Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Hel Enai Dawn: Sunderon - Az Ördög Vére [spoilerveszély!]
Tapion-sama
Ebbe a témába várjuk csapattagunk regényével kapcsolatos véleményeket, gondolatokat, stb.

Akinek esetleg elképzelése sincs, miről beszélek:

Kedves Látogatóink!

Örömmel és büszkén jelentjük be, hogy egyik csapattagunknak megjelent a könyve Magyarországon! Mérhetetlenül büszkék vagyunk rá, ezért szeretnénk veletek is megosztani ezt az örömet!

A könyv az Underground Kiadó gondozásában jelent meg a tegnapi napon. Jelenleg még csak a Kiadó webshopjából vásárolható meg, óriási kedvezménnyel. Hamarosan a Libri és a Líra könyvesboltok polcain is feltűnik! Lepd meg magad karácsonyra! ;)

A tartalomból...
"Sun bármit megtenne, hogy a pokolba jusson. A lány gyermekkorában megsértette a pokol hercegét, amiért az ördög megégette a kezét. Az égés soha meg nem szűnő kínokat okoz, amiktől csak úgy szabadulhat, ha megtalálja a herceget. A lány egy Paranoia nevű ezoterikus boltban tengeti mindennapjait, kutatva egy igazi nyom után, ami elvezeti a démonok világába, Nefrába. Arra viszont nem számít, hogy egyszerre talál rá az ígéretes jövő és a keserű múlt is egy iránytű és egy indigó szemű üldöző képében.

Deron Nefra trónjára vágyik, de ez lehetetlen, amíg az apja életben van. A fiatal ördögnek folyamatosan bizonyítania kell rátermettségét kétes származása miatt. Közben a háttérben összeesküvők mozgolódnak, és mindenki csak a saját érdekeit nézi. Az angyalok és démonok háborújában pedig nincsenek szabályok."


Ide kattintva elérhető az Underground Kiadó webshopja, ahonnan most akciós áron vásárolhatjátok meg ezt a magával ragadó művet!


Hel Enai Dawn Facebook oldalán idővel további érdekességeket, információkat kaphattok a regénnyel, illetve tervezett folytatásaival kapcsolatban. Kövessétek, lájkoljátok, osszátok meg a bejegyzéseit! Terjedjen csak el kis hazánkban egy animerajongó élete munkássága!
Hel Enai Dawn oldala (Facebook)


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Anubisz31
Nos, akkor néhány gondolat a könyvről, amelyet a könyvmolyon már megosztottam:
A cselekmény fordulatos, megszokott sablonoktól nagyrészt mentes, jó logikai érzékkel a könyv 3/4 részénél néhány végkifejleti elemet érezni lehet, mégis van benne némi csavar, ahogy a teljes kép kibontakozik. A főhős motivációja nem egyértelmű, habár sok tényezője van, de remélem a folytatásból kibontakozik részletesen. Ha hasonlítanom kellene valamelyik korábbi olvasmányomhoz, akkor talán Cassandra Clare Végzet ereklyéi sorozathoz tudnám hasonlítani. Remek könyv, csak ajánlani tudom a fantasy rajongóknak!
 
Miky
Nekem összességében nagyon tetszett a könyv!:)
Nem egy megszokott fantasy regény, Hel próbálja kerülni a szokásos sémákat és sablonokat. Szerintem, ha valaki friss és újító szándékú fantasy regényt akar olvasni nyugodtan tehet vele egy próbát, szerény véleményem szerint a csalódás kizárt.;)

U.i.: Izgatottan várom a folytatást...:D
 
wolfy8
A molyon már osztottam meg némi véleményt ugyan, de ide is írok egy keveset.
A könyv érdekesen indított számomra már az első mondatokkal, és mivel animés körökben nevelkedtem, el is képzeltem egy lehetséges irányt.
Aztán elég hamar kaptam is az első pofont, ugyanis kiderült, hogy ez nagyon nem az történetvezetés lesz. Annyi fordulat, érdekes képesség tárult elém, rengeteg történés, csak kapkodtam a fejem. Van pár karakter, aki szimpatikus, mondjuk tényleg nem tudom még most se, kinek az oldalára kellene állnom. Nagyon sok kérdésem maradt nyitottan, nagyon várom a folytatást! Remek könyv!
(U.i.: Nagyon érdekelne, hány kötetre lehet számítani?)
 
Hel Enai Dawn
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a dicséretet mindenkinek! Nehéz válaszolni hány kötet lesz, mivel már sokszor át lett alakítva a sztori. Jelenleg úgy néz ki hogy 6 kötet lesz összesen. A 2. rész már készül, remélhetőleg idén még elkészül. :)
 
Kirin
Egyébként érdekes maga a mű.

!!!Sopiler!!!

Már vannak teóriáim, hogy miért létezhet az a jópár világ (szerintem négy van valójában). Talán közrefoghatja azt az egyet, aminek nem szabad újra előtörnie. Gw... is "érdekesnek" látta, amikor egy "aprócska" dolog miatt a tenger alá merült. Úgy vélem, hogy az, ami alá merült és az, ahol De... az elején megfordult a negyedik világ határai. A tornyok pedig mint egy pecsét is lenne. Legalábbis, ha felülről rápillantana az ember (olvasó), akkor talán megpillanthatná a dolgot.
Mint ahogyan De... és "barátai" képesek rá. Csak ők kicsiket csinálnak, Gw... és barátai meg nagyot.

Remélem nem rodítottam bele nagyon az olvasó nagyközönség érzéseibe azáltal, hogy itt hangosan gondolkodtam:$

De mindenesetre várom, hogy mi fog kisűlni belőle. A megfogalmazása újszerű, nem sablonos. Újító a maga nemében.

Ui: Vajon Amerika mikor fog lecsapni rá a jogok megszerzése reményében? :hmm :D

Egyesítve 2019.03.10 12:03:17:
Ha sokat motyogtam és sokakból ellenérzést vált ki a véleményem, kérlek Tapion-sama töröld a hozzászólásomat, nem akarok gondot okozni. :bow
Szerkesztette: Kirin - 2019.03.10. 12:03
 
Hel Enai Dawn
Ha valaki kedvet kapott a könyv olvasásához, most szerencsét próbálhat. Ismét indítottam egy facebookos megosztós játékot. 3 könyvet fogok kisorsolni. Április 2. a határidő. :)

Amúgy Köszi Kirin a teóriát a véleményt. Nagyon örültem neki. :)
 
Gabesz
Az a durva, hogy az elsők között láttam az előzetes terveket, de a kész művet még nem sikerült elolvasnom!
Milyenek a publikálási adatok, sok könyvet sikerült már eladni?
 
Hel Enai Dawn
Szia Gabesz!

Köszönöm szépen, jól haladnak az eladások. Igazából sokkal jobban, mint vártam.
Most jött ki néhány napja az E-könyv is :)
 
Hadron
Helyes , legyen csak terjesztve az ige!
Én ugyan nem mostanság olvastam ki , de épp tegnap/tegnap előtt jutott eszembe a könyv.
Még most is kb ugyanúgy várom a folytatást mint mikor végeztem vele.
Ja meg még annyi hogy ez a befejezés csúnya volt:D így pláne várós a folytatás:jaja
Esetleg jövő évre várható a folytatás??
 
Hel Enai Dawn
Sajnos nem tudok semmi biztosat mondani a folytatásról :( Szeretném én is hogy jövőre kimenjen, de folyamatosan összefognak ellenem a karakterek, túl sokan vannak és állandóan szétesik a központi szál. :S Folyamatosan dolgozom rajta, egyenlőre ennyit mondhatok.
Míg nem lesz addig egy régebbi projektemet publikálom az Facebook oldalamon fejezetenként. Az idő meséje a címe. Hasonlóan a Sunderonhoz ez is Fantasy. A napokban teszem ki a 2. Fejezetet. Ha van kedved kövesd az oldalam és olvass bele az idő meséjébe. :)
 
Hadron
Értem hát akkor hajrá!!!!
Jó munkához idő kell:)
 
Ugrás a fórumra: