voltam végig ülni, pedig az sem volt könnyű darab az agynak. Én ennek a filmnek még egyszer a közelébe nem megyek, még akkor sem, ha fönt lesz ncoren. Ennek szellemében bátorítok mindenkit, aki egy kicsit is szereti az eredeti szériát, hogy kerülje el messzire ezt a förtelmet, mer gazdagabb biztosan nem lesztek tőle, cserébe a pénztárcátok, és az elmétek is szegényebb lesz egy mozijegy árával, és a tudattal, hogy két és fél órát pazaroltatok el az életetekből erre a szutyokra. Ja és mielőtt valaki bedobja a "úccsem látad vékik, ne kritiszált a f ilmem és csináj másst!!!!" válaszokat, megkértem egy kollégámat, hogy mesélje el a film végét, zanzásítva. Szóval teljesen tisztában vagyok a zárással.
Most megmondom, hogy számozott folytatásnak többé esélyt sem szabad adni, mert tisztán látszik a célközönségük. Nekünk, felnőtteknek meg maradnak a spinoffok, mert a Zsivány Egyes után azokban még van hitem.


[center]"Go into a room to fast Kid, the room eats you."
- Miller
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Syzygy
bakod írta:
szerintem megüti az eredeti sorozat mércéjét, humorban lekörözi(és azért kell is neki ;) ).


Lul Star Wars és humor ez mikor lett legitim érvelés? :S
Szerkesztette: Syzygy - 2017.12.17. 08:32
 
Shiro
Gyáva! Ez a legjobb szó erre a filmre. Az előzőre azt mondtam, hogy óvatos volt, kimért, megfontolt. De nem tudom, a következő rész helyben össze fossa magát?

Azt hittem, hogy a film szakítani fog a két végletével, de a végén gyáván meghátrált tőle.
Reyben ott lappang sötétség, Kyloban pislákol a fény összefognak és alkotnak valami újat, ami se nem Sith se nem Jedi, hanem túlmutat rajtúk? De mind ketten elbuktak a szememben.

Kylo akkor, mikor tovább üldözte a flottát. Egy sith árnyékká vált.
Mintha Gollam felmászott volna Sauron trónjára. Moszt én vagyok a szötét nagyúr.

Rey, meg akkor, mikor nem állt Kylo mellé. Sőt eleve neki kellett volna ajánlat tennie a társulásra. Hogy mint ellenpólus vegyen részt az uralkodásban, hogy központilag irányítva javítsa a rendszert. Mert valljuk be a népek ott Birodalamat akarnak, mert a Birodalmi az erőt sugall, csak hát a vezetőség nem szimpatikus, ezért lázadozunk.
----------

S csak hazaérve esett le, hogy az elején lévő űrcsata egy akkora baromság, hogy az csal na!

Rászórjuk a gránátokat az űrhajóra, az ű...rben (S bevillan, hogy ez nem csak stratégiai szempontból baromság)

De tényleg, nincs távvezérlésű rakétájuk? Jó oké csóri lázadok, nincs rá pénzük, csak labdákra. Vagy akkor lett volna egy kamikaze pilóta.

Rey meg gumi-pókozza rá azt a fénykardot a sétabotjára.

ui. Tavaly a lábam görcsölt be, most a hátam fájt. jövőre miféle nyavalyát okoz majd?
 
Avaren
Hát az újak közül még mindig a Rogue One a legjobb.

Látszott, hogy próbálkoztak valami újat is mutatni, de közben a nosztalgia faktort is fent tartani.
Ennek eredménye lett ez a film. xD Az ébredő Erő-nél azért jobb lett, de amúgy csak úgy lóg a levegőben. :D

Voltak jobb pillanatai ( Pl.: Luke és a Lépegetők jelenete a végén - Nah az nekem kifejezetten tetszett. :bow ) és voltak hihetetlen rosszak is. ( Pl.: Snoke legfőbb vezér felszeletelése. -.-" )

Többi dologra felesleges kitérni, hogy mi copy meg mi nem, ezt döntse el mindenki maga. :D

Régi szereplők hozták a kötelezőt több-kevesebb sikerrel. :D
Az új szereplők közül Rose számomra idegesítő volt, DJ-t egész megkedveltem bár nem szerepelt sokat, Holdo eleinte azt a gyanút keltette, hogy beépített kém, de aztán szépen feláldozta magát a lázadókért. Respect!

Plusz pont, hogy legalább nem egy újabb gigamegaszuperultrabadass Halálcsillagot kaptunk vagy azt a Bolygó bázist és még szó sincs róla, hogy lesz megint egy a 9.részben. ( Bár addig még bármi lehet. :D ) Jó ... helyette volt egy mega hajó, de nem az volt végre a cél, hogy minden áron elpusztítsák, egyszerűen csak azis sikerült. xD

Viszont a lényeg : Talán a 9.részre sikerül valami maradandót is alkotniuk, mert ez nagyon kevés. :D
5/10
 
Sabaku
Nem tudom ti mit néztetek, de ez bőven az egyik legjobb SW film valaha. Kb. az első 8 percben kiiktatta az előző hibáinak 60% százalékét, és onnan már csak jobb lett pár apróságtól eltekintve. Egy dologban voltam biztos, hogy Luke biztos szar lesz, erre ő lett az egyik legjobb Kylo(!) mellett. Nem értem, hogy kérhették vissza Jar-Jar Abramst a következőre : (


i.imgur.com/R2cU7eQ.png

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
 
bakod
Egyetértek Sabakuval. Luke messze a legjobb alakítását nyomta. Kylo őrlődése is átjött 100%-ig.
Az a repülő kis izé meg nagyon adta, főleg a Sólyomban :D
De ha jól tudom ugyanúgy Rian rendezi a kövit, nem J.J.A.....
 
Avaren
Ízlések és pofonok. :D

A 9-et J.J. Abrams rendezi majd.

Rian majd az új trilógiát fogja.
 
Ugrás a fórumra: