Jah. A vége... na arról ne is beszéljünk. Ezért is csodálkozom a folytatáson. De egyébként sztem jól indult, és ez a 2. évadig tartott. A 3.at meg 4-et azért néztem mert mást nem tudtam épp nézni, és érdekelt a vége.
Filmek & sorozatok
mac001 írta:
Valaki nézte A Szökést? Most olvasom, h a csaj, Sarah tán már aláírt a folytatásra..
https://www.youtu...vbEcTIAdPs
Ezt érdemes végignézni. Nagyonn nagy. Ha vki nem tud angolul, van magyar felirat is.
Mire utalt Deadpool Supermannél? Mikor ölt ártatlanokat?
Amúgy, azt hittem eleinte, hogy a Wolverine moziba, rossz ötlet volt betenni azt a szégyenteljes Deadpoolt, de már látom, hogy megérte. Annyi jó poén született miatta, hogy megérte.
TWD s06e13
Jó rész volt ez is, bár nekem kicsit kiszámítható. Azért lehetett sejteni a végét előre: hogy Terminator Carol elszabadul és kinyír mindenkit. Erre most kicsit sokat húzták az időt. Jó, szükséges is volt egyébként mert Carol karakterét nem ártott már árnyalni kicsit, az elmúlt évadokban nagyon Rambó volt. Csak nekem furcsa, hogy az összes szereplő közül pont Carolnak ütöttek be Morgan szentséges szövegei. Egyébként a rész hangulata nagyon el volt találva, Melissa McBride meg egyszerűen zseniálisan tehetséges.
Viszont én valamennyire sajnáltam ezeket a gonoszokat, szerintem érdekes szereplők lehettek volna még, ha nem nyírják ki őket ilyen hamar. De Neganra még mindig várunk. Csak az a baj, hogy mostanra Ricék brigádja annyira gonosz lett, hogy igazából szinte már együtt érzek Neganékkal. Jó ötlet volt nagyon a készítőktől, hogy most Rickék csapata az agresszor, sok új érdekes kérdést vet fel a dolog. Messze nem annyira fekete fehér már a történet mint a Kormányzóval vagy a Terminuson.
Valaki esetleg várja ezt rajtam kívül? Nekem nagyon tetszett a könyv, és már a trailer alapján van pár eltérés, de remélem jó lesz
https://www.youtu...V_IhWE4LP0
Tim Burton filmjei nincsenek olyan hatással rám, hogy várjam őket, de általában pótolni szoktam őket. Ma újra megnéztem Nolan Mementoját . Kevés filmben tudott számomra nagyobb ellenszenvet kiváltani a főszereplő a film végére. Legjobb jelenet számomra egyértelműen az volt, amikor Trinity leribancozta a Helyszínelőkös csajt. Az a jelenet azért sokat elmond az emberi jellemről mindkét fél részéről.
Kazekage írta:
Nem is tudtam hogy idén 2 X-men film is lesz, kösz mac. Lel
Ugrás a fórumra: |