Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Én topic
Nikucci
Semmi gond, Azazel, ne foglalkozz vele. :) Én se teszem. :D

Amúgy Capac eleinte viccesnek tűnt, meg az is volt, én még mondtam is neki pár szépet, de aztán meg elkanászosodott kicsit. Azért cuki még mindig, csak jaaa... Azért megfogalmazhatná néha kedvesebben is a véleményét, gondolom képes lenne rá. :)
És de, azért újnak számít még, csak mert volt már egyetlen vagy kettő vagy nem tudom, hány találkozón. Néhány hónapja tag, még bébi tisztára. :D És nyilván nem neki volt igaza, mert akivel beszélt, nos, azt egyrészt nagyon lekezelő stílusban nyomta, másrészt ne szóljon már bele, ki milyen smileyt akar. Már ha ez az az eset volt, amikor az a másik tag bemásolta a beszélgetős témába az ő magánchetpárbajukat. Amúgy meg annak a srácnak tökre igaza volt szerintem, mivel ez egy Narutos oldal, akkor miért ne illenének olyan smileyk (is) ide. Vicces is lenne, fel is dobná az oldalak hangulatát, talán nem is haragudnának annyian, ha valaki nyomna egy :boocsii: smileyt Kurama bébifejével, nem tom. :D

Meg igen, Miniben azt nagyon tudom becsülni, hogy hiába jönnek-mennek itt a tagok, néha elmaradozik feljönni ő is, de annyira képben van mindig, hogyha valaki valami hülyeséget csinál, azt azért eléggé fejbe kólintja olyankor, hogy nanemáá. :D
Bár én itt, meg amúgy sem, már nem nagyon szoktam ilyen jellegű vitákba bonyolódni, mert minek. Teljesen felesleges.
 
Azazel
Kazekage, a 3 oldalas dolgot nem a miattad hoztam fel a patkánykodásra példaképp, hanem arra, hogy Capac úgy érezhette, hogy "védelmet érez" ezáltal a hozzászólás által. A kettőnek semmi köze sem volt egymáshoz, ugyanis a hozzászólás előnézete után láttam csak, amit írtál, majd ezután folytattam a hsz írását, vagyis csak merő véletlen, hogy pont te jöttél fel a Capacos példánál.

Azt belátom, hogy másképp látom a dolgokat, mint itt sokan, az egyszer tény. Nevezheted ezt úgy, hogy "feltűnök, mint az atyaisten", de csupán leírom a véleményemet arról, amiről te, vagyis az adott témáról. Amúgy azt látom, hogy te tényleg nem tűröd, hogy mások véleményt alkossanak rólad, avagy arról, amit épp írtál. Akkor te mire fel teszed ezt meg bárkivel?

Mellesleg, miért is röhejes, hogyha leírom, hogy valaki egy bunkó paraszt, ha ténylegesen az? Te is leírod, hogy Niki egy IQ betyár, nem? Capac is leírta, hogy itachi01 meg egy kretén. Akkor mégis miről beszélünk? Egyszerűen arról van szó, hogy nem tetszik, hogy most rajtad csattant az ostor.

Mindenesetre, azt én is belátom, hogy fárasztóak egyes írásai Nikinek, de azért ilyen stílusban írni kissé gyerekes... Azok a tizenéves kis kölykök szoktak így írni, akik azt hiszik, hogy a neten bármit szabad, elvégre egy nickname mögé bújva bármit megtehetnek. De nehogy azt hidd, hogy az előző írásom csak feléd irányult.

Nikucci, itt semmilyen vitáról sincs szó, egyszerűen csak reagáltam az általa írt hozzászólásra, és pont. Nincs is okom vitázni, elvégre a hsz-em fő célja pont az volt, hogy a fórumon nincs seggnyalás. Az már csak egy kis bónusz volt, hogy írtam 1-2 sort válaszképp az irományára.
 
Sabaku
Niku, vicces, hogy te prédikálsz arról, hogy ki hogy bunkó, mert ki '"fogalmazhatná meg kedvesebben a véleményét", miközben csak az előző oldalon ilyeneket írsz.

Nikucci írta:Kazekage meg csak nagyon kocka, és semmi szürreális dolgot nem képes befogadni. XD

Mondjuk ez eleve egy jó nagy öngól volt, mert beismered, hogy a hsz-eid már szürrealisták, olyan szinten értelmetlenek. Meg látom inspirációt kaptál a nekem író arctól, aki nekem is olyat volt képes íni, hogy biztos nem látottam még nőt életében.

Arra már be se szólok, hogy "elkanászosodott", annyi baromságot összeírtál már nyelvileg is. De amúgy vicces, hogy Capacról is úgy bezsélsz, mintha alanyi jogon a csicskád lett volna, akinek aztán kinyílt a csipája, amikor gyakorlatilag te vagy az egyetlen, akit még ő sem tisztelt. Azután meg kifejted, hogy milyen szomorú és hurrdurr az, hogy itt ilyen alá-fölé rendelt, 'benyalós" rendszer van. Most akkor dönts már el, mi a nyomorod, az, hogy téged, személy szerint mindenki lenéz, vagy sem.


Azazael, te meg néha megjelensz itt, mindenkit leszólsz a "csata után varjak" stílusban, mert amikor a lényegi dolgokról beszélünk abba nem bírsz beleszólni, de utólag meg a morális magaslatokból könnyű mindenkit lepatkányozni meg seggnyalózni. Kár, hogy ez a fajta viselkedés már Morause-nak sem jött be legutóbb, de őt bannolták, a többieket meg sikerült már leszoktatnom erről. Minek kell ezt újrakezdeni? Tényleg annyival nagyobbnak meg okosabbnak érzed magad az ilyen önjelölt igazságosztós hszek után, hogy az sem érdekel, milyen szánalmasra és kívülállósra sikerednek?


5CP Keiter írta:
XY aki jó példa erre, új meg minden, na, őt el is fogadják szépségesen.

Én sose tudtam, mit esznek rajta. De, nem is az én dolgom.

Vicces, hogy azon filozofálsz ki kit és miért bír, amikor téged például majdnem mindenki nyíltan kifejezte, hogy utál, de azzal úgy cisnálsz, mink aki nem törődik, aztán teleírsz egy oldalt a fejtegetésekkel. Más szemében a szálkát, Masashi? :D

5CP Keiter írta:
blablabla hurrdurr
Végül egész jól összekovácsolódtunk, még azok is, akik szívből gyűlölni látszottak egymást, jó párral ma is tartom a kapcsolatot más síkon, van akivel pedig személyesen is, többször találkoztunk.
Na, itt ilyen nincs.

Lol ez meg már csak szimplán hazugság a te szádból, már elég régóta itt vagy, hogy láthattad Gdat meg Saphi kilométer hosszú csatáit. :D Aztán mégis mindenki lenyugodott meg megbékélt azóta. Na meg a talikról nem is beszélve, csak tavaly ősszel-télen volt vagy 3.


i.imgur.com/R2cU7eQ.png
 
Kazekage
Semmi értelme annak amit írsz Azazel, milyen ostor csattan rajtam? Azért mert két kislány beszélget rólam meg te nem bírsz a hormonjaiddal? Egy dolog miatt szóltam vissza a kocka szóra mert Nikcsih Hejcegnőcshkee már többször kifejtette számára mit jelent ez a szó.

Akármelyik másik ember: Ezt a kockát, sokat játszik és képregényeket is olvas.

Nihkicshkeeh vok azt csőh: Ezt a kockát biztos egy szűz dagadt lusta pattanásos geci semmirekellő, bezzeg az én bikám akit egy animés fórumról szedtem össze nem ilyen.
 
Demon Lillith
Kazekage még nem jött rá szerintem hogy Azazelnek nem az a fő baja vele hogy védte magát vagy az igazát ebben a történetben, hanem azzal, ahogyan tette ezt.

A kocka szó manapság meg nagy divat, nemcsak a 150-200 kilós gép előtt ülős , virtuális közegre izgulós egyénekre használják, hanem általánosan valamennyi emberre aki sokat ül a gép előtt attól függetlenül hogy mennyire van azon kívül élete, sőt, nem is kell gép, elég egy okostelefon is.
 
Kazekage
Én meg leszarom hogy Azazelnek mi baja van, te meg értelmezd amit írtam.
 
Sasha
Vicces, hogy azon filozofálsz ki kit és miért bír, amikor téged például majdnem mindenki nyíltan kifejezte, hogy utál, de azzal úgy cisnálsz, mink aki nem törődik, aztán teleírsz egy oldalt a fejtegetésekkel. Más szemében a szálkát, Masashi?


Ha legalább lenne logikai kapcsolat aközött, amit én írtam és amit te hozzáfűztél. Mondjuk, még abba se látok, amit most beidéztem tőled.

Lol ez meg már csak szimplán hazugság a te szádból


Szóval már azt is jobban tudod, hogy én mit tudok és mit miért gondolok úgy, ahogy?

PA.


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Capac
Azazel mégis miből gondolod hogy én kihasználtam a nem létező védettséget? Ugyanúgy elküldtem volna a faszba ezt elhiheted.
Hogy miért? Mert megosztott a srác egy beszélgetést, amiben NEM ŐT, HANEM AZ ÖTLETÉT KRITIZÁLTAM. Csak tényeket közöltem.
Nem igazán tud meghatni, ha ezen valaki annyira megsértődik, hogy magát állítja be áldozatnak.
Amúgy, érdekes, hogy csak az én dolgaimra vagy Ennyire allergiás.sem Saphi, sem Sabaku stílusát nem kritizálod, egyedül csak az enyémet. Nem érdekel ha bajod van velem, totál hidegen hagy, csak ne beszélj itt nekem a seggfej stílusomról, ha másnak meg elnézed.

Niki, erre még visszatérünk, de az hosszabb lesz.
Szerkesztette: Capac - 2016.03.29. 14:25


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Azazel
Így van! Nagyon is jól látod, Sabaku! Ezek a hozzászólásaim pontosan azért születnek, hogy egyesek észrevegyék, hogy valami nem pálya velük, ebből kifolyólag miért érdekelne, hogy "kívülállósra", vagy épp "szánalmasra" sikerednek? Ilyen esetben nem azért írok, hogy "öribarik" legyünk, hanem mert valamin az illetőnek nem ártana elgondolkoznia.
Mindenesetre, itt komoly félreértés van ám... Aki itt "nagynak" és "okosnak" hiszi magát, az néhány személy közületek, nem én. Én csupán úgy reagálok egyes felvetődött dolgokra, ahogyan azt ti felvezettétek.

Viszont azt szeretném tudni, hogy ki az a "mindenki", akit lepatkányoztam. Kit patkányoztam le pontosan és mikor? Mindössze egyetlen személyt nevezz meg, kérlek! Én azt mondtam, hogy "mennek itt a patkánykodások", vagyis nem személyekre, hanem tettekre reflektáltam ezzel. (Zárójelben megjegyezném, hogy én pont azt írtam, hogy nincs seggnyalás a fórumon, tehát ezt sem igazán értem, hogy jött ide.) A Morause-os dologgal amúgy nem sokat mondtál, mert azt se tudom, hogy ő kicsoda.

Kazekage, azt gondoltam így végezetül megsúgom még, hogy anno Saphira írta körbe a kockákat szinte szóról-szóra így, még mikor szó volt az Anonymousról. Ő azt hiszem szűz, dagadt, pattanásos taknyosokként hivatkozott rájuk.
De nézd meg, most is te okoskodsz és keménykedsz... :D

Capac, nekem legutóbb sem azzal volt problémám, hogy mit írtál, hanem ahogy. Mint ahogy Kazekage esetében is. És nagyon jól beszélsz, azért is írtam többesszámmal mindent, mert Sabaku stílusa is rohadtul bunkó esetenként, és nem tudom mire fel. De azt észrevehetnéd, hogy az előző irományommal én csak reagáltam Coelhotól beidézett szövegre, és most nem ítélkezni akartam. Azt az ügyet Aes már lezárta. Ez esetben nem kritizáltalak, hanem "szimbolizálni" akartam, hogy azt hihetted, hogy majd megvédenek, de nem tették, ergo, NINCS seggnyalás jelen a fórumon. Az meg, hogy általában a te írásaidra reagálok, annak egyedüli oka, hogy kicsit elvetetted e téren a sulykot az elmúlt időkben, és kerested mindenhol a felesleges vitát.

Részemről viszont a téma lezárva, ugyanis gyűlölöm ugyanazokat a köröket futni.
 
Capac
Jó zárjuk le ezt a szart. Majd bebaszunk és elfelejtjük.

Niki, nagyon szívesen írnék egy fél oldalas hszt amiben elküldelek a szarba, de konkrétan nincs annyi agysejted, ami képes lenne fölfogni belőle bármit is. Végeztem azzal, hogy fárasszam magam veled.


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Kazekage
Azazel írta:Kazekage, azt gondoltam így végezetül megsúgom még, hogy anno Saphira írta körbe a kockákat szinte szóról-szóra így, még mikor szó volt az Anonymousról. Ő azt hiszem szűz, dagadt, pattanásos taknyosokként hivatkozott rájuk.
De nézd meg, most is te okoskodsz és keménykedsz... :D.


És én Anonymous vagyok? Vagy azt írta Kazekage az Anonymus kocka? De nézd meg már másokat keversz bele, amikor nem tudsz érvelni. Lel.
 
Azazel
Nem tudok érvelni? Most komolyan ezt pont te mondod, aki annyira sem jön rá magától, hogy erre a mondatára reflektáltam? :D
Kazekage írta:
... Akármelyik másik ember: Ezt a kockát, sokat játszik és képregényeket is olvas. ...
 
bloodbath
Capac írta:

Csáááá Black Sabbath koncert érdekel?


Black Sabbath, mint zúzós metál? :D Amúgy még érdekelne is, de elnézve a jegyárakat, rá kellett jönnöm, hogy csóró vagyok, és minden, ami öt forintnál többe kerül, az számomra megfizethetetlen. :c
 
Kazekage
Valóban nem jöttem rá magamtól, már sok nekem a választékos nyelvhasználatod ér érvelési rendszered. Leborulok nagyságod és leleményességed előtt.
 
Nikucci
Capac, ha el is olvasom egyszer talán, jobb ha tudod, hogy nem adok a véleményedre. :) Felesleges rám szavakat pocsékolnod.


Kaze.. Izé, majdnem azt hittem, írni akarok valamit neked is, de közben eszembe jutott, hogy nem, háháh. XD

Azazel, te meg tényleg ne spannold magad ilyen buta dolgok miatt. Semmi értelme vitatkozni velük, mert ha egy kis részét fel is fogják annak, amit írsz, kiforgatják azt a mondandót is, és jól megpakolják emellett egy nagy adag pökhendi, ostoba rosszindulattal. Ez főleg a két fiúra vonatkozik, de nyilván nem csak rájuk, mindegy is. Butaság ilyen szinten vitatkozni valakivel. Ez már csak üres mocskolódás ilyenkor. Ennyi erővel azt is csinálhatnátok, hogy.. Jaj, semmi. Nem adok még ötletwket is hozzá. :D
Folytassátok csak. Kit izgat? :D

Ja, annyit még, Sabaku neked; megérthetnéd végre azt az egyszerű tényt, hogy Heni tényleg magasról tesz a felé irányuló utálkozásözönre, inkább vígan sütkérezik benne. :D Vagyis hát fürdőzik. Néha én is rácsodálkozom, hogy képes erre. De tényleg nem zavarja szerintem ez a sok izélés. :)
Szerkesztette: Nikucci - 2016.03.29. 15:18
 
Ugrás a fórumra: