Hozzászólások
One Piece manga
kasza93
Hát igen Kinemon arca az utolsó oldalon felejthettlen, egy igazi "zseni " megtestesülése.
 
Ragal
Pontosan :D
Sőt, biztos vagyok benne, hogy Kinemon is ugyan annyira meglepődött ezen az egész levezetésen Denjirotól, mint Kanjuurou.
 
jasek89
Ragal
Szerintem is, itt az igazi zseni Denjiro volt, aki többet látott ebbe bele, mint Kinemon. IkszdéIkszdé
 
kasza93
jasek89 írta:

Ragal
Szerintem is, itt az igazi zseni Denjiro volt, aki többet látott ebbe bele, mint Kinemon. IkszdéIkszdéItt nem csak Denjiro látott bele többet hanem mindenki más is. Az egyedülik aki benézték azok a hüvelyek élükön Kinemonnal.
Szerkesztette: kasza93 - 2020.03.30. 15:52
 
Csibe
Kinemonnak ördögi mákja van, ahogy elnéztem az arckifejezését fejezet végén, csak azért nem semmisült meg a flotta, mert mindenki másképp értelmezte az üzenetet, mint ahogy ő akarta, ha kicsit konkrétabb az üzenet, akkor a flottának annyi...

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Oda komolyan gondolja, hogy itt most Kaidou és Big Mom is le lesz gyújtva, nem tudom, hogy hogy lesz ez hihetően megoldva, de a Katakuri elleni harc után nem sok jót remélek....
 
AFR
Kinemon igazi zseni. Olyan zseni hogy még önmagát is átverte :D

Csibe

Én is tartok tőle.
Remélem hogy nem fog beigazolódni a félelmem.
 
Giovanna
Mekkora csavar Ikszdé Kinemon akkora zseni, hogy még saját magát is kicselezte :D

Amúgy véleményem szerint ez egy olyan háború lesz, amiben az egész világ (!) részt fog venni. Úgylesz, hogy először több szálon fut majd a háború ( Luffy -és Big Mom / Kaidoék között, a mésik meg Tengerészet és Marshall D. Teach között, aztán valahol ott lesznek még majd a Forradalmárok is ), aztán szépen lassan egybe fonódik.

És ugye mondjátok hogy ez a háború nagyobb lesz mint a Marinefordi-ütközet.
Hm... pontosítanék, ugyanis maga Oda állította ezt: ,, A Wano-arci háborúhoz képest a Marinefordi-háború csak bolháknak a pattogása lesz".
 
Tronhun
,, A Wano-arci háborúhoz képest a Marinefordi-háború csak bolháknak a pattogása lesz".
Ha ez igaz ,akkor én nem tudom elképzelni ezt a Gear 5 vagy a gumi,gumi gyümölcs ébredése nélkül, vagy talán mindkettő lesz :?

Egyesítve 2020.03.31 17:57:45:
Amugy most ugrott be nem lehet ,hogy Shanks fogja ki segíteni Luffy-ékat?
(Mint marineford végén) Az nagyon nosztalgikus lenne :D
Szerkesztette: Tronhun - 2020.03.31. 17:57
 
Hiei
Már most nagyobb háború van, mint Marinfordon, nem tudom feltűnt-e bárkinek , de két Yonkou és egy akit ötödiknek kiáltottak ki van jelenleg Wanon. Wano és Zou lakosságáról már ne is beszéljünk.
Azt mondjuk nem értem itt sokan miért álmodoznak a forradalmárokról, mikor tudjuk hol vannak és mit csinálnak. Éppen ezért a tengerészet keze is meg van kötve. Valszeg ez pont azért alakult így, hogy véletlen se tudjanak ide jönni teljes erejükkel, mert a legyengült Yonkouk könnyű célpontot jelentenének. Megborulna a világ, ezt pedig Oda még nem akarhatja. Választaniuk kell az égisárkányok vagy a Yonkouk hisz a forradalmárok őket ostromolják. Ha a forradalmárokat meg legyújtanák semmi perc alatt az meg beárazná őket. Ami ismeretlen tényező Vegapunk találmánya.
Ehhez valszeg még jön jó pár erős kalóz. Az sem kizárt, hogy mind a két oldalra. Szóval már magam Kaidou és Mama szövetsége akkor dolog, amit Marinford előtt minden erejével megakart akadályozni a tengerészet.
Luffynak ezt egyedül kell megoldania, mert azzal, hogy ki kiáltották ötödik császárnak már ez az egyetlen lépcső és ezt egyedül kell meglépnie.
Meg őszintén az ostoba ötleteket félretéve egyáltalán van itt bárki, aki képes lenne harcolni egy Yonkouval? Áltathatjuk magunkat itt Kiddel meg Lawal, de még abban se vagyok biztos, hogy Katakuri ellen lenne esélyük. Law már Dofflamingo ellen is karcsú volt én Kidet még gyengébbnek látom, de ha tévedek se hiszem, hogy bármi köze lenne itt a dolgokhoz.
Ez egy olyan harc, amit a Szalmakalaposoknak kell megnyernie. Ez lesz az a pillanat, mikor tényleg meghúzzák a ravaszt és a világ a feje tetejére áll.
Lehet én képzelek bele sokat, de véletlen lenne, hogy a Sword itt van és épp annak a Kobynak jelent, aki Boa Hancockhoz tart, merő véletlen, hogy mind a kettő Luffy fan és a csajét épp most dobták ki a Shichibukaiból? Nem hiszem. Beszéltek itt a flottáról, de sokkal erősebb emberek kellenek ide. Olyanok, mint Jinbei, Marcoék, Hancock vagy CC. Ezek erősítéset jelentenek a flotta csak számbeli erőt képvisel már Doffihoz is hokedlik voltak. Az ő idejük majd később jön el, mikor a mennyiség kell majd. Ide kőkemény minőség kell. Nézzétek meg Charlotte család wiki oldalát és azokat a neveket. Marinfordot már erőben rég felül múltuk itt. Azt hol van még az erősítés?
Szerkesztette: Hiei - 2020.03.31. 21:06
 
Giovanna
Na igen jelen állás szerint egyszerűen semmi esélyük sincs a szalmakalapos-flottának, itt valami nagy segítség kell. Amit írtál Hiei, ide kell Jinbei, Hancock, meg Whitebeard (volt) összes kalóza.
És akkor is még mindig a Yonkok oldalán van a győzelem. Eleve két yonkou együtt...

De ne feledjük, Oda egy zseni, biztos valami eszméletlenül kreatív ötlettel áll elő.
 
Csibe
Nekem is ez a problémám, hogy nincs itt senki, aki ellenfele lehet a parancsnokoknak vagy akár a két Yonkounak, jó persze Luffy meg esetleg talán Jumbe és Zoro esélyesen megütik a szintet, de a többiek?
Én jelenleg úgy állok hozzá, hogy 5400 bokszzsák hajózik éppen Onigashima felé...
Pont elég lesz arra, hogy Kaidou és Big Mom parancsnokai hülyére röhögjék magukat....

Hiei írta:
Lehet én képzelek bele sokat, de véletlen lenne, hogy a Sword itt van és épp annak a Kobynak jelent, aki Boa Hancockhoz tart, merő véletlen, hogy mind a kettő Luffy fan és a csajét épp most dobták ki a Shichibukaiból?


Ezen már én is gondolkodtam, ha ő is jön, akkor pont ideális ellenfele lehet Smoothie-nak, és ebből még akár egy nagyon durva összecsapás is kerekedhet. :D
 
abel08
Megmondom őszintén egyetértek Hieiel, ide valóban minőség kellene. Szerintem Marcoek mindenképpen megjelennek, a legjobb az lenne a Jinbeiel együtt, az nagyon ütne. :D A schibukai eltörlése miatt szerintem a tengerészet elkapja Weewilt, aztán Marcoek tudnak jönni. Én számítok meg egy tengerész megjelenésére, esetleg Kizarura. Egy admirálisnak is lassan veszni kell, ha Oda tényleg Admirálist akar csinálni Coby-bol, és hát Fujitorát meg csak most hozta be, Ryokugyut pedig még meg sem mutatta. Nagyon kiváncsi leszek mi lesz itt. :D
 
bakod
a mostani fejezetben szépen mindent tisztáztunk, innentől kezdve már tényleg csak a háború van hátra :D
Kinnemon hozta a formáját, őbelé is többet képzelnek, mint amennyi van, de ez jól működik :D

egyetértek én is, ez már rég meghaladta Marinefordot.
Jinbei tuti megjelenik, és ha Hiei levezetése helytálló, akkor a Shichibukai volt tagjai ténylegesen erősítést jelenthetnének. persze kb parancsnoki szintig, Yonkouk ellen semmi esélyük együtt se.

Mivel 2 Yonkou brutál sok - még egyis nem hogy 2 - ezért két opciót látok most:
- Ahogy fent említettétek, megjelenik Shanks és segít Luffynak. mindenki tudja a nyílt hívás után, hogy BM Wanora megy hogy megölje Luffyt. Shanks ráadásul az égisárkányok közé ment egy kéréssel még a Reverie alatt. az ő csapata amúgy bőven elég lenne Luffy csapatával a parancsnokok ellen.
Gondoljatok bele egy 2v2 harc elég OP lenne :D
- valamiért mégsem jön Shanks (bár nem tudom, egyelőre az első opció nagyon tetszik :D ), de ekkor is lehet OP harc. a Yonkouk iszonyat erősek, de tudnak egymás mellett harcolni? vagy csak akadályozzák egymást? szerintem inkább az utóbbi. ebben az esetben felbomlana a törékeny szövetség, és egy mindenki mindenki elleni 3 frontos csata (=káosz) alakulna ki.
 
felixgotrek
Hát nem tudom... Én annyira nem szeretném,hogy minden egyes háborúban Shanks legyen a deus ex machina. Aztán meglátjuk.


"Lambert,Lambert,what a prick"
 
kristofkristof
Akkor valószínűleg én vagyok az egyetlen, akit mindkettő nagyon zavar. :ehh

Nagyon is jól jönne és indokolt lenne a flotta megjelenése. Alapból nagy a létszámkülönbség, pláne, hogy nagyobb lehet az ellenség létszám, mert feltehetőleg Kin'emon nem számolta bele Big Mom bandáját. Nyilván onnan nem mindenki van itt, de ez is lényeges. A szalmakalapos flottának nem is az a feladata, hogy parancsnokokat verjen le, ez biztos valami tévedés. Bőven elég ha már 1-1 tisztet szednek le meg darálnak a közkatonákból kicsit.

Amondó vagyok, hogy akik Kaidou parancsnokaival megküzdhetnek azok nem mások, mint Zoro, Sanji, Jinbe vagy néhány hüvely csoportba verődve. Az Inu-Neko duónak biztos lesz köze Jack-hez (már csak a sablonosság kedvéért), de én még Ashurát is idesorolnám. Bár amúgy Smoothie ellen Jinbe is érdekes lenne.

Shanksot és a forradalmárokat nem értem miért várják. A forradalmárok jó okkal vannak biztos távol, Shanks is szervezkedik és túl op lenne ide. Marcot sem akarom itt látni, hogy miért? Egyrészt egy első számú parancsnok csak elvenné a rivaldafényt a többiektől, hacsak nem Kaidou ellen asszisztálna vagy húzná az időt. Ha eddig nem volt nekik fontos megbosszulni Odent, akkor már ne jöjjenek, de ez csak személyes vélemény. Másrészt, ha már ennyire feldobta Oda ezt a Weevil labdát, akkor ne legyen annyi, hogy levadászták szerencsétlent és kész. Amúgy nem a nagy csata napján jelent meg a Tengerészet Hancocknál? Csak mert akkor elég necces lenne ideérnie. Bevallom őszintén már nem emlékszek rá, hogy az időrendben hol helyezkedik el.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Ugrás a fórumra: