Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
High School DxD
Durzo
Másnak is feltűnt, hogy amikor Azazel és Yasaka kezet fogtak, Serafall rátette a bal kezét, de a vágás után már a jobb kezét nyújtja?

Sairaog meg nagyon menő, ahogy nyomja az egykezes fekvőket, de igazán megcsinálhatták volna rendesen is azokat a fekvőket.

Ha valami normális méretre szorítanák vissza a méreteket az egy jó kezdés lenne.

Csak vigyázz Issei meg ne hallja. Nem emlékszel mit csinált Valival amikor megpróbálta?:lol
Szerkesztette: Durzo - 2018.05.23. 15:15
 
goku5
Vali "megfelezni" próbálta a melleket. Méretarányosan meg láttam már rosszabbat is. Pl amit nemrég néztem a
Hajimete no Gal-ban. Igaz ott 1 nagyon kiugró volt.

A rész meg nagyon ütős volt! Már kezdésnek mint mellbimbók mint kapcsolók!:bow:bow:ehhIkszdé:jaja
Majd jöhettek az üzemmódok!:D
Hazaérve meg a számonkérés a lányoktól!
Egész szépen épül már az a hárem! Vagy inkább már meg is van csak meddig bővül még? Pláne amikor pár lány meg felnő!:jaja
A végén meg egy ujjas fekvőtámasz!
 
Jaeger
Nekem is nagyon bejött a heti rész :D
Issei új képessége nekem Vasember új páncéljának a képességére hajazott teljesen ezzel a sok váltással elég menő lett. Ha ezt az erőt is kimaxolja tényleg nem nagyon lehet ellenfele ez most ismét nagy power up. Ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor először megkapta a páncélt.

És a sok Son Goku utalás is jó ötlet volt, az utolsó lövésről csak nekem jutott eszembe a kamehameha? Pont Goku egyik trükkje, hogy képes hajlítani. A végén azért jobban is megdícsérhették volna a lányok és nagyobb figyelmet kaphatott volna milyen jó vezető volt.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Nagyon jó kis rész volt a heti is, bár az első felénél még én éreztek hogy mennyire égő! Nem értem miért volt olyan fontos ezt a gyerekeknek való előadást beletenni? Pláne eleve ezt a mell sárkányt ennyire túlspilázni a gyerekeknek!?
De a második fele már azért sokkal jobb volt és komolyabb hangvételű.
Amúgy csak nekem gyanús vagy az elnök anyja már arra célozgat hogy ki is léphetne és saját játékot is kezdhetne. Mivel már főhősünk erősebb mint a saját királya, vagy mint a legtöbb démon. Ezét is fogadták el olyan könnyen és gyorsan őt.
Ez a depizés és együttérzés a partnerek között meg mindent vitt!:bow:ehh
 
bicskei
Sziasztok;
infó arrol hogy a Hero után lesz még folytatása az animének? ugyanis elvileg ez a 4. évad 9. és 10. kötetet dolgozza fel.
 
bakod
Az első felét a 7. résznek felejtsük el.... Basszus csodálom hogy elvállalták a szereplést. kiégett az agyam. Itt is igaz hogy van az a pénz... :D
A depizős jelenet inkább viccesre sikerült, bár Draiget meg tudom érteni.

Azért azt még nem mondanám hogy a Sátánnál is erősebb lenne Issei, ahhoz még "pár" lépcsőfok hátravan, de tény hogy a legtöbb démonnál erősebb.
 
Durzo
Olvassátok a novelt és akkor megkímélitek magatokat az ilyen fillerektől. :D És nem a pénzért csinálják, hanem inkább a gyerekekért. A Mell Sárkány az Alvilág legnépszerűbb gyerekműsora. Na meg Issei szeretne szexi anyukákkal találkozni, de azok meg Kibát akarják. :D

Issei kb azóta erősebb Riasnál, hogy elérte a Balance Breakert. Ha lesz majd 5. évad, az majd ezen a szálon fog egy kicsit tovább menni.
 
goku5
HA ez tényleg "filler" volt akkor pláne nem értem. Van amit kihagynak vagy lerövidítenek de tesznek bele ilyen fölös dolgokat?
Már eleve ezt a gyerekműsort nem értem! Mi szükség van rá?Mert ne az legyen már hogy rajongók meg pénz miatt!:nee

Amúgy ezért is írtam hogy amire az elnök anyja gondolhatott hogy kiléphet és saját csapatot építhet ezzel erősítheti magát és a Gremory családot. Tényleg nem olvasom a novelt de valahogy nekem tisztára ez jött le. Mivel elvileg Isse a leggyengébb bábú "csak egy (8)" paraszt, de már mégis ő a legerősebb a csapatban és elég jó vezető is lenne. Vezető irányító képességei is fejlődnek.
És gondolom a "sült csirke húga" se véletlenül most jelenik meg.

Amúgy ha igaz hogy 25. kötettel fejelődik be a történet akkor szerintem biztos hogy lesz folytatás. Csak hogy mikor az már más kérdés. Eddig nem túl gyakran jelentek meg az új évadai, pedig igen sok az előnyel a novelnek és tán már akkor vége is van. Hátha így gyorsítanának rajta.
 
attila92
hello lene egy kerdesem hol lehet megtalalni hogy elolvasam magyarul az oszes kotetet? elore is koszi
 
bakod
Én se olvasom a novellt (nem hinném hogy magyarul lenne valahol), de nekem is az jött le hogy a kiválására céloz Rias anyja. De ha ez megtörténne a háreme menne utána (még lehet Rias is) :D
 
Avaren
A 4. kötet elejéig megtalálható a Novell magyarul is a neten, de fel lett függesztve a fordítása ha minden igaz.
 
Durzo
goku5 írta:

HA ez tényleg "filler" volt akkor pláne nem értem. Van amit kihagynak vagy lerövidítenek de tesznek bele ilyen fölös dolgokat?

Ami egy az egyben kimaradt, az még az előző évadokban volt, de az nem ennek a stúdiónak a hibája. A rövidítéseket én se értem, de a filler rész gondolom azért volt most benne, mert itt akarták, hogy véget érjen a rész és el akarták nyújtani valahogy.

Már eleve ezt a gyerekműsort nem értem! Mi szükség van rá?Mert ne az legyen már hogy rajongók meg pénz miatt!:nee

Nyilván van belőle bevételük, de nem ez a fő cél. Issei kb olyan a gyerekeknek, mint All Might a My Hero Academia-ban.

Amúgy ezért is írtam hogy amire az elnök anyja gondolhatott hogy kiléphet és saját csapatot építhet ezzel erősítheti magát és a Gremory családot.

Mivel ez is Issei céljai közé tartozik, előbb-utóbb ez is esedékes lesz, de jelenleg még a történet felénél se tartunk. Még én se tartok ott a novelben, hogy saját csapata lenne.

Mivel elvileg Isse a leggyengébb bábú "csak egy (8)" paraszt, de már mégis ő a legerősebb a csapatban és elég jó vezető is lenne. Vezető irányító képességei is fejlődnek.

Nem tudom, hogy az emberek miért gondolják azt, hogy a gyalog gyenge? Ok, lassú a többi bábúhoz képest, szóval kevesebb lehetőség rejlik benne, ha konkrétan támadni kell, de ha egyszer odaér, akkor ugyanúgy leüthet bármilyen bábút, minta többi. És ha átér a másik oldalra, előléphet bármilyen másik bábúvá (kivéve király). Szóval nem gyenge az, csak tudni kell használni. Plusz a DxD-ben az, hogy gyalog vagy nem korlátoz a sebességben és a Rating Game-en kívül bárhol előléphetsz a harcmezőn, nem kell eljutnod az ellenség bázisára. Ebben a tekintetben szerintem inkább a legerősebb, mint a leggyengébb.
A vezetői képességei fejlődnek az tény, de azért messze van még attól, hogy saját csapata legyen.
 
goku5
Hogy miért is kell hogy a gyerekek (démon) rajongjanak érte én nem értem. Az ő ereje és képessége ami számít. így nagyon leredukálják, mint gyerek példaképet.

Azt meg hogy "gyenge" itt én is tudom mit jelent. Jól elmagyarázták a sorozat folyamán és azt is mire képes. Viszont ha úgy vesszük csak ő a leggyengébb képességű értékű bábú. Jó a sorozatban lehet másképp is értelmezni de akkor is. Viszont Issei már akkor is erősebb mint bármelyik bábú akár a királyánál is már most.
Az meg hogy ki akar válni egyértelmű de azt is az elnöke miatt, hogy elismerje egyenlő legyen vele. Amúgy már volt említve ha tényleg kiválna Asia és Xenobia biztos mennének vele. Viszont a többiek nem hinném. Nekik is inkább Riashoz van nagyobb kapcsolatuk. Nem hiszem hogy elhagynák. De attól még nem szakadna meg a kapcsolatuk Issevel ha kilépne.
De majd meglátjuk. Ez az én véleményem.
 
barn
A gyerekműsor rész nem volt (egészen) filler, Elég rég olvastam de emlékszem hogy volt egy rész ahol megtartották a műsort és Issei találkozott a kisgyerekkel a kapuban. Eddig eléggé novel hű a feldolgozás, csak 1-2 kihagyás van benne.
És a pénz ahoz is kell hogy magasrangú démon lehessen, és a gyerekeknek is lessz még szerepük ezen (és a későbbi) arc-ok során is.
(És Sairaorg is jobban tetszik így mint amilyen a harmadik évadban volt)
 
Durzo
Igen, csak az a műsor 1 oldal volt a novelben, itt meg el ment vele majdnem a rész negyede. Utána Issei elmélkedett még 2 oldalt és utána jött a gyerek. Mindezt úgy, hogy az egész rész 40 oldalt dolgozott fel. Kb az egész kötet legjelentéktelenebb részét nyújtották el ennyire, amit megértek, mert jó helyen ért véget a rész, de ehhez valamivel ki kellett tölteni az időt és ha már volt ez a műsor, ami jóformán csak említés szinten volt benne, akkor miért ne azzal? Engem mondjuk annyira nem zavar. A történetet tudom, a harcok meg úgyis a végén lesznek.
 
Ugrás a fórumra: