Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Én topic
Nikucci
Hát itt tv-zik előttem és kólát iszik. XD Vettem neki, mert nem locsolt meg húsvétkor. XD

Morauseszal az volt a probléma, hogy atombrutálmód erőszakinak tűnt, Sabakut asszem meg is fenyegette, hogy szarrá verné, ha tehetné, aztán sok mindenki nem tudott azonosulni ezzel a mentalitással, szóval egy ideje törölte magát.
Ayumi meg.. Nos, ő túl panaszkodós volt ennek a kedves, megértő társaságnak, ő rendre wlpanaszolta itt a napjait, és hogy mennyire nem élégedett az életével, a többiek meg rendre a tudtára adták, ők ezt mennyire leszarjál, egyesek bíztatták arra is, hogy fejezze be az életét, blabla, szokásos dolgok csak. :) Nem tudom, rám hallgatott-e vagy a tesójára vagy saját magáea, de egy ideje ő se ír már ide.
 
Sasha
Ne már... és én erről eddig nem tudtam? :D Különben pedig előttem kólát említeni bűn! Főleg ha itt nincs! Inni meg még nagyobb... ˇ^ˇ

Én ki nem néztem volna Morauseból, hogy ilyen. Velem teljesen normális volt és nagyon jól elütöttük az időt.

Jó, de Ayumi mellett más is imádott panaszkodni itt, tudjuk jól. Bár ahogy elnézem, a társaság úgy működik, hogy aki nem nyalja be eléggé magát, annak akkor is a k. anyját, ha semmit nem tett ellenük.


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Nikucci
Pedig így van. :D Lassan 4 éve. :D

Bocsi, de nem tudok most küldeni kólát neked, amúgy ihatnál ám, ha nem zavar, hogy bele szoktunk inni. XD

Morauseszal eleinte amúgy én is jól elvoltam, csak aztán történt valami, monftunk egymásnak pár nem olyan kedves dolgot, aztán nem tom... Engem is meg akart már verni lehet, passz. :( Amúgy rendes srác szerintem, csak jaa, nem az a benyalós típus ő se. :D

És persze hogy szoktak, ha jobban megfigyeled, Gman is ezt csinálja sokszor, annyi különbséggel, hogy ő közben jól megvan a családjával, csak néha panaszkodik miattuk vagy amiatt, mennyire kell neki Saphira és mennyire bántja, hogy nem láthatta még ruha nélkül. XD

És sajna kissé tényleg így működik itt az elfogadás. Gondold úgy, ahogy az itteni "fejesek", ne provokáld őket semmivel kb, ha azt akarod, hogy számba vegyenek stbstb. :) De lehetne ezt még ragozni, valójában a legtöbb társaságnál így megy.
Bár ezzel ugyebár akkor nincs is semmi gond, ha tényleg úgy is gondolja valali, ahogyan az adott társaság is, mert akkor arról van szó, hogy olyan társaságba akarsz tartozni, aminek a tagjai szimpik neked, mert hasonlóan gondolkodtok.
Itt az a bibi, hogy ők másképp vélekedtek bizonyos dolgokról, de ennek ellenére szerettek itt lenni. Aztán gondolom rájöttwk, hogy ez nem az ő bandájuk, szóval le is léptek idővel.

A többi emberke meg nem tom, miért nwm aktív már. Másfele haladnak az életben, és annyi.
De ez a mostani banda, mint azt mondani szoktam, épp a fenti okok miatt jó társaságnak bizonyul folyamatosan, hiszen akik nem tetszwnek nekik, szidják, ikszelik igen szorgosan az összes hszüket, akik együttműködnek a dolgaikkal, mint pl Capac aki jó példa erre, új meg minden, na, őt el is fogadják szépségesen. :D
Szerkesztette: Nikucci - 2016.03.28. 20:08
 
Minagi
Najólvan!

Szóval Niki, szerinted, ha valaki benyalja magát ide (kinél is kell segget nyalni?) az ehhez az "undorító" (szerinted) társasághoz tartozik? Akkor én hova nyaltam be magam? Hisz nekem is sokszor más a véleményem, ahogy itt az emberek 90%nak más a véleménye, kinél kell nyalni hogy egyen véleményünk legyen, vagy hogy nagyon szeressenek? Mond el kérlek, tudni szeretném. :)

Ne már hogy te így látod ezt a helyet. Egy csomó újonc van itt akik a Dumába írnak, másik fórumon nem voltak és kb semmi "oltás" vagy negatívat nem kaptak senkitől. Miért nem lehet elfogadni, hogy van amikor pl. nem azért jön ide fel az ember, hogy Ayumi akkori életétől olvasson, amiben semmi sem volt.

Capac-ot meg kicsit rosszul látod. Gyere el egy fórumtalira és megérted. ;)
Szerkesztette: Minagi - 2016.03.28. 20:25
 
Coelho
Aki nem ír irtózatosan nagy gyökérségeket állandó jelleggel, azt befogadja a közösség. Capac nem annyira új, élőben is találkoztunk vele, de ha hülyeséget ír/csinál, ugyanúgy szóvá tesszük neki, mint bárki másnak (a múltkor egy vitában érdekes módon egy ismeretlen srácnak adtak itt többen is igazat, akivel Capac hülye stílusban viselkedett és nem Capac s*ggét nyalták, mert ő már "bennfentes" ).

Az új fórummal együtt jöttek ide új arcok is, akik egyre aktívabbak, senki nem lett közülük kiutálva (igaz, senki nem is írt közülük olyan égbekiáltó ostobaságokat, hogy sokszor már az olvasójuk szégyelli magát helyette is :nugget)
 
Kazekage
Igazából tökmindegy ki milyen ostobaságot ír, a lényeg a stílus és a más emberekhez való viszonyulás.
 
Sasha
Capac aki jó példa erre, új meg minden, na, őt el is fogadják szépségesen.

Én sose tudtam, mit esznek rajta. De, nem is az én dolgom.


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
bloodbath
Elnézést, hogy én is közbeszólok, de szerintem ez nem így van, ahogy Te írod, Niki. :) Szerintem itt nincs szó seggnyalásról meg hasonlókról. Ha valakit nem fogad be egy közösség, az nyilván okkal történik. A tetszikelésről és nem tetszikelésről először is annyit, hogy nem mindenki érthet egyet mindenkivel. Másodszor pedig ne foglalkozz vele. Véleményem szerint senki nem azért jár fel a fórumokra, hogy igenis mindenki tetszikelje a hsz-ét, hanem beszélgetni az animéről/mangáról/akármiről. Ha valakit nem ismersz, még csak interneten keresztül sem, akkor meg pláne ne számítson, hogy lemínuszol. :) Szerintem elég érettek vagyunk már ahhoz, hogy az ilyesmiken túllépjünk. ^^

Egyébként akkor már én is bemutatkoznék: egy Pest megyei Klau vagyok, és szeretem a könyveket, a jó animéket és mangákat, a történelmet, Norvégiát és a zúzós metált. :D Yoroshiku onegaishimasu.
 
Gdat88
Üdv a fórumon. A következőknél lehet nyalni a befogadásért: Nálam, Mininél, Saphinál, Lewnél, Coelhónál, Syzynél. Ha elég ügyesen csinálod díszes társaságunk befogad és onnantól minden jó lesz az életedben.
 
G3ri
Még Aes is írt ki néhány kritériumot régebben, habár úgy tűnik, hogy már a feledés homályába merültek. ^^

Az előbb megfagyott nálam a fórum és eltűnt a tetszikelős rendszer. Most visszajött de a remény hal meg utoljára. :]


[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
 
Gdat88
Nem egyszerű bekerülni. 3 körös a felvételi. El kell jönni talira. Először egy felvételi elbeszélgetésre a maggal. Utána pedig jön a pszichológiai felmérés, amiben olyan IQ teszt van, ami időre megy és az üzemi étkezőből (menza sic!) hoztuk. Végül az orvosi és fizikai felmérés. Ha ez mind megvan, akkor már jöhet is és mindig kedvesek leszünk vele, illetve minten fórumos privilégiumból részesülhet.
 
Aes Sedai
Ha szereted a zúzós metált, akkor hamarabb befogadunk. :D

Amúgy az én seggemet is kötelező nyalni. A szocialista modell lényege a rossz nyelvek szerint a felfelé nyal lefelé tapos elv. Ez csak annyiban igaz, hogy valójában minden modellre jellemző. XD
 
Gdat88
Aes. Téged azért hagytalak ki mert nem jársz talira és semmi sem bizonyítja, hogy létezel. :D
 
bloodbath
Ja, hát akkor biztos, ami biztos alapon minden hsz-em végére odaírom, hogy szeretem a zúzós metált. :D Köszönöm a jó tanácsot, Aes. :D
 
Gdat88
Gman2. Ne pontozd le ilyen felelőtlenül bloodbathot. Lehet, hogy tetszeni fog.
 
Ugrás a fórumra: