Hozzászólások
One Piece manga
Jon
A vérdíjak önmagában még nem jelentik azt, hogy olyan erősek is. A kegyetlenség is benne lehet, és gondolom Kaido emberei nem mentek a szomszédba sosem egy kis kegyetlenkedésért (persze Big Moméi sem, de szerintem Kaidoék, eddig látottak alapján különösen, ráadásul kicsit másféle politikát is folytatnak, Kaidoék sokkal... reaktívabbnak tűnnek. Elég ha arra gondolunk, hogy Shankset is meg akarta rögtön állítani a háború előtt, hogy Doflamingo vereségére is reagáltak azonnal, és megpróbálták kimenteni, míg Big Momnak nem tudunk nagy konfrontációjáról senkivel.).
Persze ettől még lehet, hogy Kaido emberei erősebbek, mint Big Moméi, de azt pl. nem mondanám, hogy ennyivel, akkor nincs egyensúly, meg Katakuri nagyon fel lett hypeolva, és nemcsak a vérdíjával, úgyhogy kétlem, hogy utólag lealázná őt Oda olyannal, hogy akkor most sorban jönnek emberek, akik erősebbek nála.
Pl. (látatlanban beszélve, szóval simán tévedhetek persze) nem hiszem, hogy Queen olyan erős lenne, mint Katakuri, hiába nagyobb a vérdíja, nem is kicsivel. (Egyébként én nagyon úgy látom, hogy Luffy megverné mostmár Queent, nem is annyira szorosan, és lehet, hogy meg is fogja, látok rá esélyt, hogy Oda úgy vezeti majd a szálakat, hogy ők harcoljanak majd, akár nemsokára, még a börtönben. A mai fejezet eléggé rájátszott erre. Persze az lehet, hogy majd valami félbeszakítja őket.)
De azt már simán el tudom képzelni, hogy King már erősebb, úgyhogy az fennállhat, hogy Kaido főtisztjei erősebbek összességében (ha King>Katakuri>Queen>Smoothie>Jack>Cracker, értitek gondolom.)

Amúgy ejjj, de jó fejezet volt ez szerintem :D Rengeteg érdekes történéssel, meg szórakoztató pillanattal, Nami nagyon-nagy volt, de Sanji is :D Zoro harcára kíváncsi vagyok, az ellenfele szövetséges lehet majd szerintem, Sanjiék is benne vannak, Luffyról ugye nem is beszélve. Chopperék Big Mommal meg gyanúsan eltűntek, ott is kell legyen majd valami.

https://jaiminisb...936/page/9
Ez a Luffy mosoly már egészen Rogeres ;)

Szerk.: Bocsi, a komment felső részét csomószor szerkesztettem, kicsit össze-vissza, de remélem értitek, mire akartam kilyukadni xD
Szerkesztette: Jon - 2019.03.15. 14:25


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
AFR
Teach
Még mindig semmi köze a két dolognak egymáshoz.
BM és csapata jól láthatóan nem túl aktív életmódot folytatott.
Kaidou ellenben fejjel a falnak módon mindent muszklival intéz.
Queen vérdíját ez bőven magyarázza.
A vérdíjban nagyon beleszámítanak a tettek.
Tehát annak hogy Queen és King erősebb Katakuri-nál semmi alapja.
Lehetséges de ezt ilyen kis vérdíjkülönbségből leszűrni alaptalan.

Úgy látom Jon megelőzött :D Am jó újra "látni" téged
 
Paidion
Hiei valószínűleg ironizált és azt értette "Ray pillanat" alatt, hogy mikor lesz Luffynak megint visszaemlékezése a két éves edzésre, ezáltal pedig egyfajta hypeot és erőnövekedést kap a semmiből. Lásd Luffy vs Katakuri. Persze ezt fordítva is lehet értelmezni, miszerint Luffy Katakuri ellen ért el fejlődést, ezt pedig Oda a visszaemlékezés által szemlélteti, elmélyíti, kvázi megalapozza és hitelesíti. Teljesen normális és logikus szerzői fogás, ami többek között azt a célt is szolgálja, hogy kielégítse az olvasók tökéletesen érthető vágyát, hogy legalább részleteiben megismerje a két éves edzés történéseit.
 
Teach16
Sokan túlbecsülik Katakurit pedig nem olyan nagy szám. A luffy vs katakuri harc során Katakuri kb 100x padlóra küldte Luffy-t de ő mindig talpra állt. Luffy egyszer küldte padlóra Katakurit nem többször de akkor ott is maradt. Luffy szivósabb és kitartóbb
Szerkesztette: Teach16 - 2019.03.15. 15:06
 
Giovanna
Luffy extrém állóképességgel rendelkezik, azért is győzte le Katakurit. Az állóképesség nem Katakuri legnagyobb fegyvere, viszont a jövőbe látás -és a nagyon erős fegyverzet Haki-ja félelmetessé teszi őt.
Hogy erősebb-e Queen? Lehet, majd kiderül.

Összességében jó fejezet volt ez. Az meg lehetetlen, hogy Luffy 10-szer vagy 20-szor erősebb lesz mint korábban bármikor, Oda nem csinál ilyet...

Sanji hatalmas volt :D és vicces volt, ahogy Drake -és Hawkins is kidőlt Ikszdé

Tyű, hogy ha Big mom-ék betoppanak, na az érdekes lesz. Ikszdé
 
Hiei
Paidion írta:

Hiei valószínűleg ironizált és azt értette "Ray pillanat" alatt, hogy mikor lesz Luffynak megint visszaemlékezése a két éves edzésre, ezáltal pedig egyfajta hypeot és erőnövekedést kap a semmiből. Lásd Luffy vs Katakuri. Persze ezt fordítva is lehet értelmezni, miszerint Luffy Katakuri ellen ért el fejlődést, ezt pedig Oda a visszaemlékezés által szemlélteti, elmélyíti, kvázi megalapozza és hitelesíti. Teljesen normális és logikus szerzői fogás, ami többek között azt a célt is szolgálja, hogy kielégítse az olvasók tökéletesen érthető vágyát, hogy legalább részleteiben megismerje a két éves edzés történéseit.


Bilincs levételére gondoltam.

Már nem azért, de mekkora IQ nukunak kell lenni, hogy levegye valaki Luffyról a kairosekit, mikor a halszálkás csókát még a cellából se engedik ki.
Ez masszívan azt mutatja, hogy fogalma nincs arról Luffy kicsoda. Az hogy rácsodálkozott a király akaratára szintén erről árulkodik.
Az ember már csak legyint egy shounenben azon, hogy Luffyt lecsukta és nem ölte meg, de mikor ilyen hajmeresztő dolgot csinálnak, akkor sikítani tudnék.
Még akkor is, ha mondjuk Kawamatsu azért nem hagyhatja el a cellát, mert teljesítette Queen egy ilyen gyökérségét. Nekem Kaidou legénysége már kiborítóan butának tűnik. Eddig is azt feltételeztem, hogy az Ász vagy Queen lesz a csapat esze, mert Kaidou inkompetensnek tűnik, de szegény dagit se az eszéért és a tájékozottságáért tartják az biztos.
Így gyakorlatilag már semmire nincs szüksége Luffynak tálcán adták a szökés kulcsát.
Szerkesztette: Hiei - 2019.03.15. 16:14
 
kristofkristof
Hiei: Én inkább úgy mondanám, hogy lebecsüli. Az biztos, hogy Queen tudja, hogy ki Luffy, hiszen Szalmakalaposnak nevezi. Azt simán elfogadom, hogyha egy olyan Beasts kalóz nem ismeri Luffyt, aki csak Wanon szolgál, de Kaido legközelebbi emberei képben vannak az aktuális információkkal remélhetőleg. Bár az első mondatomat úgy fogalmaznám át, hogy nagyon csúnyán lebecsüli, mert meglepődött a király akaratán. Ja és én még nem is azon vagyok kiakadva, hogy Queen ennyire lenézi Luffyt, hanem ezen a játékon. Egyszerűen nem tudom komolyan venni, akár robban az ilyen akár szétvágja a fejét valahogy nem érzem az egész súlyát. Hányan túléltek brutális robbanásokat meg vágásokat, Kingbaumot gyakorlatilag kettévágták.

Amikor Katakuriról van szó nem tudok dönteni. Igazából engem a Luffy vs Katakuri harcnak a vége háborított fel a legjobban. Amikor Luffy eltalálta a King Cobrával percekig csak néztem, hogy mitől dőlt ki Katakuri. Egy King Kong Gun esetén teljesen megértettem volna, de ez nekem nem tűnt egy végső támadásnak.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
 
bakod
Hiei szerintem itt is arról lesz szó mint a BM kalózoknál: szarba se nézik Luffyt. nyilván azért mert a Yonkouknak és legénységének sokáig senki újjal nem kellett harcolniuk. volt a 4 sereg és ha más valakit kellett elintézni azt egy laza mozdulattal elérték. plusz gondolom a parancsnokok bevetése se mindennapi, csak ha tényleg erődemonstráció a cél.

A legrosszabb generáció több tagjával is találkoztak és lealázták őket. most akkor mit vártak volna Luffytól? mondjuk abban én is egyetértek hogy olvashatnának újságot, de szerintem az se érdekli őket, mert nem hiszik hogy bármi nagyobb kaliberű dolog is történne.
 
AFR
Én is elgondolkoztam azon hogy ha a Csapások is ennyire alulinformáltak akkor vajon ki szolgál infókkal és ki lehet az ész.

Nem emlékszem hogy hogy hívták azt a 60 millás kalózt akinek a nyakán felrobbant a nyakörv Sabaody-n de még ő se halt meg azonnal csak pár másodperc múlva.
Luffy kétségtelen hogy simán túlélné azt de azt már nem ha ezek a pengék lenyakazzák.
De úgyse szóval lényegtelen.
 
Hiei
Mama kiküldte Luffyra az édességparancsnokát utána az egész hadsereget. Egy könyvbe zárta ahonnan lehetetlen kijönni. Bege és Jinbo árulásával nem számolt, de ő az egész csapatát mozgósította ellene. Egyáltalán nem éreztem, hogy lebecsüli őt. KAtakuri is annak ellenére, hogy flegma volt vele és gyakorlatilag oktatta így ismerve a végkimenetelt meg főleg nevezhetjük oktatásnak ő se becsülte le Luffyt hiszen még a G4 formába se engedte, ami egy nagyon jó kis húzás volt. Abban a harcban az volt a legbosszantóbb, hogy lebőkhette volna Luffyt, mint egy disznót, de nem tette. A plot armor ugyebár.
Itt viszont már komédiába illő mit csinálnakxD

Egyre jobban imádkozom, hogy elkeni ezeknek a makákóknak a száját, de valami kegyetlenül. Főleg, ha tényleg ilyen agyhalottak.
Ezen az edzésen meg nem aggódom Oda nem Toriyama nem fog ilyen silány húzást meglépni. Mondjuk azért az elég mókás lenne, ha Luffy ésszel győzné le KaidoutXD Bármennyire is elképzelhetetlenxD
 
dungeonlord
https://www.youtu...T_QGuseDIk
Ahogy ígértem, ismét egy rajóngoi manga fejezetet linkelek be, ha megint gyenge fejezetet kapunk .
Katakuri dolog nem jött össze, de remélem a többi benne lesz az eredeti mangában
Ezt várom Kaidotól, aki a legerősebb élőlény címet kapta. Nem 1vs1,hanem csapatharcot .
 
Rikiya
Nem értem, hogy miért majmolod ennyire Kaidout.Tény,hogy nagy hypeot kapott,az egyik legjobb Yonkou,de közel sem a legerősebb.Valószínüleg a határtalan állóképessége miatt kaphatta a "legerősebb élőlény" megnevezést.Ettől függetlenül még lehet óriási a fizikai ereje,de szerintem közel sem ér fel WB-vel.Igazad van,szerintem sem lenne hiteles,ha Luffy 9 napon belül egy olyan szintet képviselne,mint Kaidou.Viszont az sem megoldás,ha mindenkinek neki támadnak 10-en...Sőt,szánalmas lenne.Az ilyen 2v2,3v3 még elfogadhatóak,de az amiről te beszélsz,már nem igen.Ha egyedül fog Kaidou ellen harcolni,ha nem,akkor is ő fogja elvégezni a munka oroszlán részét,tehát én nem értem mit problémázol ezen.Egyébként mérget is vehetnénk rá,hogy Luffy egyedül fogja legyőzni Kaidout.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.03.17. 15:40


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
bakod
Nem is tudom. Kaido csapata eléggé elkényelmesedett Wanon ahol mindenki retteg tőlük, márcsak azért is mert smile (inkább úgy mondom, hogy röhej)gyümijük van.
És amint láttuk a Yonkou sem a legeszesebbek közé tartozik, viszont szerintem is inkább az állóképessége lesz hatalmas Kaidonak.

Azt nem tudom, hogy fogják legyőzni. Ami biztosnak tűnik most, hogy Kaidonak buknia kell. Ezt nem tudja Oda tovább húzni és valszeg nem is akarja.
A teljes csapat harc ötlete eléggé elütne a One Piecetől. Luffy sincs még olyan szinten hogy 1v1be menjen egy Yonkou ellen, hát még a legénysége. Szerintem itt BM is közre fog játszani ha tetszik, ha nem. Hisz Oda azt ígérte, hogy olyan háború lesz itt, ami mellett Marineford vizipisztolypárbajnak fog tűnni. Azt már nehezebben hinném hogy BM is itt esne el. az egy kicsit túl gyors lenne a One Piecehez. aztán ki tudja, de erre nagyon kevés esélyt látok jelenleg
 
szocsola
szerintem luffy és kidd fogják legyőzni, vagy luffy/law
 
vincentlll
milyen érdekes összes yonkou mítosz meg dől hogy 10évig voltak aktívak amit hátra hagyot Roger azon osztoszkodtak és csak hírnevükből éltek meg sokáig mind 2 yonkuo eddig birodalom felépítésén fáradozot és ez a gyengéjuk is
 
Ugrás a fórumra: