Hozzászólások
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
Letti
Mikor én néztem az első évadot, akkor már a másodiknak is vége volt, szóval teljesen mindegy volt, hogy 10 percig vagy 10 részig tart egy harc. Viszont ha egy hetet várnom kell 2 percnyi eseményre, azt nem szeretem ;)

De természetesen jogos amit írtál~
 
tyber16
burn300- annak jobban örülnél ha azt írnánk 3 oldalon keresztül, hogy HÚ DE JÓ VOLT A RÉSZ, VÁÁÁÁÁÁ ? Ennyi erővel én is mondhatnám hogy kicsit unalmas már ugyanazt a HÚ DE JÓ VOLT A RÉSZ HIDEG RÁZOTT kommenteket elolvasni századjára. És ha tetszik ha nem de igazunk van azzal hogy "elolcsóskodják". Ez tény, látszik az egészen. Ráadásul mivel a mangának vége ezért max 50 résszel le is tudják ezt az évadot. Szóval simán adhatnának az animációra ott ahova kell így hogy kb már tudhatják mennyi rész lesz.
 
Durzo
A mangának vége és olyan lett amilyen. Ha a történeten nem akarnak változtatni, akkor az animációval tudnák belőle kihozni a maximumot, hogy legalább jól nézzen ki. Gondolom a panaszkodók többsége olvasta a mangát és nem arra kíváncsiak, hogy az animátorok milyen ügyesen tudják kiszínezni a manga oldalait. A SAO-t meg tudták rendesen csinálni, amitől csak még idegesítőbb az egész. A zenék jók, azt el kell ismerni, az olyan jelenetek, mint az Ikusatsunagi, vagy a 4 Ishvali megjelenése sokkal jobban átjött az animében, de nagyobb csalódás is volt amikor Natsu egy ütéssel kifingatta az a benga nagy harci istent. (De legalább Erzával ne mondatták volna ki, hogy mennyien vannak (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: mert többet nem fogunk felőlük hallani, szóval fölösleges azt a tévhitet elültetni az animésekben is, hogy ezekből több is van.)) Igazából az se érdekelne, ha kihagynák az összes átvezető részt és csak a harcokat csinálnák meg, de azokat jól. Az animések meg el tudnák olvasni a mangát, ha érdekli őket a történet, dinamikában nincs sok különbség.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
dungeonlord
Ma egy kicsit nosztalgiáztam. Azért vicces, mert Gray filler,ismétlem fillermangahű táncban https://www.youtu...PoSh8n4cSU több dinamika van,mint a 3.évad bármelyik harcában .
 
Avaren
295.

Hm hm csak nem vér az Bloodman támadásánál ? :D Tudnak ők ha akarnak ( vagy csak kényszerből? :D), akkor miért nem raknak egy picit többet az animébe...

Lucy céhes valamint Happy és Natsu rész végi kiegészítés jelenete jó volt, lehetne több is... :D
 
Letti
Bloodman remélem hozza magával a vért. Eddig egyszerűen nevetséges volt, hogy kb egy harcban sem láttunk vért

Oké, oké, Happy nagyon szereti Natsut, nem akarja elveszíteni, de szerintem nem kellett volna megállítania. Egy próbát megért volna még az a támadás, valószínű nem sikerült volna, de akkor is. Ha mégis sikerült volna és Natsu meghal, akkor természetesen vége a sorozatnak (a hangulatának biztos),de ha úgy nézzük, mintha ott lennénk, akkor 1 halott mégiscsak jobb mint több 1000.

Egyáltalán nem tetszik, hogy Zeref egyből küldte a legerősebbeket (bár nem tudom, hogy ők-e a legerősebbek), de pl Laxus is csak nézi az eseményeket és izgul, Gildartsról meg hír sincs. Valószínű később becsatlakoznak ők is, de akkor is na...


"Finally... it's the day you'll take your final breath... Saiyan."
 
Tsiga91
Kövezzen meg mindenki, de én annyira sajnálom Zerefet. Zseniális karakter! Imádom! Az egész FT sorozatnak a legnagyobb áldozata, akinek a legnagyobb szíve volt és pont úgy hatott rá a 400 év, mint ahogy gondolom, hogy tényleg hatna egy emberre egy ilyen hosszú magányos élet.

Letti írta:
Ha mégis sikerült volna és Natsu meghal, akkor természetesen vége a sorozatnak (a hangulatának biztos),de ha úgy nézzük, mintha ott lennénk, akkor 1 halott mégiscsak jobb mint több 1000.


Ez még a való világban sem így megy. Szerintem te se néznéd végig tétlenül a legjobb barátod vagy egy rokonod halálát, csak, hogy megments több ezer embert (de még akkor sem biztos, mert a 300ezres sereg és a Springgan 12 él és nem tudni hogy reagálnának szeretett császáruk halálára), akiknek a nagy részét nem is ismered. Nyilván úgy gondolta Happy, hogy fognak találni egy másik megoldást. :) (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Lesz is és elég érdekel megoldás lesz :D )
 
BladerTM
A kiegészítések meglepetésként értek, de mindenképpen örülök nekik. :D
Jacob hangját én egy kicsit mélyebbnek képzeltem el, de ez sem rossz.


www.upload.ee/image/10309096/e1a.gif
 
Letti
Ha az a több ezer megmenekülne, és az a rokon vagy barát tényleg elhatározná magát, hogy megmenti őket, akkor nem szólnék bele, inkább vele tartanék vagy büszke lennék arra amit tett. + Natsu 10 hónapig edzett, hogy fel tudja ébreszteni azt az erőt, egyértelműen számítani lehetett arra, hogy akár bele is halhat a használatába.

A császár halála valóban kérdéses, hogy mit váltana ki a többiekből, de mivel nem Natsu a legerősebb a kontinensen ezért ha egy picit is, de biztosan megrémítené őket, hogy ő győzte le. Nem olvasom a mangát, nem tudom milyen erős a többi tagja a Spriggannak, de ha megjelenne Gildarts vagy egy hasonló kaliberű mágus akkor le lehetne őket győzni a jelenlegi állás szerint.


"Finally... it's the day you'll take your final breath... Saiyan."
 
Tsiga91
Letti írta:

Ha az a több ezer megmenekülne, és az a rokon vagy barát tényleg elhatározná magát, hogy megmenti őket, akkor nem szólnék bele, inkább vele tartanék vagy büszke lennék arra amit tett. + Natsu 10 hónapig edzett, hogy fel tudja ébreszteni azt az erőt, egyértelműen számítani lehetett arra, hogy akár bele is halhat a használatába.

A császár halála valóban kérdéses, hogy mit váltana ki a többiekből, de mivel nem Natsu a legerősebb a kontinensen ezért ha egy picit is, de biztosan megrémítené őket, hogy ő győzte le. Nem olvasom a mangát, nem tudom milyen erős a többi tagja a Spriggannak, de ha megjelenne Gildarts vagy egy hasonló kaliberű mágus akkor le lehetne őket győzni a jelenlegi állás szerint.


Erre a "nem szólnék bele, vele tartanék" dologra visszatérünk majd amikor 25 körül leszel :) Valószínűleg nagyon meg fog változni a véleményed addigra és velem értesz majd egyet :) (Ez abszolút nem bántás, csak nagyon sokat jelent minden téren az a 10-15 év).
Ha érzelmekről van szó, akkor a logika, józan ész legtöbbször semmit nem ér. Főleg nem egy shounen animében :'D És ráadásul Happy csak 6 éves és Natsu van vele születése óta, valószínűleg az egész kontinens életét elcserélné Natsu életére.

Natsu nem az a fajta karakter, aki úgy megy csatába, hogy 'huh, itt meg is halhatok'. Ő úgy ment oda, hogy győzni fog és nincs olyan opció, hogy meghal. Nem túl sokszor láthattunk tőle halálfélelmet, így a számítani lehet rá elmélet megint csak nem ad okot arra, hogy miért kellett volna úgy lennie.

Az, hogy mennyire erős a Spriggan 12 és, hogy mennyit ér ellenük Gildarts, Laxus, Gerard, a szent mágusok vagy akárki, arról nem mondok semmit, mert meg fogod látni :D Mindenesetre akiket eddig elintéztek az vagy nem volt olyan erős a többiekhez képest (ez egyértelmű, minden animében fokozatosan jönnek az egyre erősebb ellenfelek) vagy csak béna volt és úgy intézték el. Igazán nem mondhatjuk, hogy Brandist úgy kapták el, hogy minden erejét beleadva küzdött :D Szóval lesznek itt még érdekességek :D
 
Letti
Nem tagadom, lehet azért gondolkodom így mert fiatal vagyok, de ez egy háború (és még csak nem is a valóság). Nem mondom, hogy nem értek veled egyet, sőt inkább az ellenkezője, de ahogy mondtam, egy próbát megért volna. Zeref amilyen makacs, tuti nem halt volna meg. Az eddigi animékben amiket láttam az volt a szokás, hogy ha valaki meg akar halni akkor azt hagyták, hagy menjen ha tényleg akar, eleve ezért tartottam furcsának a dolgot.

Na meg ja, Happynek Natsu a mindene, nem is tudom mihez kezdene nélküle, meg a sorozat is róla szól, tehát eleve nem halhat meg (mert hát shounen logika :D)

Szerintem egyébként nagyon jó csavarokat bele lehetett volna vinni azzal, hogy Natsu meghal, a végén, mikor már minden remény elveszett lehetett volna egy nagy come back-je. Nem tudom itt hogy lesz a vége, de a FT-re jellemző, hogy már haldoklik mindenki, erre csak úgy felkelnek és legyőzik azt az ellenfelet, aki amúgy könnyen elintézte őket, szóval szívesebben megnéznék egy ilyen csavarosabbat :)


"Finally... it's the day you'll take your final breath... Saiyan."
 
Tsiga91
Háború, de ahogy mondtad, nem a valóság :D A valóságban ha egy katona megszegne egy parancsot egy háborúban, lelőnék mielőtt elindulhatna :D És mivel Natsu nem meghalni ment oda, így nem mondják azt, hogy had haljon meg, ha annyira meg akar. Az egész FT egy család, így nem opció, hogy valaki feláldozza magát egy előre megbeszélt terv szerint.

Sose mondtam, hogy nem lesznek benne csavarok :D Ha jól megcsinálják a dolgokat, ahogy a mangában is, akkor azért lesz olyan, hogy csak mindenki ül a monitor előtt tátott szájjal, hogy "de akkor most mi van és mi lesz?" :D
 
Letti
Ha akarnék sem tudnék már vitatkozni :D

Eltekintve a témától, szerintem most jön majd a java. Ez a Bloodman annyira titokzatosan tűnt fel, hogy biztosan tartogat számunkra valamit :) A következő részek megérzésem szerint nagyon ütősek lesznek. Ha kicsit több időt fordítanának az animálásra, akkor az a 3. évad nagyon könnyen sokak kedvencei közé beférkőzhetne, mondjuk nekem nem tűnnek fel ezek a hiányosságok annyira :)


"Finally... it's the day you'll take your final breath... Saiyan."
 
Avaren
296.

Megint volt egy csipetnyi vér ... Mi van a készítőkkel? :D :D

A Lucy-Aquarius erkélyes jelenet szépen megvolt csinálva.
 
BladeX
Egész jó rész volt a mai. Azért mutathattak volna valamit a harcterekről, ezzel kiegészítve a mangát, bár amennyire spórolnak az animációval nem csoda ha nem akartak ilyesmivel foglalkozni.
Kár, hogy csak akkor használnak vért amikor már tényleg elkerülhetetlen az ábrázolása. Pedig sokad dobna a harcokon, na mindegy.
Kíváncsi leszek az animések véleményére a következő résszel kapcsolatban.
 
Ugrás a fórumra: