Oda tart szünetet.
Aztán jön az 1089 augusztus elején,
és utána Jump szünet.
Ezek után aug végéig 3 rész jelenik majd meg egymás után.
One Piece manga
Egyre jobbak a fejezetek, a sok unalmas Wano arci fejezetek után ez nagy felüdülés.
Amúgy egyvalami eszembe ötlött mikor Garpot átszóra Shiley, és azért érhető módon megviselte.
Na mármost viszont Whitebeard betegen és öregen is brutális, már abszurd mennyiségű sérülést kiállt... leolvasztották neki a fél fejét, több száz kardszúrás meg ágyúgolyó, és Akainu és magmával szétolvasztotta sok belső szervét. És még így talpon maradt. Brutális volt a pasas.
De ez azt jelentené, hogy Oda ezzel azt akarta kifejezni, hogy Shirohige SOKKAL erősebb volt mint bármelyik Yonkou?
Vagy szimplán a kitartása múlja felül az összes karakterét?
Ja és még annyit, hogy érdemes lesz majd néznünk az Animét, mert a Gear 5th Luffy vs Kaidou részek elvileg minden idők egyik legtöbbe kerülő részek lesznek, és rohadtul epicre csinálni.
Giovanna írta:
Egyre jobbak a fejezetek, a sok unalmas Wano arci fejezetek után ez nagy felüdülés.
Amúgy egyvalami eszembe ötlött mikor Garpot átszóra Shiley, és azért érhető módon megviselte.
Na mármost viszont Whitebeard betegen és öregen is brutális, már abszurd mennyiségű sérülést kiállt... leolvasztották neki a fél fejét, több száz kardszúrás meg ágyúgolyó, és Akainu és magmával szétolvasztotta sok belső szervét. És még így talpon maradt. Brutális volt a pasas.
De ez azt jelentené, hogy Oda ezzel azt akarta kifejezni, hogy Shirohige SOKKAL erősebb volt mint bármelyik Yonkou?
Vagy szimplán a kitartása múlja felül az összes karakterét?
Hát nem tudom, azért ha azt nézzük, hogy Wb, Kaido, Bigmom kikapott Garptól és Rogertől, amikor azok Rock kalózok voltak. Nyilván a teljes történetre nem tért ki még a sztori, hogy hogyan, de azt már említették hogy kikaptak. Az meg hogy a legerősebb embernek hívták Wb-t, Kaido-t meg ha jól emlékszem a legerősebb teremtménynek hívták, mégis kikapott.
Az meg hogy yonko szint, hát elég tág. Kaido és Big mom nagyon erősek voltak, kb egy szinten, de a látottak alapján Shanks sokkal erősebbnek tűnik, és szerintem még az öreg, beteg Wb is verte volna őket 1v1be, a fiatal meg pláne.
Fekete szakáll meg abszolút egy sötét ló. Mindig olyan bugyuta és esetlennek tűnik, de azért a kujákat, Lawot is legyőzte, viszonylag simán, meg említették azt is hogy Marcoékat és a megmaradt Wb kalozokat is legyőzték, Shanks is tőle kapta a szemére a sebet. Úgyhogy ő is nagyon erős lehet, csak még nem mutatták meg.
Minden esetre kiváncsi leszek a folytatásra, de szerintem most a Fekete szakáll kalózok jönnek Luffyéknak, és a tengerészet majd csak a legvégén.
Köszi a fordítást ^^ hát ezt sose gondoltam volna hogy Oda képes lesz kinyirni a tengéreszet legnagyobb Hősét Garpot és ettől olyan nagyszerü ez a sorozat mert senkit nem véd pajzs bárkit bármikor utolérhet a vég . Ég veled Garp remek karakter voltál . Arra azért nagyon kiváncsi leszek hogy Luffy erre hogy fog reagálni így már lesz indoka Feketeszakálal is bajuszt húzni aztán ott a Tanács ha el kapják Vivit már pedig biztos el fogják akkor tuti meg el fog indulni meg menteni és habár eddig midenki ugy hitte hogy nem fogja őket érdekelni meg oldják hogy még is érdekelje őket.
Lol! A fejezet végén olyan jót derültem! Az a hülye p***a úgy, de úgy megérdemelte ezt!!!!!
Most megint egy hét szünet. Remélem Oda-sensei most már jól van, és nem lesznek ilyen gyakran szünetek.
A több mint egy hónapos szünetet kibírtam simán, de ez a mostani helyzet egy kicsit idegörlő... Szinte, mintha átmentünk volna kéthetenkénti mangába... Véleményem szerint az a legrosszabb fajta... A havi megjelenésű mangák is jobbak, mint a kéthetesek!
Alig várom, hogy kiderüljön, hogy hogyan jutottunk el az utolsó oldalig!
Ugrás a fórumra: |