NKWT header

Aktív fórumtémák

Hel Enai Dawn:
Sunderon - Az ördög vére


Rendeld meg most
az alábbi könyvesboltok
valamelyikében!

Csatlakozz hozzánk Facebook-on!

Szerver-hosting szolgáltatónk


TOBORZÁS 2021 - Lektor

TOBORZÁS 2021 - LektorEgy jó lektor sosem rossz

Mondta egyszer egy nyelvtannáci, és előkapta a Hejessirási Zsótárat. Mi viszont szeretnénk Nektek minél több anime és manga magyar nyelvű változatát elhozni, azonban az eddig megszokott minőség fenntartása érdekében toboroznunk kell közületek olyan lelkes vállalkozókat, akik kipucolják a hibákat az elkészült fordításokból. Részletek a "Tovább a hírre" link alatt!

A felvételi munkákat a tapion@naruto-kun.hu és
az alf0@naruto-kun.hu e-mail címre kérjük megküldeni!
Határidő: 2021. április 30.


Tapion-sama

2021.04.08. 18:57

[Naruto-Kun.Hu Hír]

Üdvözlünk a Naruto-Kun.Hu-n!


!!! Az oldal címe: www.naruto-kun.hu - nincs benne ini !!!

Regisztrálj, és bejelentkezés után további lehetőségekhez juthatsz hozzá weboldalunkon!


Oldalunk 2006. december 1-jén indult azzal a céllal, hogy megismertessük Magyarországon az akkoriban még csekély népszerűségnek örvendő Naruto című mangasorozatot. A célkitűzés sikerrel zárult, hiszen a kétezres évek után a Naruto lett Magyarországon a legismertebb anime-/mangasorozat.
Mivel időközben nekünk is egyre több sorozat tetszett meg, így több hasonló stílusú sorozat fordításába kezdtünk. Az eredetileg csak Narutóval foglalkozó oldalunk profilja kibővült, és habár az oldal neve Naruto-Kun maradt, ettől függetlenül közel 100 sorozat több mint 4000 kiadott fordítását találhatjátok meg nálunk, köztük olyan nagy nevekkel, mint
a Dragon Ball, a Bleach, a Fairy Tail, a Naruto, a One Piece, a Boku no Hero Academia,
a Nanatsu no Taizai, az Attack on Titan vagy a One-Punch Man.

A közös munkára kellett egy csapat is, akik nélkül nem valósult volna meg egyetlen fordítás sem. Egy olyan csapat, akik a hétköznapi teendők mellett, hobbiból, rajongásból készítik napról-napra az anime és mangasorozatok fordításait. A Naruto-Kun.Hu nem csak egy fordítói weboldal, hanem a számtalan látogató mellett egy hatalmas közösség is lett, amely közel 15 éve együtt van.

Ha még nem tetted, csatlakozz Te is közösségünkhöz!

Cartnecker

2015.12.06. 00:00