Mi van Elbafon amiert visszakene oda menniuk?
1066. fejezetFűha, hát a sorozat, hogy minden egyes fejezettől eldobom az agyam Wano óta nem most állt le. Ohara meg Robin háttérsztorija annyira erős, hogy most is elérzékenyültem, mikor csak beszéltek róla. Oda nem lassít le, te jó ég, mennyi minden fog még kiderülni ebben az arcban.
Azt mondjuk nem tudom, hogy mi magyarázat van arra, hogy a kormány a buster call után nem ellenőrizte a szigetet, hogy nem maradt-e valami épségben, ami számukra veszélyes lehet... és azt sem tudom, hogy reagáljak arra, hogy Saul él. Egy kicsit ez elvesz annak a legendás jelenetnek az erejéből, de belegondolva nem hülyeség, hogy Aokiji nem ölte meg közvetlenül, ill. hogy túl tudta valahogy élni. Ezen kívül persze örülök neki, hogy él. Elbaf egyre valószínűbb, hogy a következő sziget lesz, eddig is így gondoltam, de mostmár még valószínűbb (és Usopp reagált is rá, remélem Oda megfelelően összpontosít majd rá, és a karakterfejlődésére, ha már 950 fejezete ez egy központi motivációja).
Micsoda fejezet, még ha van is egy-két dolog, ami miatt vakarom a fejemet. Wow.
Dragont is alig várom, hogy foglalkozzunk vele mélyebben. Kuma háttérsztorija...
Ill. Vegapunk karakterdizájnja zseniális, nagyon tetszik xD Pont ilyen Odás, bohókás.
-Élek!
-A lelke nem jön ki a testéből! Ez nem lehet, egy kicsit se fél a Mamától?!
-Persze, hogy nem.
-A jövendőbeli Kalózkirály legénységének tagja akarok lenni, vagyis nem félemlíthet meg holmi Yonkou!