Sziasztok! A fórumnevem onnan jött, hogy egy kaukázusi gyíkember vagyok, és ez nektek, embereknek, elég érdekes lehet, szóval gondoltam, ezzel a nicknévvel regisztrálok, és nem valami tök mással, amitől fogalmatok sem lenne, kivel/mivel álltok szemben, vagy az igazi nevemmel, amit meg kimondani nem tudtok. Az emberi álbemutatkozásom amúgy a következő: Bence vagyok, 2002 augusztusában születtem és Gödön élek szüleimmel, öcsémmel, két húgommal és két kutyánkkal. Tudom.. nem sikerült túl izgalmasra, de mikor be akarok épülni valami emberi közegbe,le szoktam írni ezt is, mivel az emberek általában vakok az igazságra, és nem hajlandóak elhinni, hogy tényleg egy gyíkemberrel társalognak.
Az oldalon nem vagyok se túl régi tag (pár napja regisztráltam, ezért is mutatkozok most be), se túl űberbrutál animés, csak simán szeretek bizonyos animéket, és szimpatikus ez a csapat, meg a minőségi fordítások
Gyíkfalunk helyettes polgármestereként szeretek parancsolgatni a beosztottjaimnak, valamint könyveket olvasni, animéket és filmeket nézni, világuralmi terveket szövögetni, gépen játszani, viccelődni az emberekkel és más dolgokkal kapcsolatban, zongorázni.
Egy dolgot utálok kimondottan, egy közeli embertelepülés boltjának rasszista eladóját, aki, mikor falunk hallott a modern technikáról, és elment a boltba gépet venni, egyből elkezdte hívni az FBI-t, a sintért és a bolondok házát egyszerre, így falunk egy ősi időkbe visszanyúló, törvénytelen módszert volt kénytelen alkalmazni, amit az emberek csak "lopás" névvel emlegetnek.
Örülök, regisztráltam erre az oldalnak, és várom a további fordításokat