A homok féreg a dünéböl kopitota oda?
One Piece manga
darklord2000 írta:
A homok féreg a dünéböl kopitota oda?
Biztos nem halt meg, épp hogy feltűnt ennél biztos erősebbek az öregek.
Nagyon kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége ennek az eggheadnak. Ha most a teljes Goroseit legyözik, akik szerintem még az admirálisoknál is erősebbek az eléggé nagy érvágás volna a világkormánynak.
Amit meg nem értek, hogy ugye a két óriás az óriáskalozok vezére, és most elég erősnek ábrázolják őket (meg a többi óriást is) de little gardenen meg, igaz hogy egy kis furfanggal, de a nem túl erős Mr3 legyözte őket.
Amúgy azt tudja valaki miért jönnek ilyen ritkán a fejezetek? Idén talán 6-7 fejezet jelent meg, pedig elméletileg heti magna.
Titok írta:
Amúgy azt tudja valaki miért jönnek ilyen ritkán a fejezetek? Idén talán 6-7 fejezet jelent meg, pedig elméletileg heti magna.
Titok írta:
A régóta várt Wano borítósztori is elstartolt végre. Egész egyszerűen annyi dolog nem lett elvarrva vagy ha úgy jobban tetszik kijelentve, hogy elég nagy hiányérzettel távoztunk Wanoról. Tekintve, hogy még az első ívben vagyunk Wanotól számítva, így kétlem, hogy a végén Yamato elindulna Wanoró, búcsúzárskor is inkább úgy hangzott, mintha majd ők jönnének el értük. Bízok benne, hogy a megválaszolatnak kérdésekre itt válaszokat kapunk majd.
Ahhoz képest, hogy több, mint 250 yokai áll Oda rendelkezésére én kicsit csalódott vagyok.
Saturn - Gyuki: Ez már egy ideje ismert, de így összegezve az elején sablonosnak tekintettem Black Maria gyümölcse után. Nyilván jobban belegondolva Black Maria pókgyümölcse ősi volt, Saturn gyümölcse misztikus és azon belül az eddigiek alapján azonbelül is valami speciális fajta lehet, így ettől függetlenül bőven van létjogosultsága. Amennyit azóta láttunk Saturnból tökéletesen illik hozzá a pókgyümölcs, mert évekig szövögette a szálakat Kumáék és Vegapunkék átejtésével kapcsolatban. Az egyetlen baj a boxzsák effektus, de így látva a többit ez nem csak Saturn sara, próbáltam türelmes lenni ezzel kapcsolatban, amíg sokan ki voltak akadva. Eléggé Danzou feelingje volt és ha most a többi is ezt fogja tolni folyamatosan az eléggé csalódáskeltő lesz.
Mars - Itsumade: Talán ez az egyetlen helyes találat az összes általam megtekintett tartalomgyártú tippjei és nyilván a saját tippjeim közül. Nem vagyok annyira jártas a yokai szörnyekkel kapcsolatban, tényleg keveset ismerek, ez egy közülük. Én eddig teljesen más ábrázolásmódját ismertem, szóval meglepett ez a forma. Egy repülő kellett persze, hogy ne egy kaptafára menjen a dolog, ezt már Sabo visszaemlékezéséből is sejteni lehetett. Igazából ezzel sincs bajom, kíváncsian várom a képességeit. Igazából még ezzel sincs bajom, továbbá plusz pont, hogy Mars nem állt le Luffyval bohóckodni, hanem egyből céltudatosan a közvetítés megszakításával foglalkozik.
Warcury - Houki: Na ez nekem csalódás volt, mert nála a Bakut vártam volna. Mivel nem ismerem a lényt és egyáltalán nem aktivizálta magát, így sok mindent nem tudok róla mondani még.
V. Nusjuro - Bakotsu: Ez meglepett, de pozitív értelemben. Nusjuro bizonyította, hogy a Gorosei valószínűleg nem csak szívós, hanem erős is, gyakorlatilag fél fejezet alatt hatástalanította az MK-III pacifisták felét, akik oldaltól függetlenül eléggé problémát okoztak mindenkinek, akikre eddig rátámadtak. Nem tudom, hogy ez a hibrid formája volt-e Nusjuronak, mert ahhoz képest túl egyszerű, de kétségtelenül erős. Plusz végre láthattuk, hogy valamelyikük a gyümölcsképességén kívül más skilljét is használta, jelen esetben a kardforgatást. Persze ezt már lehetett tudni, mert mindig volt nála egy kard, de meg lett erősítve, hogy nagyon nem dísznek használja az öreg.
Ju Peter - Sand Wyrm: Ez nekem kibaszott nagy csalódás volt és nagyon röhejesnek tartom. Amikor elsőnek megláttam egyből az jutott eszembe, hogy ezt szét fogják kaszabolni, ami már a fejezet végén meg is történt. Egész egyszerűen ez annyira lassú, kiszolgáltatott és védtelen lény, hogy egész egyszerűen érthetetlen, miért ezt kapta. Persze annyira nem ismerem ezt a lényt, de kétlem, hogy a hozzátulajdonított képességek ellensúlyoznák az előbb felsorolt gyengeségeit. Valahogy a lelkem mélyén már hosszú évek, de inkább már több, mint egy évtizede Sanji ellenfelének vélem, így nem tudom mire számítottam, mert Sanji ellenfelei mindig vagy valami wtf vagy röhejes képességgel rendelkeznek. Ennél gyakorlatilag, ha a maradék yokai közül randomgenerálva dobna ki valamit a gép, az is hasznosabb lehetne.
Végre kaptunk egy normális gag-et a szalmakalaposok között, poén, hogy Sanji beszól, hogy Zoro még mindig Luccival bohóckodik, ezután egy támadással lerendezi. Az utóbbi években szereti Oda ezeket a one hit küzdelmeket, én kevésbé, szóval ember legyen a talpán, aki sok esetben erőviszonyokkal kapcsolatban spekulálni szeretne. Viszont tekintve, hogy Zoro nem viselte Lucci ellen egyáltalán a bandana kendőjét, így nem érezte vagy nem tartotta Luccit komoly ellenfélnek. Ezt megfejelném azzal, hogy Zoron nem látszik semmilyen komolyabb sérülés, így vélhetően inkább az volt a gond, hogy Lucci sunyi módon húzni próbálta az időt. Továbbá Zoro random technikával terítette le Luccit, sejthetően ez nem tartozik a durvább támadásai közé, így én továbbra is tartom azt a véleményem, hogy még Zoro és Lucci között is nagyobb differencia volt.
Fel lett dobva, hogy az óriásokkal kapcsolatban azért megy a hpye vonat. Ezzel egyet tudok érteni, Oda szereti bedobni ezt az XY kaszt mennyivel erősebb az átlagnál.
Ugye a történet elején a gyojinok lettek felhypeolva, ami azért elég sokáig történt. Ahhoz képest azért annyira sok kirívóan erős gyojin nem nagyon van. Talán Jinbe és Fisher Tiger lehet nagyon bika, meg látatlanban még hozzá lehet venni Roger legénységében lévő gyojint, de utóbbi csak spekuláció. Arlongot nagyon hamar bedarálta Luffy, Hachi sem erős, Hack már komolyabb, de forradalmárok közül még a top 10-ben sem nagyon van benne. Hody és bandája sem volt nagy durranás egyáltalán. A társait még szteroidok miatt is könnyen legyőzték, Hody azért volt csak szenvedősebb, mert marék számra zabálta a szteroidokat, szóval őt inkább az időhúzós ligába sorolnám, semmiképp sem az erősebbek közé. Aki még erős gyojin az Kawamatsu, de ő meg nem igazán azért erős, mert gyojin, inkább a szamuráj mivolta miatt.
Jöttek a minkek, akiket még nagyon ajnároztak. Inu és Neko kiemelkedőbb, talán még Pedro is bika lehetett volna. A többieket off-screen lerendezték a tetőn, Wanda és Carott sem igazán ékeskedett. Carott Whole Cake végén inkább tűnt trükközőnek, mintsem annyira tanknak.
Aztán itt vannak az óriások. Ugyan nekik valamilyen szinten jogosan jár a hype, de láttunk már itt is példát arra, hogy egy képzett harcost Luffy kiüt egy G2-es csapással. Dorry és Brogy kétségtelenül tank és a Little Gradenen történteket Oda zseniálisan oldotta meg, mert ott tényleg egy nagyon sunyi és aljas húzás miatt szívták be annyira. Az átlag óriás harcost én sem tekinten egyértelműen tanknak, és azt is érdemes hozzáfűzni, hogy a tengerészek ellen nem csak ők voltak, hanem a pacifisták is.
Egyébként én továbbra is tartom, hogy a fő prioritás a menekülés, egész egyszerűen nem, hogy a Szalmakalaposok sem foglalkoznak Vegapunk közvetítésével, de még Lilith sem tesz róla említést, sőt mi több, mintha még halvány lila gőze sem lenne, hogy mi történt Vegapunkkal.
Tekintve, hogy még 7 perc van hátra, így még 3-5 fejezetnyi időhúzás még simán várható. Egy teória szerint következő fejetben várható egy kis Zoro vs Nusjuro, de maximum egy kis ízelítőt kaphatunk. Jinbe már közel volt Zorohoz, így remélhetőleg nem megy azzal az időhúzás, hogy még Zoro is eltéved.
Köszönöm a fordítást.
Az ősi robot feléledt elvileg de még nem láttuk, hogy bármit is csinált volna. Lehet, hogy az öregekre reagál mint ellenségekre. Valószínűnek tartom, hogy hamarosan beköszön.
Azt is lehetségesnek tartom, hogy Vegapunk tudatosan csalta ide az öregeket és valójában az a tíz perc az ősi robothoz köthető.
Ugrás a fórumra: |