Durván fogok fogalmazni, de egy új kor jön.. Az élén Luffy, Kid illetve Law lesznek szerintem és mindenki más csak mellékszereplő.
Én így gondolom, és ez alapján Kid azt csinálja amit kell. Menni előre, még akkor is ha falba ütközik. Persze, ettől még elbukhat, de meghalni nem fog...
... el is kellene buknia.
Shanks is a One Piece-t keresi, jó esetben nála van a 4. db ami hiányzik Luffyéknak. Viszont ennyi.. Kidnél ami van az kell nekik, szóval így lehetne őket játékba hozni.
A szalmakalapos kalózoknak 3 útjelzőjük van. 1. Zou, 2.Big Momtól, 3.Wano. Oden visszaemlékezésből láttuk, hogy volt egy útjelző Neptunéknál. Azt gyanítom, hogy az került Big Momhoz, hiszen övé volt a terület.. A 4. így bárhol lehet konkrétan, és kétlem, hogy Shanksék teázni mentek Elbafra. Ők mindig oda mennek ahova akarnak. Szóval vagy van nála egy, vagy pedig most szerezte meg azt Elbaf szigetén.
Big Mom területeiért is meg fog indulni a harc, én azt vártam volna Kidtől, hogy arra megy rá. Ott is van egy útjelző ami most azé lehet aki le tudja győzni Katakurit.
Ezt levezetve Kid valójában nem Shanks ellen ment, hanem csak követte az utat ami pont Elbafra vezetett ahol Shanks van. Mivel így alakult így oda lehet adni Shanksnak egy útjelzőt, hogy - ahogyan fogalmaztam - játékban legyen.
Kid úgy gondolom túléli, és megy Katakuriék ellen. Csak volt annyi esze, hogy csinált a másolatból is egy másolatot. Kid vs Katakuri.. Nem is hangzik rosszul, nem?