Kzo írta:
Igaz, hogy most December 21-22.-e környékén készülőben valami bejelentés új movie kapcsolatban ?
https://www.youtu...erAcyGjkaQ
Inkább új sorozatot jelentenének be...

Dragon Ball Super Anime
Kzo írta:
Igaz, hogy most December 21-22.-e környékén készülőben valami bejelentés új movie kapcsolatban ?
Kzo írta:
Inkább új sorozatot jelentenének be...
Saját vélemény, de szerintem se lesz egyelőre anime sorozat. Max bejelentenek egy új filmet 2020-ban aztán meg jöhet az anime majd esetleg 2021-ben.
És biztos megint csak feldolgozzák a 2 filmet mint a szuper előttieket jól kitolva ami meg esetleg pár filler miatt csak 2022-ben jön majd a valódi új arc. (Moro)
De mivel csak havi megjelenésű a manga ezért így is úgy is lesz majd benne bőven filler meg bővítés, kiegészítés részletezés.
Szóval lényegében egyetértek az előttem szólóval.
1: Bejelentették már hogy 2020ban vagy 21ben jön a következő film, tehát ez már tudomásom szerint biztos.
2: az animében nem, de a mangában már megjelent karakterek nevei is spoilernek számítanak azok számára, akik nem olvassák a mangát. Kerüljűk ha lehet, jó?
Én igazából úgy tudtam, hogy webcímeket foglaltak le 19-20-ra, ebből mondjuk következtethető az új mozi. Mondjuk itt azért elég érdekes a dolog ezzel kapcsolatba, mivel a Broly mozi folytatása a manga és történet filmet ami folytatja a főszálat csak úgy lehetne, hogy feldolgozzák a mangát. Aminek meg nem tudom mennyi értelme van. Nem olvasom a mangát, de van egyáltalán annyi anyag benne ami kitöltene egy normál hosszúságú mozifilmet? Végülis lassacskán két éve megy már csak történtek benne dolgok. Én a helyükbe tuti valami mellék ágat, múlt béli eseményt dolgoznák fel mozi gyanánt. Simán bemutathatnák a saiya-jinek múltját, vagy akármi, nem is kellenének bele Gokuék. Az ilyet meg félnek meglépni pedig kajálnák a népek.
B-verzió: lement a Broly. Lemegy a manga jelenlegi története. Az új film ezek után játszódhatna. És aztán a sorozat feldolgozza egymás után ezt a hármat. Közben a mangában lemegy még egy sztori, amit feldolgoz a sorozat. Majd kitalálnak egy anime eredeti giga lezárást, ami a mangában is elindul, akárcsak az Erő Nagytornája. Puff, kész a DBS2
Tapion-sama:
Módosítottam a spoileres részt.
B-verzió: Ja, kb. ez lesz.
Még pár dolog:
- Kíváncsi leszek, hogy 1 rész mennyit fog feldolgozni a mangából, mert az is befolyásolja a tempót. Attack on Titan S3 Part 2-nél pl. egy részbe 2 fejezetet toltak bele és az elég jó volt (az is havi manga), de itt örülhetünk ha meglesz az 1 rész 1 fejezet ( khm... Toei ugyebár ).
- Újabb ok, ami miatt megéri kicsit tovább várni a sorozatra: az animáció. Sokan savazták emiatt a Supert - tök jogosan - és mivel a DB (főleg Z óta) a látványról is szól, jobban teszik ha ütősre csinálják!
- Ha minden igaz a Broly film eredetileg 3 órás lett volna, szóval ha feldolgozzák a sorozatban is akkor még megtudnak minket lepni jó pár új jelenettel.
Elég jól telejt a sorozat meg a film is szóval a stúdió tele van lóvéval, idejük is van, mert a hype nem fog leülni: ott a Heroes, a manga, játékok meg egyéb merch cuccok, amik fenntartják az érdeklődést (meg kb. a kövi film is ezek miatt fog elkészülni). Aztán ha végre elindul a Toei Special Attack-on (flashback, filler, drámai szemmel verések etc.) múlik meddig nyúzzák.
Én is arra tippelek, hogy lemegy a második mozifilm is, aztán majd az új sorozat is ugyan úgy kezdődik, ahogy a Super, azaz intergrálva a mozikkkal.
Közben rengeteg fillert és kiegészítést tehetnek a
Én is nagyon lelkes lennék, de nem vagyok az.
Az idő nem nekünk dolgozik az a legnagyobb probléma. A manga havi megjelenésű és most jár az 54-es fejezetnél.
Ami jól hangzana, de az igazság az, hogy a tornáig ahol befejeződött az anime jártunk a 43-as fejezetnél. Tehát 1 év alatt haladtunk 10 kemény fejezetet. Ha úgy veszük, hogy egy fejezet duplának számít bár néha nem történik benne túl sok dolog, akkor is 20 fejezet és az sem számítana soknak.
Ilyen tempoban várnunk kéne kb 3 évet, hogy a manga alapján lehessen az animét csinálni.
Visszatérve persze én tudnék rá várni amennyit csak kell, csak az anime szinkronhangjai elégé benne vannak a korban már
Eltudnátok képzelni a Dragon Ballt ha más lenne Goku vagy Vegita szinkronhangja? Ez itt probléma sajnos.
Én nem tudom, hogy szinkron cserével milyen lesz majd a sorozat...
Hát ha 2020-ban kijönne egy anime aztán majd 2021-ben kezdenék az animét a két film bővített feldolgozásával akkor a manga szerinti folytatás csak 2022-től lehetne feldolgozni. Szóval az még legalább 20-22 fejezet szóval kezdésénél már legalább 75. - 80. fejezetnél járnánk. És még mire ezeket is feldolgoznák megint csak eltelne 1-2 év és jöhetne újabb 20 -22 fejezet. Az megint egy év. Szóval lehet itt még hosszú távban gondolkodni.
Bár a szinkronszínészek tényleg kérdésesek. Lehet az új szupernél már akár újak is jöhetnek.
A Dragon Ball Super anime magyar felirata elérhető az oldalon:
Anime Sorozataink -> Befejezett projektek -> Dragon Ball Super -> Letöltések -> Magyar feliratok letöltése -> Dragon Ball Super anime #001-131. feliratok
Hogy a feliratok melyik letölthető videó verziókhoz stimmelnek, azt a feliratcsomagban lévő olvass el!.txt fájlban találod.
Lehet, hogy rosszul tudom de úgy emlékszem a 6 univerzum is vissza kapta a földet.
De pontosan milyen földet? Azt a földet ami a pusztulás után folytatja a fejlődését? Vagy esetleg le másolta a 7 univerzum földjét és vele együtt az összes lakosát? Ha a második történt akkor vajon a 6 univerzumban is léteznek Gokuék másoltai?
Érdekelne a véleményetek.😁
raymund86 írta:
Lehet, hogy rosszul tudom de úgy emlékszem a 6 univerzum is vissza kapta a földet.
De pontosan milyen földet? Azt a földet ami a pusztulás után folytatja a fejlődését? Vagy esetleg le másolta a 7 univerzum földjét és vele együtt az összes lakosát? Ha a második történt akkor vajon a 6 univerzumban is léteznek Gokuék másoltai?
Érdekelne a véleményetek.😁
Ugrás a fórumra: |