köszi szépen az új fejezet fordítását!
One Piece manga
https://www.manga...piece-1081
Csak annyit mondanék, hogy Luffy te vagy a következő...
Én fenntartom azt a teóriámat, hogy a gyümölcshasználó halálát követően a legközelebbi mezei gyümölcs fog átalakulni. Ezt láthattuk Punk Hazardon-on is, illetve közvetetten lehetne gondolni, hogy Doflamingonak miért sikerült megszereznie a Ace démongyümölcsét.
Én továbbra sem értem, hogy Kuzan mi a francért csatlakozott ehhez a bugyuta brigádhoz. Ha már nem volt cél miért nem csatlakozott inkább a szalmakalaposékhoz? Már csak Robin miatt.. Úgy vezekelhetne.
Aztán most meg nekimegy Garpéknak. Hát vagy teljesen hülye az ember vagy van rá valami jó magyarázat.
Még ha el is hagyja a tengerészetet akkor is simán lehetett volna akár kalózvadász.. Egy fejvadász. Menő lenne... Ez, hogy a legnagyobb köcsögökhöz csatlakozik..? Nem értem.
Csak annyit mondanék, hogy Luffy te vagy a következő...
Feketeszakállékat azért nem nevezném bugyutának. Dimenziókkal értelmesebb, mint az ösztönlény Kaido és Big Mom. Rajta kívül van pár ravasz tag is a csapatban. A mostani fejezetben is nekem sokkal szinpatikusabbnak tűnnek, mint Kaido töketlen és nagypofájú legénysége vagy Big Mom görcsös, összedolgozni képtelen gyerekei. Felhozhatnám még Kid és Law legénységét, akik szintén negatív példák, de Oda úgy döntött, hogy ők új legénységet kapnak.
Ez egy nagyon szép fejezet lett volna, ha egy olyan ember csatlakoznását mutatta volna meg a visszaemlékezés, aki nem egyértelműen egy áruló lesz. Nekem az a meggyőződésem, hogy biztos, hogy SWORD tag, Smokerrel való beszélgetése, stb. Az meg, hogy most Garppal cicaharcol nem jelent semmit, mert Kizaru is majdnem megszabadult Draketől.
Egyébként én nem értem, hogy miért Aokiji a 10. kapitány, amikor Punk Hazardon még egyedül császkált, ami bőven a 2 éves timeskip után volt. Dressrosán Burgess azt mondja, hogy nem bízhatnak meg Aokijiben, mintha akkor a csatlakozását beszélték volna, de közben ebben a visszaemlékezésbe vígan elröhögcsél vele. Dressrosa után említette a Gorosei, hogy mi a helyzet Kuzannal, mintha ezzel is azt sugallták volna, hogy Aokiji most csatlakozott. A Gyojin ív végén, amikor Jinbe elmesélte mik történtek két év után miért pont ezt hagyta volna ki, amikor mindkét hír, Akainu vs Aokiji és Feketeszakáll Yonková válása is ehhez kapcsolódott volna. Én bíztam benne, hogy egy teljesen új és érdekes karaktert ismerhetünk meg a 10. kapitány személyében, de sajnos nem így lett.
Ezek a one hitek sem tetszenek. Annyira demotiváló, hogy a Level 6 tagok vagy le vannak fagyasztva vagy kővé vállnak. Amilyen legendásnak voltak beállítva az elején kicsit csalódott leszek, ha csak töltelék tagok lesznek.
Mindezek ellenére ezeket a részeket nagyon fogom várni animében, mert biztos kibaszott hangulatosak lesznek. Egyszerűen akkora felüdülés, hogy most amikor hetente van szünet nem Egghead incidens felvezetésével tökölünk.
Kid és Law veresége teljesen úgy van tálalva, ahogy anno Luffyék kikaptam Sabaodyn. Law bukása után szerintem Kid sem csak ennyi volt. A másik, hogy ez lenne az a battle royal, amit Oda emlegetett?
Shanks vs Kid -> Shanks
Teach vs Law -> Teach
Teach vs Shanks -> Teach?
Továbbá egy teória. A színes borítón nekem alapból feltűnt, hogy csak Sanji van ébren és egy olyan könyvet olvas, aminek a címe hát hogy is mondjam... meglehetősen bizarr. Cooking helyett Cocking van ráírva és én ezzel eddig jutottam. Közben megfejtették, hogy ez valószínűleg Sanji király akaratát vezeti fel. A könyv címe két ízben is utal a király akaratára, egyrészt CoC (Color of Conqueror), továbbá a nagyon egyértelmű King. Ezenfelül egyedül Sanji van ébren. Túl sok az egybeesés. Viszont ennek felettébb örülök, mert Oda nem igazán kezdett semmit a csapat hakijával Luffyn és Zoron kívül. Hosszú ideje senki másnál nem tapasztaltunk fejlődést ezügyben
Ugrás a fórumra: |