Hozzászólások
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Adues
Csak kár, hogy a Rayleigh részek fillerek voltak :(
 
kasza93
De legalább az értelmes fajtából.
 
Rikiya
Egyébként a snake-man szerintem sokkal gyengébb fizikailag/fegyverzetileg mint a bound-man,de sokkal gyorsabb.Érthető is,mivel itt a gyorsasság volt a lényeg és,hogy minnél több ütést tudjon majd beadni Katakurinak.Az izmait sem fúja fel akkorára mint Bound Man-nél.

Szerintem a Bound man erőben,A Tank-man állóképességben/védekezésben,Snake-man pedig gyorsasságban kitűnő (bár annó doflamingohoz túl gyors volt a bound-man,tehát vannak akiknek még a bound man is nagyon gyors).Ha tényleg lesz ilyen "Gear 5" forma Luffynak,az szerintem a 3 G4-es forma ötvözése/kombinálása lesz+még a katakuri szintű megfigyelés színe és az ébredés.Szerintem egy ilyen kombinációval simán lenne yonko szinten majd luffy (bár,ez csak az én véleményem).


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
jasek89
Én is vmi ilyesmire számítok, ez a két G4 form ötvözete lesz Luffy ún. "tökéletes" formja. Persze ez már eléggé spekuláció, aztán valami egészen más sül ki ebből. :D
 
burn3000
No comment. 10/10 és a következő is azlesz. Katakuri utolso szavanal a hideg is kirazott esku.
 
Germa66
Csak nekem nézett ki úgy mintha Oven Awakeninggel égette volna el Pekoms pisztolyát?
 
Hiei
Ezt már akkor beszéltük, hogy ez elvileg az kéne legyen, mert nem ér hozzá.
 
dungeonlord
Szerintem Oven képes a Awakeninggel használni. De!
Pisztolyos dologhoz semmi köze a felébredéshez, mert Oven a szemével olvasztotta meg a Pekoms fegyverét.
Ha Pekoms teste körül égette volna meg, akkor az lenne ébredés, de itt csak a szemével támadott.

Ez majdnem olyan, mint valaki egy üveggel próbált tüzet gyújtani . Sima támadás volt.
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.02.10. 13:50
 
bakod
Nekem egy megjegyzésem van: a timeskip előtt Nami először vicces volt (a pénzsóvársága miatt), aztán egyre idegesítőbb szokásává vált. Majd a timeskippel fejlődött annyi, hogy csak poénos helyzetben hozza vissza ezeket a megnyilvánulásokat Oda, ami ismét inkább vicces mint idegesítő.
Azonban a Big Mom területén tartózkodás alatt annyira megkomolyodott, érett meg fejben jobban, hogy egyértelműen tiszteletet kelt. Mind tudjuk hogy ki a kapitány és hogy ki az első tiszt - Zoro többször is bizonyította, hogy nem csak erőben, mentalitásban is érdemes a címre, pl. lásd Usopp visszafogadása Water 7 nél -, és általában ők irányítanak. Most hogy egyikük sincs itt, ő tartja egyben - fejben legalább is - a bandát.
 
dungeonlord
849-872:
Ilyen hosszú pihit még nem tartottam a One piece animénél . Mert hetente vagy havonta pótolom az összes részt.

Eredetileg nem terveztem végig nézni az összes részt, mert a manga topicnál leírtam mindent, amit az arcról gondolok, és ezért kímélni akarta az idegeimet, és nem akarta megismételni azt a fájdalmat, amit a mangánál végig szenvedtem .
Nos, meggondoltam magam. 2nap alatt bepótoltam a 23.rész részt.

Ami tény, Totland lett az egyik legborzalmas arc a One piece történetében.
Hiába volt ott Carrot Sulongja,Cracker küzdelem ,Big Mom vs Brook epic harc,ha lényeget elrontotta,
De!
Minden elismerésem az anime csapatnak, mert baromi sokat javított az arc hangulatán.
Kezdem is a lényeggel :
Katakuri vs Luffy:

Akár hiszitek, akár nem. De a sok negatív kritika ellenére, valami okból elkezdtem Luffynak drukkolni.
Harc alatt figyelem kívül hagytam minden logikus mozdulatot és elkapott érzelmi része .Hiába olvastam a mangát, valamiért végig izgultam az egész harcot, és ezt az érzés utoljára Luffy vs Lucci tapasztaltam, amit nem a neten, hanem tv látam.
Luffy szinkron hangjának pedig egy óriási pacsi, aki miatt teljesen átéreztem Luffy szenvedését és makacsságát.
Zene és az animáció pedig csak tovább fokozta a feszültséget .

Talán csak egy dolgot sajnálok, hogy az animések nem változtatták meg azt jelentett, ahol Katakuri megpróbálta az ébredéssel megfojtani Luffy. Ha ott legalább bejátszották volna a Mihawnk féle jövőben látás, akkor baromi sokat javított volna a harc kimenetelén.

Carrot sulong :
Bravo!Élmény volt végig nézni :) .

Big Mom és Smoothie :
Ha nem látam volna a mangás izét, akkor majdnem elismertem az erejüket. De erről majd később.

Pekoms és Pound :

Érzelmileg mind 2 nagyot ütött.
Pound halála volt a második legdrámai jelentet kapta a One piece történetében .(első hely Wb)
Pekoms pedig szintén,aki az arc egyik megmentője volt. Baromi badass karakter volt.


Sanji és Pudding
Szintén jobb, mint a mangában . Minden bővített jelenetek élveztem.
Nami x Sanji forever, de az anime után nehéz döntés.^^ .


Egy szó mint száz. Mangában panaszkodtam, az animében megérzékenyültem .
Ezek után ismét hetente nézzem^^.
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.02.12. 19:20
 
twillight
Húúú...

Belenéztem, és állíthatom 8 részalapján, ez a legigénytelenebb anime amit valaha láttam, plusz igen érdektelennek is tűnik, lévén a főszereplő totál halhatatlan (a pengék eltörnek a testén, a golyók lepattannak róla).
Roppant formakövetőnek is néz ki, ahol a kaland állomásai semmiféle hatással nem lesznek a jövőre nézve, a padding pedig már itt elképesztően egyértelmű.

Mi a jó ebben, valaki elárulja?
 
Tapion-sama
8 rész alapján megítélni valamit... fura. Főleg egy 900+ fejezetes, ma is futó, világ szinten népszerű sorozatról. Talán, de csak talán nem árt tovább nézni, és nem 8 részből levonni ilyen következtetéseket. A legkidolgozottabb, legaprólékosabb sorozattal állsz szemben, amelyben szinte minden mindennel összefügg, és minden tettnek megvan a maga következménye. De ezt nem 8 részből fogod megállapítani, az egész biztos.

Én őszintén bevallom, háromszor ugrottam neki az animének. Mindháromszor kaszáltam magamban, mert én is igénytelennek és túlértékeltnek éreztem. Aztán csak-csak folytattam, és az Usoppos részeken túljutva már meg is szoktam minden egyediségét. Aztán jött egyszercsak az Arlong Park, na onnantól baromi nehéz volt abbahagyni a darálást. Ahogy és amit felépített odáig a mangaka, ott csúcsosodott ki nekem a sorozat zsenialitása.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
http://viharsziget.naruto-kun.hu
Rikiya
Belenéztem, és állíthatom 8 részalapján, ez a legigénytelenebb anime amit valaha láttam, plusz igen érdektelennek is tűnik, lévén a főszereplő totál halhatatlan (a pengék eltörnek a testén, a golyók lepattannak róla).


Ez most remélem egy vicc."A főszereplő halhatatlan".Ha te ilyet írtál,akkor nem valószínű,hogy te láttál belőle akár egy epizódot is.A Gumi teste miatt a golyók nem használnak,de azt te honnan a mélységes fenéből szűrted le,hogy eltörnek rajta a pengék?

A véleményeddel konkrétan nincs semmi baj,de ha kritikát akarsz megfogalmazni,akkor azt támaszt alá érvekkel,hogy neked miért tűnik ez az anime igénytelennek.Mert ezek így csak üres szavak.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
dungeonlord
Szerk:
A türelem rózsát terem. Kb így tudom részletezni a one piecet.
Ezt a one piece csak akkor nézd tovább, ha hajlandó vagy végig nézni .
Én az a típus vagyok, aki ritkán néz animét,de ha valamiben belekezdek, azt végig nézzem .
Ezért néztem végig a Fairy tailt vagy most One piece a sok kritikám ellenére, mert hiába rossz,szánalmas vagy sablonos a történet.Azért nézzem ennyi év után is ,mert valami megtetszett, valami megfogott világban. Független, hogy negatív vagy pozitív vélemény írok.

twillight jól fontold meg.Nézd végig vagy offold.
Ja és semmiképp se ajánlom a rework részeket. ^˘
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.02.18. 22:10
 
twillight
Először is:a 8 epizóddal kifejezettem engedékeny voltam, egy bármilyen sorozatból legfeljebb 3 rész alapján szokás eldönteni, nézed-e vagy sem.
Másodszor: lennél szíves VÁLASZOLNI, és nem kerülni a témát?

Rikiya írta:

Ez most remélem egy vicc."A főszereplő halhatatlan".Ha te ilyet írtál,akkor nem valószínű,hogy te láttál belőle akár egy epizódot is.A Gumi teste miatt a golyók nem használnak,de azt te honnan a mélységes fenéből szűrted le,hogy eltörnek rajta a pengék?

A véleményeddel konkrétan nincs semmi baj,de ha kritikát akarsz megfogalmazni,akkor azt támaszt alá érvekkel,hogy neked miért tűnik ez az anime igénytelennek.Mert ezek így csak üres szavak.


Te meg édesem nyilván nem nézted meg az ELSŐ részt.
De hozhatnám amiben baltakezet veri, mert a balta se hat rá (igaz az nem törik el, de tömörebb is, meg a fickó nem sima minion), vagy amikor buzogánnyal verik fejbe, vagy egy hajógerendával, és semmi baja...
Tehát a fickó halhatatlan.

Amúgy neked is megy az észrevétel: a posztom negligálása mellett van érved is a sorozat mellett, vagy tolod a toxikus fandomot mindössze?

@dungeonlord
Ahogy jelenleg kinéz, az Egydarab, Avagy Majom A Lufi Kalandjai be sem lesznek fejezve. Ennyit a türelemről, meg a rózsákról. Nincs mit végignézni, mert nincs vége, és látszólag nem is lesz, hacsak aztnem vesszük, hogy Johnny Depp elég normálisan alakította a karaktert Jack Sparrowként.
 
Ugrás a fórumra: