Köszi a fejezet fordítását!
One Piece manga
Hát akkor... Feketeszakáll érkezik, ezaz! Nem Luffy megy segíteni Lawnak meg Kobynak, hanem házhoz jönnek konkrétan!
- Szevasz Mugiwara, ha életben akarod látni ezt a kettőt akkor add csak át szépen az útjelzőidet! Wííííhahaaahaaa
Ez a Stella meg a kis gyerkőcei csak bemelegítés a nagy harchoz.
Kid meg, F.
Egy ütésből leköszönt, hát ez meglepett. Viszont igen, Shanks játékba került az útjelzőkkel... Erre számítottam, de azt, hogy Kidéknek vége arra nem.
Valahogy talán túléli, de ő nem hinném, hogy csatlakozna Luffyhoz.
Én Bellamyt várom vissza egyébként, jó lenne, ha a flotta is megérkezne Eggheadre.
Jövő héten nincs megjelenő rész, Oda szünetet tart. Majd Április 7-én jön a következő.
Kizártnak tartom, hogy Feketeszakáll érkezne Eggheadre, mert még ha olyan gyorsan elintézte volna Lawt, mint Shanks Kidet, akkora távolság van a két sziget között, hogy ennyi idő alatt nem ér ide. Az Ohara párhuzam miatt Aokiji érkezését tartom esélyesnek.
A fejezetről később bővebben, de én irreálisnak tartom, hogy Kid one hit volt Shanksnak.
Tehát akkor valaki olyat odaküldött Teach aki épp nem harcol Law-ék ellen.. Ezen logika mentén lehet Aokiji is igen, viszont a másik, hogy időben nem tudjuk mi mikor történt.. Illetve azt sem, hogy ők milyen gyorsan közlekednek. Amúgy szerintem Shiryu is megjelenhet, Zoroval jó meccset nyomnának.
Kid karaktere ahogyan fel volt építve nem gondolnám én sem, hogy ennyi volt neki, de hogy őszinte legyek én nem is bánnám. Jó a karakter, de ha ő most itt meghalna akkor annak azért komoly súlya lenne és adnak egy kis komolyságot a történetnek.
Köszi a múlt heti fejezet fordítását!
Shanks kb meddig látta a jövőt? Hihetetlen, hogy egy ütés volt. Ezek a Yonkou erőszintek vagy el vannak cseszve vagy zseniálisak! Még nem tudom eldönteni.
Esetleg ha megjelenne Aokiji Elbafnál vagy Kizaru Eggheadnél, megtudnánk milyen erőt képviselnek Shankshoz és Luffy gear5-jához képest. Mert nekem Marinefordnál sem volt világos, hogy kb mennyire erős egy admirális.
Vagy, hogy ezt a csatát látva Luffynak egyáltalán lesz-e esélye.
Valami edzést esetleg bővebb magyarázatot várnék a Hódítóval kapcsolatban is, mint a Ryuo esetében volt.
Még mindig iszonyú hype ez a manga.
Nem érzem úgy, hogy a narrátor hazudna az utolsó oldalon.
Az ellenkezőjét gondolni vagy visszavágót várni vágyalomnak tűnik az én szemszögemből.
Hát... Ez a fejezet most egy időre biztosan kizökkentett az optimista hangulatomból. Én vágom, hogy Kid nem egyedül győzte le a Mamát, azzal is tisztában vagyok, hogy Law volt az, aki a legtöbb sérülést bevitte, de ezt a one hitet most tényleg csak ahhoz tudnám hasonlítani, mintha legyőznél egy admirálist, csak azért, hogy a következő egy karlendítéssel kifektessen. Shansket hypeolni kell, mert egy hype karakter, de ez messze túlzás volt. Biztosan lehetett volna ennek egy másik megoldása. Csodálkozom, hogy Oda nem rukkolt elő az óriások Big Mom iránti gyűlöletével és így már lehet, hogy másképp alakult volna a helyzet, hiszen Kid az egyik, aki legyőzte. Szóval lehetett volna ezzel most kivételesen játszani.
Ezt kaptuk, amiért Kidet évekig szapultuk. Kiderült, hogy végig igazunk volt, de azért csak eljutott idáig, így előkerült a "hátha..." gondolata. Aztán szembejött a valóság.
Nem tudom szerintem akkor az előző történeti ívben is eleshetett volna Kid, annak több értelme lett volna.
Igy csak azt a célt szolgálta, hogy bemutassák, hogy Shanks milyen erős bár ezt eddig is tudtuk.
Kellett valaki, aki eltakarítja Big Mom-ot az útból. Bónusznak ment mellé Law. Már ott is megjegyeztem, hogy irreális, amiket mindketten túléltek. Bár azt is felhánytorgathatnám, hogy Big Mom szándékosan volt agyatlannak írva úgy... egész Wano alatt. Csalóka volt az a duóban szerzett győzelem, még akkor is, ha Shanks ilyen mértékű felmagasztalását túlzónak tartom.
Rikiya írta:
Hát... Ez a fejezet most egy időre biztosan kizökkentett az optimista hangulatomból.Én vágom, hogy Kid nem egyedül győzte le a Mamát, azzal is tisztában vagyok, hogy Law volt az, aki a legtöbb sérülést bevitte, de ezt a one hitet most tényleg csak ahhoz tudnám hasonlítani, mintha legyőznél egy admirálist, csak azért, hogy a következő egy karlendítéssel kifektessen. Shansket hypeolni kell, mert egy hype karakter, de ez messze túlzás volt. Biztosan lehetett volna ennek egy másik megoldása. Csodálkozom, hogy Oda nem rukkolt elő az óriások Big Mom iránti gyűlöletével és így már lehet, hogy másképp alakult volna a helyzet, hiszen Kid az egyik, aki legyőzte. Szóval lehetett volna ezzel most kivételesen játszani.
Kid egyike azon karaktereknek, akiket még soha életemben nem szándékoztam felhypeolni.
Nem Big Mom volt buta, hanem a harc volt megírva bután. Tudom, az emberek szeretnek mindig Big Mom mentális gondjaival jönni, amikor arról van szó, hogy miért veszített, de nem, az a szomorú helyzet, hogy Big Mom sosem volt hülye, csak annak kellett lennie ahhoz, hogy bizonyos karakterek túléljék. Egyrészt mindig is tisztában volt a dolgokkal, tisztában volt azzal, hogy az ellenfelei mit tudnak és mit nem, még akkor is, ha büszke volt. Ez a tetőn folytatott harc során is elég egyértelmű volt szerintem. Ennek bizonyításához nem is kell messzire elmennem: Mama még Hakit sem használt. Nem csak ezt a továbbfejlesztett Király Akaratás-Fegyverzet színés Hakit, semmilyen Hakit nem használt. Csak egy példa a sok közül. De még ha hiszünk is abban, hogy tényleg az agyatlansága okozta a vesztét, akkor sem magyarázza ez azt a rengeteg bekapott halálos támadást Kid és Law részéről, akik a felébredt démongyümölcsük miatt már eleve az összeroggyanás szélén voltak, nem beszélve arról, hogy még Kaidou ellen is harcoltak a tetőn.
Abban viszont egyet értek, hogy Kid ezúttal saját magának is köszönheti a bukását. Forrófejű volt és meggondolatlan. Megmondom őszintén az lett volna a leglogikusabb lépés tőle, ha Kaidou és Big Mom bukása után megpróbálja bekebelezni a Yonkouk területeit, erőt gyűjteni, hadsereget szerezni, flottát alapítani stb... Szomorú, hogy az ilyen részletekkel nem lett kezdve semmi, pedig tudjuk jól, hogy ebben a ligában már nem úgy működnek a dolgok, hogy legyőzöl valakit és tovább lépsz, ez már egy hatalmi játék, és az nem elég csupán, ha te magad vagy csak erős. Ezért is problémás nem csak Kid, de Law kalózbandája is, ahol 1 emberen kívül nem tudsz felmutatni egy érdembeli parancsnokot.
Mindezek után én bízok abban, hogy Kid és a komplett csapata meghal és kilépnek a sztoriból. Nincs értelme a létüknek a történetben. Nem képesek rivalizálni a főhőssel, sem annak embereivel. Elveszítették az egyetlen előnyüket, a Poneglyphüket.
Shanksről még annyi megjegyezni valóm van, hogy kegyetlen. Sőt, egyelőre keményebbnek tűnik Kaidou-nál, és itt most nem erőszintről beszélek. Hezitálás nélkül megsemmisített egy komplett kalózcsapatot.
Rikiya írta:
Mindezek után én bízok abban, hogy Kid és a komplett csapata meghal és kilépnek a sztoriból. Nincs értelme a létüknek a történetben. Nem képesek rivalizálni a főhőssel, sem annak embereivel. Elveszítették az egyetlen előnyüket, a Poneglyphüket.
Shanksről még annyi megjegyezni valóm van, hogy kegyetlen. Sőt, egyelőre keményebbnek tűnik Kaidou-nál, és itt most nem erőszintről beszélek. Hezitálás nélkül megsemmisített egy komplett kalózcsapatot.
Ugrás a fórumra: |