Tapion-sama minden elismerésem a tiéd. nagyon szepen koszonom a valaszod. ismét hozod a megszokott lehető legminőségibb feliratot a számunkra . koszonjuk
[NKWT] Publikálások, megjelenések
Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Előszőr is szeretném megköszöni a sok fordítást amit a szabad időtökben csináltok. Hálásak lehetünk érte. Másik egy kérdés lenne hogy a" Douluo Dalu(Combat Continent, Soul Land) című anime ami nekem nagyon tetszik és mikor megláttam hogy it megtalálható magyar felírattal nagyon megőrültem" lesznek e további részek felrakva. Előre is köszönöm a választ.
micu írta:
Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Előszőr is szeretném megköszöni a sok fordítást amit a szabad időtökben csináltok. Hálásak lehetünk érte. Másik egy kérdés lenne hogy a" Douluo Dalu(Combat Continent, Soul Land) című anime ami nekem nagyon tetszik és mikor megláttam hogy it megtalálható magyar felírattal nagyon megőrültem" lesznek e további részek felrakva. Előre is köszönöm a választ.
Hali!
Érdeklődni szeretnék, hogy hogy haladtok a One Piece anime régebbi részeinek újrakiadásával? Kb. mikorra várható a következő nagyobb csomag? Amennyiben túlságosan idegesítő a kérdésem, nyugodtan hagyjátok figyelmen kívül!
Nagyszerű munkát végeztek a projekttel! Válaszotokat pedig előre is köszönöm szépen!
Ugrás a fórumra: |